Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liza (Лиза) 29736958
Ierakstīts

Meitene no Piķera. Formas labas, vāverīte nedaudz aizaugusi, Neesmu silikonu eksperts, bet pupi likās naturāli, nav ne nošļukuši, ne par lielu ne par mazu. sagaida seksīgi saģērbusies-zeķes, augspapēdenes, peņuārs utt..

Seja var redzēt, ka plastikota plus lūpas pakačātas, bet gaumīgi un nav pārspīlēts. Meitenei nav 27, bet izskatās uz 30 (bet ganjau ir vairāk).

Seksā kunkst uns ten bet nav pārspīlēti, tīri lai uzvilktu ir ok, bet protams dabīgi nenāk ārā. ļauj sevi grozīt tā un šitā. 

Oralos gumijā. Parsteidza, ka skūpstās.

120eur.

Kopējais vērtējums 8/10.

Meitenei ir arī smadzene un var par šo un to parunāt.

Laura 25394022
Ierakstīts

A kurš tad pie tā ir vainīgs biedri, ja ne mēs paši, kas kuru katru šmaru paņem un pārmaksā x2. cik te lasīts, ka jau sakumā ir skaidrs ka būs sūds, bet nē, paliek samaksā un tip vairāk neiet...a cik tādu...a šmarai poo, jo vnm kāds ierodas.

Aiga, 27406230
Ierakstīts

Meitene maksierē 30 zives un bāzējas Valdemāra ielas galā. Bet tā arī nesanāca tikt pie šāms jo kkada nezinkāda huja pēc sarunājot visas stelles un man aizbraucot trubu neceļ. Neceļ vēl šobaltdien. Izskatās, ka iemeta mani bleklistā, tikai kāpēc neiebraucu.

Vip Meitenes Rīgā
Ierakstīts

Slinks esmu, bet tas nav triks. Jums taču pašiem ir apnicis braukāt pa visiem tiem pritoniem

un konstatēt, ka bilde neatbilst un priekšā stāv vecs krokodils.

Īstie vervētāji sen visu zin un strādā.

Es vienkārši pastāstīju ko esmu pieredzējis agrāk. Nē nu daži jau te ir pārliecināti, ka

Rīgā nekā tāda nav, un visi braukā apkārt un aplaužas. Iepriekš atvainojos, ja kādu aizvainoju!

un cik esi gatavs maksat sagaadniekam? :D

Oljga 26935617
Ierakstīts

Bija būts pie šīs. Piekam nejauši.Biju sarunājis vienu citu, bet tā mani pēdējā brīdī uzmeta (bērns slims vai what ever) un varēja tikai viņas vietā Olga būt. Piekam pa 45Ls...es saku,ka vairāk par 40 nedabūs, uz ko viņa bija ar mieru. Tākā nezināju kas tā tāda ir aizgaju vismaz paskatīties. Priekšā stāvēja beibe-maza auguma, bruniem/rizhiem matiem, slaida, seja uz 8/10, bet pats galvenais lieliem pupiem. Kāds 3. vai pat 4. izmērs. Biju ar mieru.

Dzīvoklis labs (kkur uz stabu ielas), iegāju dušā, bet iznākot beibe uzreiz naudu prasa...nu neko-dodu. Masāža nekāda-sāk orālās darbības, bet arī nekā...jūtu,ka konveijeris, jo teica,ka nebija plānots ka viņai būs jašancē utt. Protams mans draugs arī jūt,ka konveijera smaķels, tāpē spītējas. Šī protams prezi uzmaukusi un ņemās. Jo vairāk ņemās,jo mazāk man sāk patikt.Saku,lai šī noņem prezi, bet tas esot vienīgais.:D psc...nu ok, saņēmos un uzkruķīju.

Sāku šo ņemt tā un šitā un beigās beidzu stāvot kājās un ņemot šo priekšā no gaisa...uij...tas bija labs,jo meitene parocīga tādai pozai. Pati vīņa bija pārsteigta par tādu pozu, bet jutu,ka iekšā gāja tik labi,ka pat nedaudz satrūkās.:D

Kopumā 40 Ls vairs pie viņas netēŗēšu, bet vienai reizei bija ok. Mēģināšu sakoļīt to pie kuras gribēju. Starp citu-varbut kadam ir vinjas fotka, jo nekur nevar atrast normāla izmēra bildi,kas nav feika. Vika 20597880

Ieva 27141960
Ierakstīts

Normāls skuķis-nav kroksi un nav arī supermodele.Uz 30 gadi. Teica,ka esot no D-pils.

Dzīvoklis liels un strādā tur 2 beibes. Otru redzēju-tāda tumšmate, bet nebija ok pēc sejas (vismaz man).

Sagaidīja mani seksigās augstpapēdenēs un zeķēs. Meitene padomāusi, tas uzreiz ir +. Bija bažas par pupiem, katika nav noslukusi, bet bija tirsi kā man patīk-tvirti, 3.izmēra-perfecto.

Sāka visu ar masāžu. Man patika, ne tik daudz tas ko viņa ar rokām darīja (nekas dižs), bet gan tas kā iņa ar savu ķermeni,augumu un pupiem masēja manmuguru,dibenu,kuli...bija ļoti uzbudinoši, vismaz man. tad pagriezos un orālais bija tāds-so, os, bet tākā neesmu orālo fans, tad varbūt tas tikai man.

Tad sāku viņu ņemt priekšā. spogulis tiešām ir ļoti liels +, var labi vērot kā viņai kratās pupi. Skaņas nāca arā dabīgi, ja arī tēloja, tad profesionāli.Ņēmu priekšā visādos veidos un iekarsu tik tālu,ka sāku ar šo sūkties. :D Tā nu es beidzu, bet meitene vēl pāris jokus izšauj-hihi haha un prom esmu. Piekam beigās likād dīvaini,ka šī dod atvadu buču.:D

Kas nepatika: meitene smēķē, matos salikta želeja un pie saknēm mati sakaltuši un salipuši kopā. Bet tas varbūt atkal tikai man,jo viņā strādā tikai darbdienās līdz 18.00 un es biju viņas pēdējais klients tajā dienā.

Kopumā aiziešu noteikti vēlreiz.

Vika 20597880
Ierakstīts

nevaru sazvanit sito meichu.necel trubu. itka interese liela auguma meitenes ar lieliem pupiem, tikai bail,ka sii bus ari ar milzigu vederu.:D protams saprotu,ka masa atbilst pupiem+garumam, bet ja svars ir 80+ tad jau ta ir resna.:)

Top 3
Ierakstīts

Nezinu, kā citi, bet man nav izdevies no top3 meitenēm sazvanīt, vismaz sestdienā ap 16.00 - nē. Telefonā saka, ka lietotājs pašreiz nevar atbildēt, nosūtiet sms.

manuprat 80% no meitenem strada tikai darbdienas no 9-18. tipa tads ka ofisa darba laiks.:D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.