Es sodien nolemu paskatit vai nava kaut kaa jauna un samaniju abam shim masieritem jaunus sludinajumus. Vinam fotkaas ir pilnigi vienada gaishi zaljsh, laikam taboreets topinsh vai peldkostims , nezinu kas taa pa draanu. Vardu sakot pilnigi abam vienaads. Iespejams ta teorija par gjimeniiti ir true :-)
Haha es bez linka skatishanas nojautu par kuru masieri to domaa :-) jaa lidziigas ir diezgan. Esmu pie "mammas" bijis uz izmeginajma masazu,ir ok,bet pastavigajas neieklavu. Kad redzeju jaunaas sludinajumu sakuma padomaju ka "mammai" jaunas bildes,kad atveru lielaakas un apskatiju sapratu,ka pavisam cits sieviskjis bildees. Tachu nedomaju,ka shis ir radinieces,bijushas kolegjes gan varbut,jo ta vecakaa ari salona ir srradajusi,varbut taja pasha kuraa shi jaunaakaa sexbumbinja.
Klau,bet ka ar atsauksmem par jaunaas sniegumu,kada tad ir tur taa masaaza?
Izskats tieham ok,bet kaa ar masazas saturu? Padalieties, uz ko meitene liek uzsvaru,vai masaza vispar ir? Muguru kaut cik pamasee vai ari piedava pec dazam minutem jau vederpusi shai radiit :-) ? Respektivi hj no smuka zakja daudzkur var dabut,nav obligati 35 ls jamaksaa.
Kaadi noshljukushi ? Ka var but noslukusi ja vinjo reaali staav :-) forma vienkarshi taada. Ha butu noslukushi tad karatos pret vinas pakruuti atspiedushies.
Vina mezciema raj jau senaam darbojas. Masaza nav laba. Prieksh saviem gadiem protams loti sexy utt.,bet nav nekaa ipasha,ka ari nav nekaads leetais variants. Varbut kads pedejaa laikaa bijis un var teikt ko citu,bet kad biju tad nepalika tas labaakais iespaids kopeajais.
Nu jaa vechi,piekriitu. Sorry Mosit, nothing personal,bet laikam jau toc nava ko taadu infu sutiiit. Tev ju tapat ar vinjam cik saprotu labs kontakts :-) ta kaa viss stokos.
Nu ja zin vienu tad zin ari parejaas, socialie tikli musdienas visu ka uz delnas paraada... nu skaidrs, tad jau jus japakurina ari varbut kaadu reizi :-) hohohooooo
To Tev nejautaaju. Bet gan padalities kura/as ir taa/s neratnele/es. Vaina drizak tajaa,ka vienu no tumshajaam zinaju jau agraak,laikam tapec. Tad ka bus,uzrakstisi kura taa bija vai nu pienjemshu ka lielies sheit ar nebijushiem piedzivojumiem jo tadus piparus par shiim vel neviens nav rakstiijis.
nu jaa tur ir tris - viena tada tipa tievaaka un junaakaa ari izskataas, bet vel divas drusku formigaakas meichas ar ari lielakaam krutiim. Varbut vari vismaz pateikt kura/as bija sarunaajamas, kaut kaa aprakstot sikaak, jo godigi sakot kaut kaa pashlaik neticaas. Pie vinjam ir pabuts nu ljoti daudz reizu.
nu tu vareeji vismaz savu topu izveidot pagaidaam sanija ir liideros
dzheki sanjemaas.
hmmmm tumshas meitenes saki taisa ari oralo... padalies luudzu kura vai kuras pec nika tas bija. Pirma atsauksme ka vinas ko papildus dara,lidz sim tikai varianti dazadi par aiztikshanas liimeni :-) Nu bet blondo paritii jau shaads pipars laikam nespiid toch.
Ierakstīts
Priekš 41 gada smuks durvis ļoti ja īstas bildes.