Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts

Cmon..ko te vispār ņemties - tieši tāpat, kā jebkurā profesijā..izņemot armiju, dažus ierēdņus un augstāko menedžamentu - visi normālie speciālisti ir projām, tur kur tos vairāk ciena un atalgo. Tieši tāpat ar meičām..vakuuums, nav šeit vairs tādu. Vai nu standarta Eiropas ciparā. Ja negribi savus 200-300eur maksāt - esi brīvs vai apvainojies uz visu Pasauli, kas nu kuram patīk labāk.

Un pēc visa spriežot drīz būs dārgāk vēl nekā DE un FRA nemaz par Holllandiju nerunājot, jo viss pārējais jau ir dārgāks B) 

Pierodam vai braucam uz DE tusēt :D Bet raudāt - nafig tik dārgi un sūdīgi..blin..nafig burgers par 20% Hesītī dārgāks nekā Vācijā..ko par to neraud un logus nesit ārā Ministrijām?! 

Slēgtais Klubs
Ierakstīts

Principā uztaisīt vajag pasācienu - kur Viens otru ģīmī redz un tad arī izfīčot ko un kā atrisināt..sarisināt! Kam būs interese - atbrauks..Ir pat vieta..ja kas..diskrēti un netālu no Centra. 

P.S.

Nereklamēju šeit pirtis utt.(sorry cenas nemaz nezinu), jo aiz displeja slēpties un gudri ..drukāt ;) var katrs, bet rietumu pasaulē ir daudz slēgto klubu un ne tikkai magnātiem .

Nereal Foto
Ierakstīts

Par cik miegs nenāk..salasījos šejienes dialogus/monologus - jebkuru var Inetā atrast, neba ko jaunu laikam Es pateicu..jautājums ir par izmaksām vai kāda atrašanas nepieciešamības apmēriem. Domāju ne viens ne otrs šeit nenotiks :P

Bet par foto murgošanu - tam 100% piekrītu! Ja Es pa retam vēlos ko foršu kaut vai par to pašu kluci EUR...un Man kaut vai aizdomas radīsies, ka mans laiks iztērēts par velti, vai nu fīča neatbilst reklāmai un lietošanas noteikumiem...domāju, ka tādā gadījumā ir pilnas tiesības attiecīgajai "lēdijai" to paskaidrot šādā vai tādā veidā :))) būsim humāni un izmantosim inform. tehniloģijas, nevis kā sanajos laikos :)))) Pieņemot, ka kādam maniakam šitais pasākums ir ikdiena, tad pie abarota jau nu protams, ka nav ne laika, ne vēlēšanās baigi cepties par piečakarēšanu, bet , cerams, ka šajā forumā mītošie nepieder pie Ikdienas(skaita, regularitātes ziņā)useriem, tamdēļ vēlreiz - pilnīgi atbalstu Fake girlu Blacklistošanu Boldā (cik cruta sanāca ;)

P.S.

uzreiz pasaku, ka Man tā nav sanācis, bet Es "pakalpojumus" Esmu pircis reti...un neLēti laikam..kaut gan tas jau ir relatīvs jēdziens protams :P pačekojot sludinājumus LV izskatās, ka Penthouse filiāle šeit ir pieejama :D intimmeitene.lv

principā jau ir ziņkārība pazvanīt un pārliecināties par dažām kurtizānem ;)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.