if you want so fantastic to spend you time/////// LOL yes yes, yes. anglene spridzina, bet glvanoe te ne valoda, bet par price/performance izdrāzt. Šajā gadījumā price drop down jātaisa.
Parakos savos slepenajos failos, izskatās ka es te kaut ko nofeiloju, vienu kandidāti sajaucu ar pavisam citu. Bet par cik feiss ir zināms, tagad pamēģināšu atrakt no kurienes man tā pārliecība tāda.
Meitene pati ir no Jēkabpils, bildes ir viņas, bet ļoti profesionāli nostrādātas. Tādas tās lietas. Krapnieks arī var apstiprināt, bet kontaktu nedošu, skops esmu:):) da i priekš kam jums tik daudz gaļas.
Alexxa nav nekādu problēmu uztaisīt tādu māju, shēma vienkārša ir viens liels īres nams kurā meitenes īrē dzīvokļus, tas cik viņai klientu nāk pa dienu nevienu neinteresē, jāmaksā ir tik un tik rubļiki dienā, gluži vai kā par viesnīcu, klients atnāk, pie konsjerža ir saraksts kuros dzīvokļos meitenes strādā izvēlas un iet nodarīt savas lietas. Kā redzam, nekā sarežģīta te nav, un pie mūsu likumdošanas tieši šāda shēma ir legāla. Jo : 1. Visām ir īres līgums 2. Dzeltenās kartockas ir uz viņu pašu atbildību 3. Mājas pārvaldnieks negūst labumu no klientu skaita un darbībām kas ir veiktas dzīvoklī, jo meitene visu naudu atstāj sev 4. Nekādu viltīgo klientu, kuri varētu pamukt nemaksājuši. Vot i viss, dzejstvuj.
Sievietes - var. Tevi iztaisot par vainīgu tajā, ka viņai savajadzējies " pa kreisi"
tieši tā, viņa pateiks, ka speciāli aizgājusi, jo sen jau zinājusi, ka TU laid pa kreisi, tā teikt, aci pret aci, zobs pret zobu, un viss. Savējai tomēr labāk nezināt, ka tev ir mīļākā, uzdod viņu par ko gribi, par darba kolēģi, juristi, masieri, frizieri, u.t.t.t. ar kuru Tev ir TIKAI draudzīgas un/vai profesionālas attiecības, un viss būs bumbās, telefonam gan labāk virsu bloķi likt, es bez tā vispār nevarētu izdzīvot, tiktu pakārts tuvākajā ābelē. Bet ja mīļākā ir vēl pajauna, un nesaprot, ko nozīmē konfidencialitāte, labāk jau no pašiem pirmssākumiem, iegādāties citu numuru. tas arī viss.
Ar viņām viss ir vēl vienkāršāk, viņas nekad tev nezvanīs nelaikā, nekad nepiļīs smadzenes, izmaksas apmēram tādas pašas, kas ar maksas meitenēm, bet nu vismaz tu zini, ka tu viņu šārē ar tikai vēl vienu citu veci, kaut gan patiesībā, ja jau viņa meklē kaut ko pa malām, tātad seksa viņai nav arī ar viņas lauleni.
Ierakstīts
Duraks...