Masiere ļoti patīkama sieviete (balss tembrs, izskats, manieres), diezgan kautrīga bet diemžēl jāatzīt ka ir arī liekie kg. Nav tā ka meitenēm jābūt super tievām, bet šai skaistulei ir kādi lieki 10kg. Masāžu, kā iepriekš minēja, piedāvā vai nu uz masāžas galda vai gultā - lielā skaistā gultā. Izvēlos gultā jo tas liekās nedaudz interesantāk un daudzsološāk. Masāžā diezgan laba bet ne pārāk interesanta un sistēmiska - vairākkārtīgi atgriežās pie vienas un tām pašām muguras zonām (reizes 3-4). Tas laikam - lai būtu stundas ietvaros vai kā tml. Tā interesantā daļa sākas nedaudz neveikli, jo man liekaas ka viņai to nepārāk patīk darīt - turklāt standartpakalpojuma apjomā nav paredzētas kautkādas erotikas, bet meitene labprāt par papildus naudu to dara bet neko vairāk, turklāt man personīgi likās ka šī masiere ka sieviete ir iekšēji daudz simpātiskāka un pievilcīgāka par savu ārējo kailumu, tapēc arī centos no viņas ņemt to labāko un to pārējo atstāt viņai pašai.
Ir vērts aiziet vienu reizi. Patika - jauna skaista meitene, erotisko daļu izpilda ar elsām. Nepatika - masāža nepārāk, dzīvoklis nekāds, intīmās vietas aizlaistas (ne mana gaume)
Biju ieskrējis šajā vietā. Kā iepriekš rakstīts - kautkāds salons ar bezgaumīgu interjeru. Masāžas galds un nelaimīga paskata masiere (tāda sajūta, ka viņai viss jau pieriebies). Piedāvā aiziet dušā, kura atrodas kautkur zālē. Tāda pajocīga sajūta, bet vēl ciešamies. Duša - kautkas briesmīgs - nezinu varbūt padomju slimnīcās vai kopistiskās pirtīs tadas ir, pat grūti aprakstīt. Atmiņā iespiedas pāris spainīši vai nu ar mazgājamām drēbēm, vai grīdas lupatam ar vieglu smārdu. Paliku jau dikti saercināts. Dodos atpakaļ uz galda istabu, kur pretīm sagaida izbijusies, nelaimīgā masiere. Sāku slaucīties un domāju gulties uz tā galda, bet viņa, man kailam esot, saka, naudiņu vajadzetu iedot. Tas bija punkts mūsu nosacīti pozitīvai komunikācijai. Es saku, nē un netaisos pat ielaisties diskusijās - saprotu, ka viss paliek tikai sliktak un sāku taisīties promiešanai. Kad jau pametu galda istabu un ieeju tajā bezgaumīgajā hallē, satieku briesmīgāku būtni, kas kautko dara ar smirdīgiem spaiņiem. Tā izbrīnīta skatās uz nelaimīgo masieri, un pras shto proishodit? Tā - platitj ne hotchet! Pieklajības pēc arī atbildu - ja i ostatsta ne hatchu vashej chudnoij zavedenij! Taisos ka prom, jo dusmīgā kundze paliek arvien dusmīga un domāju, lai tā savas dusmas uz to masieri vai sevi gāž, - ne mani. Tā tik ārdās skaļā balsī- a za duš, kto budet platitj???? man jau paliek jautri, bet saprotu, ka labāk tīties prom no šejienes tā ātrāk, savādāk vēl savaņģos par dušas izmantošanu.
Ko Jums iesaku - ja tā gribās asākas izjūtas - dodaties uz šo vietu!
Visiem patika, bet man tiešām nepatika! Nepatika, ka masāža nebija īpaši laba, eļas daudz, glāstīšanas arī gana, bet nejūt ne atslābumu, ne relaksāciju. Lika vilties arī erotiskā daļa - pašvaka un bez untuziasma. Parasti tām kurām augums nav tuvu 10, tad vismaz cenšās; bet tē -augums ap 3, bet izpildījums arī tāds 3-5 no 10. Knapi, knapi beidzu. Noteikti nepaliktu, ja zinātu ka tāds būs process, bet maldīgais sākums mani samūlsināja - skaistas telpas, kulturāla, pieklājīga, smaidīga....
Pilnīgi pievienojos izklāstītai pieredzei par ļoti slikti pavadītu laiku pie šīm daiļavām. Pilnīgi un noteikti neiesaku viņas apmeklēt. Varu piebilst,ka kādreiz, kad viena no meitenem arbojās viena, pakalpojuma kvalitate bija OK vai varētu teikt daudz labākā līmenī - klientam tika veltīta uzmanība, bija masāža un bija erotika. Kad viņas sāka strādāt 2tā, daudz kas mainijās - viss nokritās līdz otrās meitenes attieksmes līmenim, kura vīriešus uztver ar zināmu riebumu un nespēj to slēpt. Tad arī tā jaukā sāka viņu kopēt un viss aizgaja pa pieskari - masāža izpalika, tikai glaudīšana, mazas krāpnieciskās metodes piedavāt masāžu sludinājumā pa vienu cenu, bet kad Tevi masē - tad jau citu un atrunas, ka tā sākotnējā ir tikai par to un to, diezgan pamanama velme ātrāk visu beigt un vai nu darīt savas darīšanas vai arī sagaidīt nākamo lohu. Bet erotika viņām palieka arvien mazāk un mazāk - un ne jau tapēc ka kāds viņām uzmāktos, kā te paša raksta varones atzīmēja (Kabaljo iespējams), bet tapēc ka ne jau Jūsu dēļ, viņas ies savas krūtis vai kautko citu atkailināt!!!! Jūs priekš viņām nesat nekas vairāk kā nožēlojams neveiksminieks, kas nemāk pats sevi apmierināt!
Viens no variantiem, kad nāk dusmas par lieki patērētu laiku. Meitenes, māsicas, kas vienkārši riebuma pēc pret vīriešiem, viņus apkrāpj par pakalpojumiem, kurus reāli nesniedz. Par bildēm jāsaka taisnība - īstas un nav taisītas nemaz tik sen, bet un šo bet ir pārāk daudz! Šis ir tas variants, kad sākotnēj I nosauktā summa ir par to, ka Tu ieesi viņu dzīvoklī, ieiesi dušā un Tev tikai paglāstīs muguru un kājas (to nevar saukt ne gluži pa masāžu, kur nu vēl erotisku, jo izpildījums ir džemperīšos un treninbiksēs). Rēķinies, ka summa augs ņemot vērā Tavas velmes, kas iespējams netiks izpildītas kaut iemeslu tam nav. Tad par erotiku - maksāsi papildus, bet par masāžu vienkārši aizmirstiet. Ņemiet vērā, ka pie jebkura no izpildijuma, Jums atvēlētais laiks ir aptuveni 15-20 min, jo divas meitenes visu izdara 2x ātrāk (tā uzskata viņas). Visu pakalpojuma laiku Jums pavadīs tāda sajūta, ka nevis Jūs esat klients, bet vispār Jums ļoti paveicās , ka šīs daiļavas Jums velta laiku, it kā darītu kādu bezmaksas pakalpojumu. Pēc būtības viņām moto ir tads - ja Jums kas nepatīk, tad tā ir Jūsu problēma. Jo mēs pēc definīcijas esam lieliskas! Pa nopietnam - lieki patērēts laiks
maksāt var, bet lai tas būtu ar glanci. Nezinu par šo daiļavu, bet statistika ir skarba - 90% ir vienkārši izmesta nauda, bet katrs 10 gadījums ir tā vērts, lai ilgi atcerētos.
Sveiki, es arī sen gribēju pie šīs meitenes aiziet, bet tad man nebija laiks, tad viņai... utt. Tad beidzot saņēmos un nogaidiju laiku, kad viņa var un aizgāju, bet kad ieraudziju vinu un to salonu (iepriekš man nelikas ka strādā kādā salonā, runa gāja par tikai darbošano ar kolēģīti), pirmā doma bija neiet tālāk, bet ja atnācu tad jau jāpaliek. Tāds kā atvieglojums bija, ka viņa piedāvāja aplūkot savu kolēģīti - laipni piekritu, jo reichela vairs neliekas uz tiem gadiem ko norāda sludinājumā (nav svarīgi vai viņi patiesi ir tie gadi, bet svarīgi ir tas, ka kādus +5 gadus viņas izskats pieliek, nerunāju par attieksmi - laipna, atsaucīga). Arī izvēlējos viņas koleģīti, kas nebūt nebija tas ideals, uz ko biju cerējis bet labāk par reichelas kundzi izskatījās gan. Masāža bija ok, bet sajūtas nekādas īpašās. Diezgan patiesi beigās noteicu meitenei, ka gaidīju citu un te vairs nenākšu!
A.Briana iela 14, frizetava "Katalina" telpās (puspagrabā)! Šī meitene atvesta no kautkurienes - akcents ukraiņu vai krievzemes iekšienes - jo manieres nav vietējās - naglastj i pofigism staro no visām pusēm. Teica, ka ir strādajusi masāžas salonos un tā dara arī citur (cik man zināms ne Latvijā vai Rīgā)! Manuprāt, tiešām sliktakais kas tagad Rīgā piėjams un neiet runa par cenas un kvalitates atbilstību.
Нежная и ласковая девушка предлагает очень хороший массаж эротический,шиацу и простата.
Tik ļoti slikta pieredze man bija pirmo reizi - paņēma naudiņu un pārējais - darija visu lai man viss tas noriebtos (sāka runāt pa telefonu, masāžu veica tik slikti, ka man patīkamāk būtu jaukai sievietei paspiest roku, nekā ļauties viņas rokās), tad kad (pēc 5min) es sapratu,ka tas nav priekš manīm - mani labprāt izvadīja ārā, bet naudiņu protams neatdeva - pat sapratu ka tā ir ierastā prakse šim ūķim. Fui fui fui, tik slikti sen nebiju juties - dusmas un kauns ka es uz to uzķēros un līdz šai vietai aizgāju - nevienam neisaku, tikai saviem ienaidniekiem!
Es, nesaprotu Jūs, kolēģi! Ko Jūs interesējaties par vietām, kas domātas ārzemniekiem, kas ir gatavi atstāt 2x vairāk naudiņas par lietām cik tam jāmaksā. Nafiga tie saloni, turklāt vel kautkādā Vecrīgā - ne piebraukt, ne kautkāds diskrētums!!!!
Nav viņa jauna - labākajā un nepārāk labākajā nozīmē. Masāža ok, pārējais - pievilkts, piespiests. Krūtis skaistas,lielas, bet kā viņa saka - neies jau katram garamgājējām rādīt.
meitenes jautājumā par foto ir diezgan sensatīvas - viņas ir labi informētas par šo portālu un viedokļu apmaiņu un ļoti pārdzīvotu, ja kāds ieliktu viņu bildes šiet iekšā. Tā īsumā varētu aprakstīt kā ļoti simpātiskas blondīnes , bet viņām vairs nav 18, bet ļoti simpātiskas; vienai ir silikona krūtis (ja tas ir svarīgi), nav liekā svara problēmas. Izskata ziņā viss ir ok. Bet par to attieksmi un profesionālismu - tā, tā - ir arī krietni labākas. Bet ar to lietu parasti ir tā - jo skaistaka, jo vairak meitenei liekas,ka ar skaistumu pietiek. Nu, arī, uz viņām var to attiecināt. Samaksa ir adekvāta - iesaku!
tikai masāža - nevarētu teikt ka ļoti laba. To kompensē skaistie meiteņu augumi. Seanss ir īsāks par stundu un ja godīgi arī apnicīgs. Strādā vienmuļi un liekas pātagu dzītas!!!
Uz bildem paļauties nevar. esiet gatavi, ka no Jums paņems naudu un pārējais jau viņām ir sekundārs. Meitenes nav pielaižamas pie apkalpojošās sfēras - ir diezgan parupjas, nelaipnas. Labāk to dzīvokli ātrāk slēgtu - dara kaunu šai nodarbei!
Ierakstīts
Autoram: norādi kaut vienu no trim daiļavām, kuru Tev izdevās apburt ar savu naudu un kura zaudēja savus principus?