man ir vienai kontakti 19gadi loti tieva,ar silikona krutim un lupam, pisas aktivi ja klat uzmet un noperc sampi dupsi arī dod.ja kadam ir normals variants lidz 24g,ideali riga,pieriga,lai nav resna, labi ja krutis vismaz 3izm tad dodat pm zinju
Pizģets, kā Tu pieļāvi to.. Viņai ne tikai vajadzēja atdot atpakaļ priekšapmaksu, bet vēl atvainoties par izčakarēto vakaru!
p.s. PTZ, pisiens mašīnā nemaz nav nekāds briesmīgais rādītājs. Uz to parasti parakstās studentes, kas pa retam "piepelnās" un tās man ir bijušas vienas no labākajām pieredzēm!
Luuk mazaas kraapnieces bildes Shovakar vina atkal uzdarbojaas no cita numura 24797144. Izdevaas sarunaat tikshsanos un kameer braucaam staastiija savu ierasto staasti par zaaliiti Kad atklaaju kaartis, sii no saakuma bravuuriiga, bet veelaak jau luudzaas, lai palaizhu valjaa. Tika cauri ar minetu Bet neizskataas, ka vina taisaas mest pie malas sos uzmetienus, jo peec tam pat mashiinaa atbildeeja uz telefona zvaniem un runaaja jau naakamaas tikshanaas..es shokaa
Vispaar jau tur divas draudzenes darbojaas..vismaz kaadreiz. Viena sii Laasma, otra Zane. Parasti abas reizee lika sludinaajumu. Abas labas, bet Zane patika labaak Tagad kaut kur pazudusi.. aaa un Lasma nu jau paardeeveejusies par Renaati
Sveiki jaukie vīrieši! Piedāvāju iespēju tikties ar "neformālu" īsa auguma meiteni, nedaudz apaļīgu, pārklātu iespaidīgiem tetovējumiem un pirsingiem. TIKAI IZBRAUCIENI! Meitene uz nakti 400€, stundas vai pusstundas tarifi neeksiste, tikai pilnas nakts! Sīkāka info par piedāvājuma klāstu un foto pie sarakstes e-pastā! Atkārtoju- meitene TIKAI izbrauc! Vārds: Addicted Vecums: 22 Pilsēta: Rīga Ievietots: 2014.08.27 20:04:47
Ierakstīts
Atsūti man arī kontaktus PM