2h pavadīju meklējot kur izšaut pautus, tāpēc nolēmu aizbraukt līdz Alisei, atrodas Ģertrūdes 67 sētas mājā.
Pa telefonu vairāk kā masāžā neko nepiedāvā, saka lai brauc uz vietas tad skatīsies, masāžas cipars 45euro. Prasu vai foto atbilsts, Sakā kā jā.
Pēc 20 min esmu klāt viss bumbās esmu iekšā, Bez Alises ir vēl divas meitenes, ievērtēju visas izvēlos Alisi.
Tad sākas jautrība. Izvirza savu cenrādi masāža topsesā 45euro, pilnīgi kaila 60euro, Man jau ZB, kas ar seksu, seksu nepiedāvā, pie sevis nodomāju, bļeģ pīzda.
Sākās masāžas process pa 45euro. Es kā parasti lai labāk uzbudinātos vēlos meiteni mazliet paglāstīt, pēc divu min glāstīšanas, šī izvirza jaunu cenrādi, ja gribu glāstīt tad jāatstāj dzeramnauda un ja grib glāstīt pežu, tad +30euro.
Es biju pilnīgā apjāts, neko papildus maksāt negribēju, aizliku savas rokas aiz galvas un gulēju, no uzbudinājuma viss bija pazudis, dēļ smirdīgā cenrāža.
Tagad par pašu procesu un meiteni.
Foto 80-90% no īstenības, meitene simpātiska, Krūtis izskatās ļoti labi 2 izmērs, stingras, bet pataustīt jau netiku tikai cik ar acīm.
Masāžā 1no 10, Pipeli raustīja pilnīgi garām 1no 10. Vairāk neiešu vispār uz masāžu ZB šī čakarēšana.
Alise, Ģertrūdes 67 sētas māja, tel 26689235, sludinās intimmeitene.lv
Ierakstīts
cik sapratu pēc foruma lietotājiem, tad labāk atsauksim nerakstīt