jaa,forshaameitene,naaksies laikam saakt kjerties klaat jums visaam,saldaa dziive beigsies.UN ES TO DARIISHU LIKUMIIGAAM METODEEM. nepaarkaapjot likumu.Viss likuma ietvaros. Ja jau pati te taa uzprasies,tad paarbaudiisim ar,cik tu esi viena,vai tev ir veseliibas karte,vai ir iires liigums. Man ir tiesiibas iet uz policiju un iesniegt iesniegumu ar taviem sludinaajumiem un adresi.Bet ja tev viss kaartiibaa,tad tikai priecaajos. Jaa,veel taads siikums,...varbuut palaidi garaam,nejaushi,pavisam,...vai zinaaji ka peec likuma taviem maajas kaiminjiem ir jaadod piekrishana tavaam darbiibaam dziivoklii sakaraa ar intiimpakalpojumiem? zinaaji? pietiek TIKAI VIENAM kaiminjam nepiekrist un tu esi aaraa. Jaa,ir taada lieta.Bet tu jau saki ka likumus zini,tad jau zini. Un veel viens jautaajums---peec buutiibas,...VAI TAVA DZIIVOKLJA SAIMNIECE ZINA AR KO TU NODARBOJIES DZIIVOKLII KURU TU NO VINJAS IIREE???? zina? varu noskaidro
Tvaika ielā izlaidums?? Ar pirmo postu iebrauca saitā, makten bravūrīgi!! Cieni sevi un pārējos, vai arī skypists pirmo reizi izgāja reālajā dzīvē un trāpijās laba meiča? Bet visas tak tādas nav!!
NU REKĀ MANS DUPSĪTS GAIDA MAZU PIPELĪTI. ZVANI MAN UN TIEKAMIES TEIKĀ LĪDZ PL 19. 271 78 937.
Vari sevi iepriecinat ar Anālo seksiņu. 28789231
IEPRIECINĀŠU TEVI AR VIEGLU MASĀŽIŅU, MINETINU, KLASISKO UN ANĀLO SEKSIŅU. NU PROTAMS JA PIEZVANĪSDI MAN 28990267
ES SIEVIETE AR LIELIEM ČIČIEM GAIDU ZVANU NO GRIBOŠIEM VĪRIEŠIEM,KURUS ŠĀDA VAI TĀDA IEMESLA NEAPKALPO SIEVA.VAR SARUNĀT ARI ANALO SEKSIŅU. 28 990 267.
Liekas, ka šitā ir tā, kas raksta sludekļos- tjipa, par vidējo cenu....visas fake bildes, telefoni mainās, n-tie sludinājumi PUH, n-tie profili 4sex...palasot jau tos tekstus, var vilkt paralēles! Un šeit arī viņa ir apspriesta! Aldis apciemos un būs ko rakstīt savā 2 ziņā!
Pipec...nu dauņi tie keksi! Pēc tam seko jautājums, kur pieņem, cik prasa, masāžai- vai var sakoļīt uz ko vairāk, u.t.t. Varbūt, ejot saitā, ielikt kādu pamācību!
Visu dara skafandrā, foto viņas, pēc sejas man patika(citam-hzv!) dzīvoklis 8/10, minets 5/10, sekss 7/10, augumiņš labs, krūtis super...kas nepatika, ka nauda uz priekšu, gultas čīkstēšana, attieksme- davai, davai, fiksi, fiksi....nu un cena, stunda 40, pusstunda 30.
Lietotāja vārds viktorija991 Dzimšanas diena 21.02.1991 Dzimums Sieviete Orientācija Hetero Vecums 21 Valsts Latvija Pilsēta Rīga Augums 170 cm Svars 56 kg Reģistrācijas datums 14.05.2012 21:13 Pēdējais apmeklējums 17.05.2012 22:38
Nedaudz par mani
нежная ласковая кошечка ищет материальную помощь.нахожусь в кенгарагсе 29655494
Liekas, ka nekas nemainās, bet varbūt es maldos?Divi dažādi sludekļi:
1)26759186,Karīna, 35/1,78/74/3, atrodas Mežciemā, piedāvā.......
2)20552021,Sanija, 25/1,7/60/2, atrodas Mežciemā, ...........
Gribulis lika zvanīt vienā dienā, nu patīk man tas rajons, Karīna pacēla, runājām krievu val., bet šī nevarēja, steidzami jābrauc uz banku kārtot maksājumus! Zvanu Sanijai, saruna notiek latviešu val., bļin, atkal abloms, šai arī uz banku kārtot maksājumus...ieklausijos balsī...super, lūk ko nozimē zināt valodas! Varbūt kāds ir bijis tur, tā jau pa telefonu izklausijās ok!
pirms trijām nedēļām gribēšana atveda mani uz Labaratorijas ielu, liekas, ka tā sauc...no čakenes centra virzienā, tad pa kreisi...ne īpaši tas rajons, tad nu tā, meitene jauna, uz gadiem 23, ienācēja no Līvānu puses, ar draudzeni īrē dzīvokli, ok remontēts, bet bardaks, kā jau pierasts laukiem! Ieejam istabā, šī stāv, stulbi smaida un klusē...kaut kā neomulīgi palika, karoče, iesācēja, var just, bet procesā muguru paskrāpēja(iekarsa pamatīgi), pēc tam ilgi masēja, jau piegriezās, reāli jau sāka sāpēt...bet attieksme ok, vienkārša lauku meitene...
nu ja tu uzskati sevi par galas gabalu.tad nevajag visu varda runat
visu vai ne visu vārdā, bet lietas labā kaut kas jādara, nafig man jātērē laiks un jābrauc uz Ganību d.15, ja tur sviediens un ja sāk skaitīt, tad jau uzmesto ir daudz, tāpat arī feik bildes, tagad meičas no Madonas, Keldiša ielas piereģistrēsies un sāk vaimanāt...gaļas gabali u.t.t. Mēs maksājam par to, tātad attiecīgi adekvātu pakalpojumu gribam pretī, ja nē, tad sūdzēsimies patērētāju aizsardzības birojā
Cepšanās būs visu laiku, admin būs jārisina kaut kā šis jautājums, varbūt savācas konsīlijs no xtra, meitenes atnāk un atrādās, kādas ir dabā...viņām par to birku piespraust, kā agrāk, kaut kas līdzīgs kvalitātes zīmei
Lietotāja vārds NIKITAXXX Dzimšanas diena 19.05.1968 Dzimums Sieviete Orientācija Hetero Vecums 43 Valsts Latvija Pilsēta Salaspils Augums 165 cm Svars 75 kg Reģistrācijas datums 30.09.2010 11:48 Pēdējais apmeklējums
09.01.2012 15:12
4sex saitā pameklē Salaspilī šo dāmu, varbūt spēs palīdzēt....
Karočīt , bet jārēķinās ka viņa būs izplūdušaka, bet kā darbojās, visu dupsi apstrādā, tā ka maz neliekas, mibet tāds viduvējs, bet tīri labz, klasika normāla, par visu 20 LVL !!!!
Ierakstīts
Tvaika ielā izlaidums?? Ar pirmo postu iebrauca saitā, makten bravūrīgi!! Cieni sevi un pārējos, vai arī skypists pirmo reizi izgāja reālajā dzīvē un trāpijās laba meiča? Bet visas tak tādas nav!!