Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura Imanta
Ierakstīts
14 hours ago, pussylover said:

tu tā parasti dari, ja reiz tik detalizēti visu zini? 😁

Neteelo te gudrinieku, pastaasti kaa gaaja randinjaa ar Lauruku?? Satiiriji darba lauku nakamajam pasazhierim?

Laura Imanta
Ierakstīts
3 hours ago, pussylover said:

kāds te vsp sakars ar kunilingu? 

Nu darbojoties mashinaa daamai nav iespeejas ieiet dushaa peec katra pasazhiera, taapeec tev ir jaaizpaliidz daamai un jaaveic kunilings lai buutu sakopts darba lauks prieksh naakamaa pasazhiera😎

Laura Imanta
Ierakstīts
6 hours ago, pussylover said:

varētu izmēģināt, pēc foto izskatās kārdinoši, nav ne resna, nedz arī kkāds skelets, bet nu pirmo reizi ņemties auto- da nu nafig 😕

A kas tev slabo daamai uztaisiit kunilingu un pie reizes nogarshot ieprieksheeja pasazhiera uzkulto biezpienu?😎

Ziepniekkalns
Ierakstīts
1 hour ago, REK131 said:

Видимо ты один из тех её клиентов. 

Жалеть тебя не буду,  сам себя пожалей.

Slushaj nu na skolka ponimaju ti eta masazhistka madmazelj na katoruju zajavu tjotja Helga zabila. Shto vi tam dvajom v Zepchike ne mozhetje chljenof na dvoih podelitj? Smotrju thotja Helga dazhe v tvajom dome bila, shto vsjo tak harasho znajet ob kamer i ohranje. Zdelajte normalnij gangbang party mestje i vsje potjanutsa na takoje meroprijatije😎🤗

Russian Milf
Ierakstīts

Tikai un vienīgi Helgas tante no Zepčika, pat kotletes ar boršu liks tev galdā kad ieradīsies pie viņas😎👌

Egīl un ja nebūsi dzeltenīgs ar bolt somu uz muguras varēsi saimniecei arī dpf filtru izkvēpināt.

Ziepniekkalns
Ierakstīts
10 hours ago, snaiper said:

что я сказала не правильно? всё по закону. рабочая квартира должна быть не менее 100 метров от учебных и до школьных заведений и так же церковь.

а её дом соприкосается в плотную с детским садом...

если она не подумала заранее - причём тут я? я просто напомнила о законе

Nu a zachem zajavu v mentofku davala. Luchse bi druzhilji i v mestje v prihmaherskoj trojnichok predlagalji hotj bi tak sebje klienturu nabivala.

Ziepniekkalns
Ierakstīts
6 hours ago, Owners said:

Par kuru Tu runaa?Taa kas frizetavaa?Arto var sarunaat masazhu un seks,turpat frizetavaa,pienjem arii jurmalaaa savaa pirtii,tur labaak,ir normalaa dusha,kaa jau pirtii,masazhas galds,divans kur vinjai merceet,bet nu izljurkaata galiigi jau

Shii daama man arii sudzeejaas ka Helgas kundze esot shai mentus uzsutijusi jo pisaas vinjas rajonaa un netaalu no skolas😀 Helga greizsirdiiga ka kaads veel ņemās pa viņas rajonu🙄

3 hours ago, Owners said:

Pirtoshanas jau nebija,pirts telpaa  notika masazha un seks,100 vai 150 bija,neatceros konkreeti.Ja gribi pirti lai iekurina tad jarunaa ar vinju,domaaju var sarunaat par papildus maksu ,bet kads te rakstija reiz ka pirtii masazhas laikaa bij ievaljijis virs kautkam pakalj😂kad es biju tad viiru neredzeeju,ne masazhas laikaa,ne kad arii merceeju vinjai iekshaa

Viiru nepamaniiji jo droshvien kaa jau parasti madmazela prasa lai sho izpish no aizmugures pie masaazhas galda un sanaak ka tu esi ar muguru pret pirts durviim tapeec arii nepamaniiji kad viirs ienaak pirtinjaa😀🤷🏼‍♂️

Amanda 22503285
Ierakstīts
1 hour ago, Amanda363 said:

Nav nekāds surstromings,blēņas nevajag runāt 😤viss ir kārtībā,tiekos atkal un šeit vienkārši kāds nav ticis uz tikšanos,whatsapp +371271**531 😊

Porzingoods saka ka ir opcijas ar beigšanu iekšā, pēc tadām izvirtībām nav brīnums ka pec tam surstromings tur sāk dzīvot😎

Laura +(371) 28325931
Ierakstīts
11 hours ago, tomsxxx said:

22. Februārī viņš rakstīja, ka ir mentālas problēmas meitenei. Tagad aprīlī viņš raksta, ka pēc zivs smaržo. Meitene apgalvo, ka Ainārs pie viņas nav bijis. Kam ticēt? Čuvakam, kas neskatoties uz mentālajām problēmām brauc un saož siļķi, vai meitenei, par kuru neviens cits nesūdzās? Lēmums jāpieņem pašam. 

Ā un turklāt... Lai saostu zivs aromātu tomēr ir jātiek līdz tam procesam 😄 Šajā mirklī naudu jau ir aizgājusi. Ainārs izvilka nāsis no vagīnas, uzvilka bikses vai vismaz sejas masku, un devās prom 🙂

Sanāk ka Ainārs ir kārtīgi apdirsies😀

Laura +(371) 28325931
Ierakstīts
12 hours ago, laurinja said:

@ainars13

Tu pirms tam te piemineji, ka man esot mentalas problemas un kaut ko par šantazēšanu.  Skatos, ka atkal “esi bijis pie manim” 

ko tad tu nāc tērē naudu un laiku, ja raksti tikai sliktas atsauksmes? Normāls cilvēks otreiz nenāktu😁

Visus šos gadus man nav bijusi pieredze, ka kāds atnāk, pagriežas un aiziet. Es cenšos respektēt savus klientus ar īstu bilžu sūtīšanu un uzreiz visu izrunāt, kas interesē. Man nav interese tērēt savu un klienta laiku. 

Ainārs saka ka vagīna pēc surstrominga smaržo, kā tad tur īsti ir??

Laura +(371) 28325931
Ierakstīts
6 hours ago, laurinja said:

@13mehanikpizdi13 Cik ta mazam jābūt lai deguna caurumā, pa kuru elpo varētu iebāzt pimpi? Tev ir mikropenis?

Gan jau pa dārgu tev un nevarēji no manis atlaidi izspiest. Meklē ko lētāku tad. Pilns ar dažnedažādām meitenēm izskatā, apkārtmēros, matu krāsām u.t.t.  Nav ko lieki tērēt uz manis, ja neesmu tavā gaumē un cenas nepatīk :)

Ko tu dari šeit, ja jau nepatīk sievietes kuras nez kurais ir “izļurkājis”? Nevienu nevainīgu drostaliņu eskortā neatradīsi. Es naudu pelnu tā.

Super Lauruk tu man patīc😎 ja nav noslēpums pa cik dod iztīrīt tavu skursteni šajos aukstajos ziemas mēnešos??

Laura +(371) 28325931
Ierakstīts
1 hour ago, 13mehanikpizdi13 said:

smukumu nēsat redzējuši jūs ākstu brigāde.lūpas uzpumpētas nedabīgas,deguns kā gurķis,caurumi degunam tik lieli ka pipeli iebāzt var.un vēl plusā tie debīlie tetovējumi kas čakarē meiteņu figūras.šitiem dalbajobiem jau viss labi ka tik tajā netīrajā izļurkātajā caurumā kurā jau pabijis 101 pipele iebāztu savu vella zizli

Klausies pīzdas mehāniķi a tu nemēģināji auss caurumā pipeli iebāzt, skatos tur arī lieli caurumi sataisīti.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.