Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ramina (37) 26469309
Ierakstīts

Šodien redzēta dzīvē veikalā, gribas teikt, fuck my life, kas te par kontingentu apgrozās, kuri drātē tādas top modeles par tādu cenu.... Izskats, balta cepure 90 stilā (bebrs vai lapsa, nezinu), kažoks, balti kovboja tipa zābaki ar briljantiem kaut kādiem, ratiņi(tie kuras vecās tantes staipa uz veikalu), klibo uz vienu kāju, seja uz vienu pusi šķība, tā, itkā pēc insulta vai sejas nerva bojājuma, nu un diezgan paliela auguma varētu būt ap 180cm bez papēžiem. Visu cieņu joberiem :) tikai tagad man pieleca, kāpēc LV tirgus ir tik sapists.

Link to post
Marta (fistings)
Ierakstīts
8 hours ago, Piiterr said:

Biju pie Martas nedēļu atpakaļ, ļāva iebāzt kāju anusaa, pēc tam dzēraam šampi. Man paprasīja 350 eiras. 

Vispirms rokas, tagad kājas. Gaidam, kad kāds galvu bāzīs iekšā 😂

Link to post
Ilze (32) 204974**
Ierakstīts

Nevienu negribu aplamāt, bet Jūs kā tarakāni burkā, viņiem saka, ka ir bēdu ieleja, bet tāpat tur cer sastapt normālu variantu, kurš atstrādās uz visiem 100%. Inguļa, krāsotāju ielas iemītniece, strādā jau gadus 10 toč, ja ne vairāk.... pasen redzēju veikalā - skats bēdīgs, uz rokām dermatīts bija(tagad nezinu), pieņēmusies riktīgi svarā. Man tuvu pat bail stāvēt, kur nu vēl pipuku savu bāzt tur.... dažreiz lasu kaut kādus PG postus vai citu ekstremālu iemītnieku gājienus un brīnos, kā var sevi tā nemīlēt, kur nu vēl savu naudu par to atdot.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

+37127004017 Visu dienu intensīvi centās sazvanīt, kad sazvanījāmies izrunājām visus sīkumus un sarunājām laiku. Bet protams neieradās nebrīdinot. Telefonu neceļ. Pilnīgs ignors.

Janku vienkarsi sieva nepalaida ciemos pie fejas.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

29360722 - Cilvēks, kurš neatbrauca jau 5 reizes! Meitenes atcerieties šo numuru un nekad neatbildiet viņam vispār! Šis cilvēks šodien izlūdzās man kārtējo reizi tikšanos uz masāžu, un kārtējo reizi neatbrauca bez iepriekšēja brīdinājuma, ka nebūs. Iepriekšējās reizes vēl piecietu, bet šodien izlēmu, ka likšu viņa numuru klientu melnajā sarakstā, protams arī brīdinot par to viņu pašu.

Бедный Раймонд, ему так хотелось массажика :))))

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Taatad, kungi, uz tirdzinu iet jauna galja, 21 gads, slaida, simpaatiska, nav prostituuta... Kontaktus iedosu tikai vienam, ar, ko ieprieks jau esmu kontakteejis vai ir tiesaam aktiivs, adekvaats foruma juuzeris. Luudzu nerakstiit tiem, kam vismaz nav 100eur kabataa ;) siikaak pm. pats nevaru vinu satikt, jo iespeejams iestreegsu aarpus LV.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.