Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura 26997525
Ierakstīts

Meitene simpātiska, slaida, ar mazām tvirtām krūtīm.

Esmu bijis 2x. Pirmo, kad vēl Klijānu ielā pieņēma. Kopumā normāla erotiskā masāža, attieksme pret mani bija laipna.

Biksītēs negrib laist, bet drusku jau var. :)

Piekrītu, ka gluži 50e vērts pasākums tas nav, bet kopumā esmu apmierināts.

Ja pareizi atceros, tad Klijānu ielā viņa piedāvāja pilnu komplektu par 80e, šobrīd laikam tikai masāža.

25224190 Kristīne
Ierakstīts

Laikam jau jāpievieno šim topikam vismaz viena atsauksme. :)

Tātad, vēls darbadienas vakars. Sagribējās relaxu, bet tā kā nogurums jau kaulos, nolēmu izmasēties ar prieciņu beigās. Zvanu savai senai "paziņai" Vanesai, šī saka, ka jau vēls, nevarēšot. Zvanu Dzollijai, neatbild. Sāku meklēt, kādu masieri, sanāca atrast šo. Uzzvanīju, laipni atbildēja, izstāstīja pieejamās opcijas - kas izrādījās tikai divas - masāža un klasika. Attiecīgi 50 un 80EUR. ZInu, ka nav nekāds saldais cipars, bet laiks un apstākļi neļauj būt izvēlīgam. Sarunāju par apaļo summiņu izlaisties uz gultas un baudīt masāžu. Pieņem, kā jau iepriekš minēts Klijānu 2A dzīvoklī, viena pati. Meitene laipna, samērā simpātiska, nedaudz kautrīga, komunikabla, bet lieki nerunā :) Apartamenti svaigi, dušā siltās grīdas un viss kā vajag (viens mīnuss - dvieļi nebija sausi).

Masāža ir ļoti laba, stingra, bet arī nepamet tāda formālas darbības sajūta. Nav īsti dzirkstelītes darbībā. Labi izmasēja kājas un muguru, tad nedaudz pārbrauca ar krūtīm pār muguru un ļāva apgriezties. Tur jau bez vārda runas eļļa uz draudziņa un aiziet. Nav mehānisks HJ, darbojās diezgan prasmīgi, bet atkal.. Kaut kas īsti ne līdz galam, pamasēja arī ar krūtīm, kuru izmērs atļauj arī TJ prieciņu. Tāds kārtīgs trešais izmērs. Uz tausti ļoti labas. Runājot par tausti, ļāva arī sevi pabaudīt. Tā kopumā arī kādu stundu tur pavadīju. Nomazgājos, noliku naudiņu un devos prom. Kopumā tāda neitrāla sajūta. Vanesa piemēram to lietu ņem ar lielāku dedzību. Gan jau, ka pietēlo, bet patīkami. Kristīnes augums man patika. Formīgs dupsis, palielas krūtis, uz vēdera ir gan neliela riepiņa, bet galīgi netraucē. Domāju, ka aizietu vēlreiz uz pilno programmu, bet tomēr cena nav līdz galam adekvāta. Jā būtu 50-60EUR par pilnu servisu vēl akceptētu.

24919666 Miss Tasty
Ierakstīts

Dzinča, bet kā lai izskaidro izcelto tekstu viņas sludinājumā?

Patīkama un relaksējoša masāžiņa, visam ķermenim no jaunas un skaistas masierītes. Ir diploms. Atrodos skaistos apartamentos, netālu no centra. PRIVĀTI. Ir draudzene. Gaidu ciemos līdz pat 22:00 vakarā. P.s. Eskorta pakalpojumus nepiedāvāju.

Vārds: Miss Tasty
Vecums: 22
Pilsēta: Rīga
Ievietots: 2016.02.29 16:31:36

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.