Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Arita 9956122
Ierakstīts

Tagad man atsutija sekojosu info.. smile.gif Tip labs minets dienas vidu bla bla bla... bus slapja no zvana vien... vobsem ....

zojka aurora <zojaauro2@inbox.lv>

Minetins dienas vidu smile.gif)

30 ls labs minetins. 29956122

p.S: Atliek secinat, ka cenas aug smile.gif

Anālais sex
Ierakstīts

Bet tas jau laikam ta parasti ir... kad lieta aiziet, tad sak halturet...

Tas pats ir verojams ar restoraniem un esanas iestadem, salidiznat attieksmi 2 nedeljas pec atversanas un 7 menesus pec atversanas... Uuuu ku liela starpiba.

QUOTE (Harrison @ Mar 18 2004, 01:21 PM)
Nu, luuk, saak veidoties saiti, kur informaacija tiek pareizi sasistematizeeta, ar komentaaru iespeejaam utt....

Aha.. un ja starp saitiem vel tiktu saskanotas cenas, a to viena ir 15 a cita 20... blink.gif tai pasai sievietei. Pavisam nelogiski.. bet es jau laikam esmu vienigais, kurs te saja kompanija skaita naudu... un nejutas diez ko bagats. Citiem jau vienalga vai ir pa 5 Ls vairak vai mazak. smile.gif

Nata piedāvā kaut ko vairāk...
Ierakstīts

Harley

Nju vel meitene var sagadat galvassapes smile.gif Tacu nav jau viss dzive tik melns vai balts...dazkart sieviete tiesam spej piedavat ko vairak... tik tad ari attiecibam jabut "kam vairak"nevis atnakt iebazt un beigt...

Tas ir mans atbizlu variants uz jautajumu "Ko tad var piedaavaat vairaak nekaa seksu shii meitene....hmm???" wink.gif

6220577
Ierakstīts (rediģēts)

Jasirs

A man domat, ka tu rikojes saja gadijuma ne visai korekti izsakoties...

Man personiga parlieciba, kada gan kuram dala cik man ir gadu....un kada kuram ir dala ka es milejos un ko es ar to gibu vai negribu pieradit...

Man domat, ka cilveks ari 80 gados gribes mileties...cits jautajums, vai tas ir iespejams....i pat tas nav publiski apspriezams, laikam jau mani ta audzinaja, ka cilveka vecumam mav nozimes.

Rediģēja Bad Boy
Atsauksmes par Sashu?
Ierakstīts

Vizuali skaista sieviete, ka milejas mans nezina tongue.gif i iedz vai kadreiz uzzinasu, sirdsapzina nelauj...bet laikam jau nekad nesaki nekad ;o) + vel ieteiktu palasit sito ten...tur ir ari novertejumi ...lai gan tas atkal ir individuali...

Viss ir atkarigs no ta, ka tu attieces pret sievieti, tad ta pat ari vina attiecas pret tevi ;o)

http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=770

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.