| QUOTE (Harrison @ Mar 18 2004, 01:21 PM) |
| Nu, luuk, saak veidoties saiti, kur informaacija tiek pareizi sasistematizeeta, ar komentaaru iespeejaam utt.... |
Aha.. un ja starp saitiem vel tiktu saskanotas cenas, a to viena ir 15 a cita 20...
tai pasai sievietei. Pavisam nelogiski.. bet es jau laikam esmu vienigais, kurs te saja kompanija skaita naudu... un nejutas diez ko bagats. Citiem jau vienalga vai ir pa 5 Ls vairak vai mazak. ![]()
Harley
Nju vel meitene var sagadat galvassapes
Tacu nav jau viss dzive tik melns vai balts...dazkart sieviete tiesam spej piedavat ko vairak... tik tad ari attiecibam jabut "kam vairak"nevis atnakt iebazt un beigt...
Tas ir mans atbizlu variants uz jautajumu "Ko tad var piedaavaat vairaak nekaa seksu shii meitene....hmm???" ![]()
A man gan patik mazda6 ![]()
donalds
Vispariba jau gaumes katram atskiras. Un tas kas patik vienam var nepatikt citam... Ja butu verigi lasijis, tad gan jau ka ari atrastu komentu, ka seks ar vinju ir limeni (pats neesmu meginajis)
Kaspis1
Paldies par infu ;o) Domaju, ka parejie ari tev ir pateicigi ;o)
Visiem
Nju...kads ir meginajis sazvanit so noslepumaino sievieti !?
Jasirs
A man domat, ka tu rikojes saja gadijuma ne visai korekti izsakoties...
Man personiga parlieciba, kada gan kuram dala cik man ir gadu....un kada kuram ir dala ka es milejos un ko es ar to gibu vai negribu pieradit...
Man domat, ka cilveks ari 80 gados gribes mileties...cits jautajums, vai tas ir iespejams....i pat tas nav publiski apspriezams, laikam jau mani ta audzinaja, ka cilveka vecumam mav nozimes.
Rediģēja Bad Boy Vizuali skaista sieviete, ka milejas mans nezina
i iedz vai kadreiz uzzinasu, sirdsapzina nelauj...bet laikam jau nekad nesaki nekad ;o) + vel ieteiktu palasit sito ten...tur ir ari novertejumi ...lai gan tas atkal ir individuali...
Viss ir atkarigs no ta, ka tu attieces pret sievieti, tad ta pat ari vina attiecas pret tevi ;o)
Ierakstīts
Seit atradu no gribu... cik sakarigs nezinu....
Nav visai dailrunigs skukis, zvanit ari nezvaniju.... bet mosk kadam ir interese.
Quoting sintija vasiljeva <sincha252@inbox.lv>:
--> Priex ir Ls 30 stundaa 27107123
Avots:
http://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&...&key=1172572485