Nu darbojoties mashinaa daamai nav iespeejas ieiet dushaa peec katra pasazhiera, taapeec tev ir jaaizpaliidz daamai un jaaveic kunilings lai buutu sakopts darba lauks prieksh naakamaa pasazhiera😎
Slushaj nu na skolka ponimaju ti eta masazhistka madmazelj na katoruju zajavu tjotja Helga zabila. Shto vi tam dvajom v Zepchike ne mozhetje chljenof na dvoih podelitj? Smotrju thotja Helga dazhe v tvajom dome bila, shto vsjo tak harasho znajet ob kamer i ohranje. Zdelajte normalnij gangbang party mestje i vsje potjanutsa na takoje meroprijatije😎🤗
Par kuru Tu runaa?Taa kas frizetavaa?Arto var sarunaat masazhu un seks,turpat frizetavaa,pienjem arii jurmalaaa savaa pirtii,tur labaak,ir normalaa dusha,kaa jau pirtii,masazhas galds,divans kur vinjai merceet,bet nu izljurkaata galiigi jau
Shii daama man arii sudzeejaas ka Helgas kundze esot shai mentus uzsutijusi jo pisaas vinjas rajonaa un netaalu no skolas😀 Helga greizsirdiiga ka kaads veel ņemās pa viņas rajonu🙄
3 hours ago, Owners said:
Pirtoshanas jau nebija,pirts telpaa notika masazha un seks,100 vai 150 bija,neatceros konkreeti.Ja gribi pirti lai iekurina tad jarunaa ar vinju,domaaju var sarunaat par papildus maksu ,bet kads te rakstija reiz ka pirtii masazhas laikaa bij ievaljijis virs kautkam pakalj😂kad es biju tad viiru neredzeeju,ne masazhas laikaa,ne kad arii merceeju vinjai iekshaa
Viiru nepamaniiji jo droshvien kaa jau parasti madmazela prasa lai sho izpish no aizmugures pie masaazhas galda un sanaak ka tu esi ar muguru pret pirts durviim tapeec arii nepamaniiji kad viirs ienaak pirtinjaa😀🤷🏼♂️
Porzingoods vareetu dot savu komentu, jo vinsh sheit bija njeemis opciju ar beigshanu iekshaa. Porzingood noraavi triperi vai paveicas vai arii tu biji tas kursh aplipinaaja sho madmazelu?
22. Februārī viņš rakstīja, ka ir mentālas problēmas meitenei. Tagad aprīlī viņš raksta, ka pēc zivs smaržo. Meitene apgalvo, ka Ainārs pie viņas nav bijis. Kam ticēt? Čuvakam, kas neskatoties uz mentālajām problēmām brauc un saož siļķi, vai meitenei, par kuru neviens cits nesūdzās? Lēmums jāpieņem pašam.
Ā un turklāt... Lai saostu zivs aromātu tomēr ir jātiek līdz tam procesam 😄 Šajā mirklī naudu jau ir aizgājusi. Ainārs izvilka nāsis no vagīnas, uzvilka bikses vai vismaz sejas masku, un devās prom 🙂
Tu pirms tam te piemineji, ka man esot mentalas problemas un kaut ko par šantazēšanu. Skatos, ka atkal “esi bijis pie manim”
ko tad tu nāc tērē naudu un laiku, ja raksti tikai sliktas atsauksmes? Normāls cilvēks otreiz nenāktu😁
Visus šos gadus man nav bijusi pieredze, ka kāds atnāk, pagriežas un aiziet. Es cenšos respektēt savus klientus ar īstu bilžu sūtīšanu un uzreiz visu izrunāt, kas interesē. Man nav interese tērēt savu un klienta laiku.
Ainārs saka ka vagīna pēc surstrominga smaržo, kā tad tur īsti ir??
@13mehanikpizdi13 Cik ta mazam jābūt lai deguna caurumā, pa kuru elpo varētu iebāzt pimpi? Tev ir mikropenis?
Gan jau pa dārgu tev un nevarēji no manis atlaidi izspiest. Meklē ko lētāku tad. Pilns ar dažnedažādām meitenēm izskatā, apkārtmēros, matu krāsām u.t.t. Nav ko lieki tērēt uz manis, ja neesmu tavā gaumē un cenas nepatīk
Ko tu dari šeit, ja jau nepatīk sievietes kuras nez kurais ir “izļurkājis”? Nevienu nevainīgu drostaliņu eskortā neatradīsi. Es naudu pelnu tā.
Super Lauruk tu man patīc😎 ja nav noslēpums pa cik dod iztīrīt tavu skursteni šajos aukstajos ziemas mēnešos??
smukumu nēsat redzējuši jūs ākstu brigāde.lūpas uzpumpētas nedabīgas,deguns kā gurķis,caurumi degunam tik lieli ka pipeli iebāzt var.un vēl plusā tie debīlie tetovējumi kas čakarē meiteņu figūras.šitiem dalbajobiem jau viss labi ka tik tajā netīrajā izļurkātajā caurumā kurā jau pabijis 101 pipele iebāztu savu vella zizli
Klausies pīzdas mehāniķi a tu nemēģināji auss caurumā pipeli iebāzt, skatos tur arī lieli caurumi sataisīti.
Ierakstīts
Tad Lauris porzingoods būs sazīmējies pateicoties gobzemam🙈🙄😀