Sorry neatradu atbilstošu topicu kur šo ielikt, caur search arī neko nevareju atrast.
Karoch viri vajag palidzibu, sanaca pabut perkamo sievieshu iestade arzemes, viss bija ar gumiju, bet tagad kkada drusku niezoša/ berzoša sajūta uz vafeles, tipa kkas ari taka noberzts sarkanigs paradas, bet nu hz jo vairak domaju jo vairak liekas kkas ir, varbut vispar viss ir kartiba. Bet ka jums ar pieredzi. Ir gadijues ar gumiju kko noraut? Kada nedela pagajusi tagad.. sudigakais ka tagad sievai jaliek bloks virsu un kkada huina jaizgudro (
Pieteicos uz parbaudi, bet nu nav bijusi saskarsme ar shito ka ko un cik ilgi,
Mitinās Salaspilī, privātmājas vienā pusē, nav nedz dušas nedz WC.
Pati nodzērusies, izstaba dvako pēc lēta alkohola.
Kad es to visu ieraudzīju, tik mana audzināšana neļāva uzšaut šai pa ausi.
Laiks un degviela izčakarēta.
Esmu bijis pie viņas, nav tā pati par kuru ir topiks, bet anyway. Nezinu, laikam nekur sludinājumus neliek, pa seksam.lv meklē klientus. Dušas nebija WC gan bija. Dzīvoklis tur tāds nekāds, kautgan izskatījās +/- tīrs. Bildes - fotošops, dzīvē gadi 15 vismaz klāt. Pēc tā ko ieraudzīju pirmais jautājums bija cik ilgi viņa nodarbojas šajā sfērā, konkrēti nepateica, bet sapratu ka iiiiilgi. Viņa bija pārsteigta ka es gaidīju ko citu, ieaicināja iekšā un sāka izprašņāt kas nav kārtībā Tā jau runīga, 50% gan jau vnk muldēja lai kkādu iespaidu atstātu, stāstīja ka ar vienu klientu kko sarijušies un 3 sutkas esot ņēmušies. Iedeva vel uzpīpēt kko vārds pa vārdam saku nu ok, moš var pamēģināt, prasu kas ar naudām (pirmstam netā teica 20ls un brauc ciemos) kko minstinās ka ui nē, tas tak sen bija tagad 30, 35, bet nu visu varot sarunāt psc pateicu ka pazuda interese, un aizgāju. Takā par seksu nezinu, izskatījās jau tāds hardcore mature.
Ierakstīts
Sorry neatradu atbilstošu topicu kur šo ielikt, caur search arī neko nevareju atrast.
Karoch viri vajag palidzibu, sanaca pabut perkamo sievieshu iestade arzemes, viss bija ar gumiju, bet tagad kkada drusku niezoša/ berzoša sajūta uz vafeles, tipa kkas ari taka noberzts sarkanigs paradas, bet nu hz jo vairak domaju jo vairak liekas kkas ir, varbut vispar viss ir kartiba. Bet ka jums ar pieredzi. Ir gadijues ar gumiju kko noraut? Kada nedela pagajusi tagad.. sudigakais ka tagad sievai jaliek bloks virsu un kkada huina jaizgudro
(
Pieteicos uz parbaudi, bet nu nav bijusi saskarsme ar shito ka ko un cik ilgi,