Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Stella 271548**
Ierakstīts

Viņai sludinājumos 46 bija jau tālajā 2008/2009. gadā, ja nemaldos :D Tad sanāca pabūt pie viņas, kad viņa reizēm tikās ar vienu no oho.lv. Toreiz nebija ne vainas ar viņu un draudzeni. Bet nu tas bija tālajā 2008 vai 2009. gadā... jaunāka noteikti nav palikusi.

Konsumācija
Ierakstīts

Šitās ne tikai puh.lv uzdarbojas, bet arī Tinderī... pagājušā gada beigās sanāca ar vienu Tinderī pačatot un tas spiediens uz tikšanos kaut kādā kreisā bārā, kurš tajā laikā nemaz nedrīkstēja darboties jau uzsita pamatīgas aizdomas, ka te nav kaut kas tīrs... 

PS. Dzērienu izvēli toreiz humora pēc noskaidroju... sūds kas tur ir :D

Sexwife 22g
Ierakstīts
28 minutes ago, J_S said:

Šis rakstnieks jau labu laiku sludina šo fufeli par SW, GB utt utjp. 

Priekšstats radies, ka vnk zem galda smacē zosi no tā, kā visi pavelkas uz viņa īsto vai iedomu draudzeni.

Lai vai kā - smīnu ūsās, kad viņš atkal kkur uzpeld ar kādu no savām ģeniālajām idejām.

Bet viņam par atbalstu - ir pilns ar dalbajobiem, kuri par naudu piesola savu draudzeņu/sievu pakaļas. Reality check izturējuši, vismaz manās acīs, 2:10. 

Ja kāds šos ir redzējis/saticis/izdarbinājis dzīvē, iemetiet komentāru. Varbūt man būs iemesls atvainoties publiski. 😆

Ir arī liela daļa džeku, kuri piesakās uz pasākumu, bet cik ātri pieteicās, tik ātri arī pazūd... Ir pieredze organizējot draudzenei grupņikus ;) Ja vēl pa kādam normālam džekam var atrast, tad sievieti vai pāri atrast ir neiespējamā misija.

Ceļi
Ierakstīts

Ap Ķekavu nekas vakaros / naktīs nav manīts. Ne starp apļiem, nedz arī pa apvedceļu Jelgavenes virzienā. Pēdējā laikā max ap 17:00 ir manīta viena starp apvedceļa un ceļa uz Pakaļciemu krustojumu un jelgaveni. Agrāk pie Ķekavas novada robežas grozījās naktstauriņi un tad dažus kilometrus uz priekšu jelgavenes virzienā.

Atsauksmes Par Katju 26094672
Ierakstīts

Gadus 4 gadus atpakaļ ir sanācis ar šo padarboties... Bija tīri ok, tikai slaido augumu cienītājiem viņa būs par lielu. Attieksme un sekss tajā laikā bija OK un būtu pat varējis ieteikt.

Laiku pa laikam viņa mēdz šo nodarbi atmest un pievērsties godīgākam darbam, bet kaut kā viņa vienmēr nonāk atpakaļ pie šīs profesijas...

Protams, atsauksme ir valīda, ja kāda cita meiča neizmanto viņas bildes.

PS. Darbojas viņa ar nelieliem pārtraukumiem mazliet vairāk nekā šos 4us gadus un arī "pakalpojumu" ziņā ir advancējusies šajā laikā, spriežot pēc sludinājumiem. Dažas bildes sludinājumos vēl ir no tiem laikiem un līdz ar to ir vismaz 3 - 5 gadus vecas (šī bilde ir viena no vecās sērijas). Ir arī manīti sludinājumi ar jaunākām bildēm.

Ielenes
Ierakstīts

Pie Ķekavas apļa jau sen ir visas kā iztrenkātas. Tagad viņas stāv pārsvarā aiz Ķekavas novada zīmes, braucot no Ķekavas apļa Jelgavas šosejas virzienā. Viena vieta ir tūlīt aiz Ķekavas novada zīmes, kur kreisajā pusē ir izcirtums, tad nākamā vieta, kur ir manītas ir dažus km no Ķekavas novada zīmes un trešā vieta ir pie Rīgas apvedceļa un ceļa uz Pakaļciemu krustojuma (biežāk manāmas mazliet aiz krusta tuvāk Jelgavas šosejai).

Katja, Ķengarags
Ierakstīts

Dažus gadus atpakaļ bija tīri ok gan attieksmes, gan seksa ziņā. Brīdinu - nav tieva, bet nu neteikšu, ka būtu baigi resnā. Kad tikos ar viņu, tad šķita, ka pati izbauda procesu, nevis tikai pliki atstrādā.

Ja paviesojies pie šās, tad iemet atsauksmi vai nav sabojājusies...

25935195 Vai 29655494
Ierakstīts

Oi blja vechi. Reizes 10 esmu ielidojis, bet nu melis esmu varens un sameloju visadus brinumus, kapec mana telefona sms kur pr sukashanu runa :)

Pilnigi piekritu:

1. Lai ari sieva majas - velk pa kreisi uz nebedu. Miljako vajag katram vecim - tas ir fakts

2. Preceta meiljaka vai ari brivs zakjis ir daudz labaka par mauku.

3. Istaniba vecenem pofig ka tu esi precejies, ja vien tev ir pikjis un labs metamais. Gaidis kaut vai pus gadu kad tu piezvani un pajautasi vai vina nevelas tapt izdrazst.

Vispar man ir velnishkjiga ideja.

Varbut kads var izpalidzet un sakompromitet manu sievu? Nu piem aizvest vakarinjas (bez drazzhanas., blja) un tad es Jus piekjeru un .... man ir moralas tiesibas uz miljako visas dzives garuma :)) Preti varetu izdarit tapat

Pats citas drāzt vari, bet tavējo neviens nevar? :D Varu pačukstēt vienu lietu, ka maz ticams, ka būs tev morālas tiesības uz mīļāko visas dzīves garumā... :D Sievietēm ir mazliet citādāka domāšana... nu vismaz lielākajai daļai :D

Par Pāriem
Ierakstīts

Nē nu viss ir saprotams, ja sieva grib divus daiktus vienlaicīgi. Es runāju par gadījumiem kad vīrs aicina uz parastu 1:1 ar viņa sievu. Tas man liekas jocīgi. Nu var jau būt ka viņam nestāv un viņš grib lai sieva iztrakojās, bet man liekas, ka būtu reāli stulbi darboties ap dāmu kamēr kungs pārlapo sporta avīzi blakus :D

Kas tur jocīgs? Esmu pats vēlējies pavērot, kā sieva ņemās ar citu un arī tas ir realizēts ;) Pasākums gan toreiz beidzās, ka pēc tam pats pievienojos un par to, kas bija pēc tam, kad ciemiņš aizdevās savās gaitās atļaušos nestāstīt :) Un man nav ne problēmas ar potenci ne arī kādas citas problēmas man :) Ļoti iespējams, ka tā ir daļa no spēles starp sievu un vīru... Viss ir atkarīgs no tā kā kurš uztver seksu laulībā un kas skaitās uzticība un nodevība.

Minets Mašīnā
Ierakstīts

uz Ķekavas apvedceļa uz pagasta robežas stāv viens audis80 ar apaļīgu meiču. Diezgan sirsnīgs izpildījums :D

Vienreiz prikola pēc nomēģināju - minets bija tīri ok, cik nu ir iespējams to normāli izveikt autiņā

Warning From L2012
Ierakstīts

tu lasi kada limeni???es par runas defektiem kaut ko rakstiju?ja vinam ir kadas problemas tas nedod nekadas tiesibas ta rikoties

Es lasu pietiekamā līmenī, lai zinātu par ko ir runa. Vai tad nebija tavs teksts "balss kā garīgi nevesalam"? Info par sliktu klientu ievietot ir ok, bet tomēr vajag izvēlēties mazliet izteicienus.

OK, šis puisis manā uztverē nav pietiekoši adekvāts citu tevis minēto iemeslu dēļ, ja tiešām tā ir bijis, ka piecūkoja vannas istabu un pēc visa paprasīja vai var norēķināties ar plastiku. Bet tas ir cits storijs. Es neņemos te nevienu aizstāvēt, bet UZSVĒRT cilvēka defektus tā kā nevajadzētu - dod dievs, lai tev runas traucējumi nepiemestos... Abi man pazīstamie cilvēki tādos ir iedzīvojušies pietiekoši traģisku gadījumu dēļ.

PS. Vispār jautri te ir palasīties un pasmieties par notiekošo :) Pats laiciņu atpakaļ mēdzu piestaigāt pie meitenēm par naudu, bet tomēr secināju, ka vislabākā "m...a" man ir mājās savā gultā un ne tikai - sieva....

Warning From L2012
Ierakstīts

Evita, pa telefonu man arii likaas ka zvana virietis ap 45-50, bet atnaca jaunietis - 25 gadi. Ar runas traucējumiem, utt.

Vienkārši neadekvāts. Lūdzu uzmanieties

Nu runas traucējumi ir vienkārši vai nu fizisks defekts vai arī psiholoģiska rakstura - pats pazīstu divus cilvēkus, kuri rausta valodu, bet nu par neadekvātiem viņus saukt tā kā nevarētu.... Tici man, nav viņi laimīgi par to, bet nu uzsvērt šeit, ka ar runas traucējumiem ir arī mazliet "čerez čur"... ne jau runas dotības nosaka cilvēku adekvātumu...

Warning From L2012
Ierakstīts

Padomājiet, šiem cilvēkiem ir ģimene...........

Jobtv.....u nih estj semji ,a u nas net,kogda uchastniki foruma vistavljajut adresa i fotografii s licami.......kstati,sredi ,tak skazatj, takih direktorov,deputatov polno na golovu boljnih,kotorim razok ne meshalo bi i privaritj!!! pontov boljshe chem ih scheta v banke!! ne zabivajte,shto sozdatj sajt,na kotorom mozno tak ze propesohitj kazdogo klienta i vistavitj vse telefoni,vplotj do fotok i video s kamer ne sostavit osobogo truda....v objavlenijah pishut-konfindicialjno,tak kakogo rozna pobiv u devushki,vi priezzaete ,lezete na sajt i vistavljaete adresa,fotki,esli nahodite....tak ze mozno lupanutj i po vam:))))))) u menja za 7 let video nakopilos po samie ushi s securety kameri,daze te,kotorie toljko possmotretj priezzali,nu shto,mozet vrubite mozg??????? mozet hvatit pisatj gadosti??? inache vseh kto ezdit mozno budet licezretj na novosozdannom sajte ili yotobe!!!!!!!!!! DOSTALI!!!!!!!!!!!

Sovetuyu nezabytj chto estj takoj "Fizisko personu datu aizsardzības likums" i Valsts Datu Inspekcija kotorym mozhet neponravitsya kto to kto vystavlaet zapisi iz security kamer. Esli neznaesh to sistemy videonablyudeniya neobhodimo registrirovatj v Valsts Datu Inspekcija.... I v internete uznatj ot kuda nogi tomu ili inomu komentu, zapisi, video itd. rastut nesostavlyaet nekakih trudnostej ;)

Vispār manis teiktais arī pēc idejas attiecas uz pilno telefona nummuru publicēšanu, pilnajām adresēm, durvju kodiem, kā arī bildēm ar seju, ja tās nav bijušas sludinājumos. Un anyway jābūt kādai cieņai arī pret meiteni, ko apmeklē un nevajadzētu aizrauties ar nekur nepublicētas personīgās info likšanu forumā. Vienalga vai Nīlas iemītnieks vai supermodele, viņa ir arī sieviete un tāds pats cilvēks kā mēs visi, kurai šādas nevajadzīgas publicētas lietas var arī dzīvi pabojāt.

PS. Galu galā mēs katrs esam savā ziņā prostitūta ;) Pārdodam tak mēs sevi savam darba devējam, klientam utt. par algu ko saņemam...

Donya = Monta, 29975154 ->2821219
Ierakstīts

Nu nezinu vai par Donju var ko labu teikt - esmu bijis, kad viņa vēl Dzirnavu ielā strādāja. Ok, izskats viņai ir ok, bet nekas īpaši vairāk par izskatu arī tur nav... Attieksme pret visu pilnīgs pofigs un vienkārša atstrādāšana, pat ne atstrādāšana, bet atgulēšana ar paplestām kājām.... Katrā gadījumā man nepatika un palika sajūta, ka Maša Kulačkova var vairāk baudas sniegt :D maybe pārāk agri (13:00) biju pie viņas :D

Vangažu Iela 12,jugla,rita
Ierakstīts

Pēc bildēm jau var pateikt, ka 32 divi jau labu laiciņu kā pagājuši :D bet nu topika autoram jau tomēr vajadzēja ņemt vērā 2as vispār zināmas patiesības - nepatīk meitene/sieviete, tad nepaliec un kā pret dāmu izturēsies tā pat pret tevi pārsvarā gadījumu izturēsies... te ir dažas apspriestas, kur ir teikts, ka ir konvejera variants un pie kurām pats esmu bijis - nezinu, konvejeru nemanīju un drāziens bija ok... un nebūt nebija tā, ka attieksme bija - iespraud, izņem un tinies...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.