Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

katra zina man smadzenu vairak neka tev ir tas nu tocna

vai ne? tu tak sāksi tūlīt drudžaini meklēt, ar ko atšķirās dinamiskā aipa no statiskās, un kāpēc tavs MAC ir klonējams, bet tu nezini, kā to izdarīt, un kāpēc tu nevari palikt anonīma, lai kā tev to gribētos.:) imet googlē myip, tev diezgan daudz infas parādīsies par tevīm ;)
Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

alla 10.01.12 - (19.37)

etot sajt xtra.lv prinadlezit hozainu salonov (izvesno kakih). vseh devusek,kotorie ne iz ih salonov zanosjat v cernij spisok i polivajut grjazju. ctobi nebilo konkurentov. i raspinajutsa nahvalivajut svoi saloni i svoih devusek.

sito es palasiju kurtizanka.lv sanak ka te speciali gaz visus ieksa unspeciali raksta sliktus komentarus?es domaju ka jums vajag kartigi padomat ar savu galvu ko jus te darat.un domaju ka jusu saloni ari bus visur melnajos sarakstos.apnikusi jau sita dirsana.

šito izdomājusi ir narkomāne, vai pārdzēries sutjiks?
Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

es vienmēr esmu teicis vienu, ja visām beibēm iedotu automātus, turpmāk mums butu jānodarbojas ar pašapmierināšanos, bet par laimi viņām automātus visām nedot, tapēc šādi forum faitiņi notiek ik pa brīdim, evit nu kad tu bildi man atsūtīsi??? es tevi ievērtēšu, lai zin, ka tur zem vārda evita nesež onkuls Miša. :D

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

tapec ir jaklausas pa telefonu ka runa un kad atnak.pa logu vienmer var paskatities un novertet ir verts laist ieksa vai ne. :)

pa logu, tas man patika, evita kur tu esi atrodama??? Tu man i durvis priekšlaicīgi atvērsi i sarkano paklāju izklāsi, uttt utjp :D
Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.