Man nāksies visus apbēdināt, bet ir jāuzmanās no šīs meičas. Pēc manām domām šī ir tā pati Bella. Forumā var viņu viegli atrast. Ja viņa ir ar LIELIEM pupiem, vidēja, vai maza auguma, nedaudz apaļa, tad šī ir tā pati BELLA. Principā dēļ viņas uz kādu laiku dabūju ārstēties no pāris baktērijām . Dēļ viņas šobrīd es eju tikai uz masāžām un viss. Vai arī tikai un vienīgi ar prezi.
ju viriesi nesat riktigi... zemiski ir ka meklejat meitenes pa naudu un vel publicejat... ka jums nav kauna... un vel saka ka viriesi ir godigi un uzticigi mulkibas... un apmelot cilvekus tas ir loti slikti... bet nejau man par to spriest.....
Laikam Bella ir uzradusies
Silti iesaku aiziet tev ārstēties. Ja gribi nodarboties šajā arodā, tad nedaudz arī piedomā pie tā, lai saglabātu klientus. Mani esi zaudējusi un varu iedomāties cik vēl klientu ir aizgājuši.
Gadus 4...5 atpakaļ zvanīju šai meičai. Viņa mani atšuva. Tjipa pieņēma tikai večus sākot no 30 gadiem un uz augšu. Tad man pašam bija ~25. Vairāk tā arī neesmu viņai zvanījis. Attieksme pa telefonu visu sačakarēja. Bildes ir vismaz 5 gadus vecas, to es toč zinu un tad jau viņai bija sludinājumā rakstīts, ka viņai ir 29gadi :D. Šobrīd oteikti tuvojas 40 stabili.
Patiesībā viņa ir daudz savādāka Bildēs vēl ir ok, bet dzīvē viss ir daudz sū...
Kā lai to pasaka.....gaumes lieta. Ja viņa sevi apārstēs, tad varbūt būs ok. Biju nedaudz vīlies, jo bildēs viņa ir fočējusi daudz senāk, kad vēl miesa jauna bija
Paziņojums visiem - pēc lielas zāļu devas šobrīd viss ir štokos. Vienīgi kas vēl atgādina par šo misēkli ir zāļu pretīgā pēcgaršas sajūta.
Varat mēģināt sarakstīties, bet galvenais ja viņa tjipa nāk no Vangažu vai Sēnītes puses, tad labāk nevajag ar viņu ielaisties . Lai tik meklē normālu darbu nevis staigā apkārt kā tāds baktēriju perēklis
Priekš sifilisa šobrīd inkubācijas periods pa īsu. 17.novembrī "veiksmīgi" iedevu aiz vaidziņa un simptomi parādījās apmēram 10 dienu laikā. Ārsts visu mantību apčamdīja , un uzreiz jau pateica, kas man ir. Bet domāju, ka viss vēl priekšā. Apmēram pēc mēneša iešu vēlreiz uz pārbaudi.
Viennozīmīgi ir skaidrs tas, ka ir jāizbeidz šādi izgājieni pie šāda tipa meičām.
Vecīt man tiešām šī bāba taisīja orālo. Viņa pati jau pašā sākumā teica, ka neseksos, bet tas man nebija vajadzīgs. Droši vien tad es būtu norāvis buķeti :D:D:D ar visādām labām lietām.
Es tev ieteiktu paņemt šo babieti uz noprovēšanu, tad pēc ~1.5 nedēļas būtu redzams rezultāts ir vai nav tev trihomonoze. Tad tu redzētu vai orālā seksa laikā var dabūt šo slimību vai nevar.
Paldies Dievam triperis vai tā saucamā gonoreja mani nav ķērusi, bet ir viena vieglāka zaraza norauta - trihomonoze vai kaut kas tamlīdzīgs. Ja ir kādas problēmas, tad labāk doties uz Briāna ielu 2 (Valdemāra un Briāna ielas krusts, ar ieeju no Valdemāra ielas). Pārbaude diezgan nepatīkama un sāpīga :D:D, kas to ir jau izbaudījuši mani sapratīs :D. Bez pieraksta vai nosūtījuma maksas pakalpojums 13 Ls + laboratorijas izmaksas + receptes zālēm =30Ls. Pašas zāles ~10Ls kopā. Ceru uz drīzu fizisku izveseļošanos, bet ne garīgu :D
Ierakstīts
Vai adrese abām gadījumā nav Marijas ielā 2..... pagalma mājā?
Neesmu bijis pie šīm, bet biju pie Mašeņkas Marijas ielas 2..... numurā.