Nu redz kāds ir mans domu gājiens - ja meitene grib izveidot labu patstāvīgo klientu loku, tad ir pašai jāspēj būt pietiekoši interesantai, lai šo vēlmi atgrizties radītu!
Savukārt ja vēlme ar dažādiem ierobežojumiem tiek saknē nocirsta, tad nākas katru reizi cerēt uz jaunām sejām!
Protams katrai pašai jālemj, kādu biznesa modeli izvēlēties, es varbūt vēl kādreiz paprovēšu aiziet pie sīs daiļavas, bet tikai, lai saprastu vai ko vairāk var dabūt vai nē, bet ja fīlings nebūs pareizais tad nākošā būs beidzamā reize!
Protams katram tās vēlmes ir atšķirīgas un es nepretendēju uz absolūto patiesību, vienkārši izklāstīju savus iepaidus un domu gājienu!
Ar tiem kas paši seit spēj veidot baudāmas atsauksmes esmu gatavs iesaistīties diskusījās, bet tie kas spēj tikai lasīt citu pienesumu un paši sacerēt vien pāris nesakarīgu vārdu savirknējumus es teikšu: "Nesakiet ko man darīt un es Jums neteikšu kur Jums jāiet!"
HAU! esmu runājis, par šo tēmu no manis vairāk komentāru nebūs!
Kādu dien pavasaris mani saķēra aiz riekstiem pašā Pārdaugavas nomalē!
Pēkšņi izbrīvējās pāris stundas, bet biju tajā mirklī Pārdaugavā, un pēc pāris stundām darīšanas arī turpat Pārdaugavā, braukāt šurpu turpu pa pilsētu īsti nebija kad!
Apzvanīju kādas 6-7 darbones kas manā katalogā figurē ar koordinātēm Pārdaugavā, vienīgā kas vispār dienas vidū pacēla klausuli bija meitene ar šo nummuru!
Pēc īsas un ļoti lietišķas sarunas noskaidroju, ka pieņem viņa Imantā, cena 40 EUR par erotisko masāžu, aprakstīja arī ļoti detalizēti visu ko un kā darīs, īpaši uzsvēra, ka būs tikai masāža un viņu aiztikt arī nedrīkst!
Par masāžu skaidrs, bet tam, ka viņu aiztikt nedrīxt es uzmanību nepievērsu, jo daudzas tā saka, bet vēlāk šo to var sarunāt!
Pēc 15 min ierados "objektā", daudzstāvenes pirmajā stāvā, dzīvoklis ļoti pieticīgs, bet tīrs un kārtīgs! - 7
Meitene simpātiska neliela auguma blondīne ar palieliem pupiem, glītā, sarkanā kleitiņā, mazliet par daudz sakrāsojusies, bet nu tā vairāk gaumes lieta, liekais svars - uz vēdera neliela riepiņa ir, bet nekas traks!
Sarunas laikā lielījās, ka esot nometusi, 6,5 kg, bet tagad nekur nekas nekarājās, pupi arī forši! Tātad seja - 8, augums - 8 jo man patīk maza auguma mečas!
Sākumā pārrunājām procesa norisi, nauda atkal uz priekšu, bet nu tā kā meitene simpatiska, tad man nebija būtisku iebildumu!
Aizgāju nodušoties, un kad atnācu atpakaļ meitene, jau kaila mani gaidīja, augums tiešām bija "garšīgs" tā vien prasījās paknakstīties, bet norāde par to ka aiztikt neko nedrīkst, mani atgrieza realitātē! Vāverīte gludi skūta!
Masēja gultā, sākumā ar rokām, kājas, tad mugura,pēcpuse, tad ar krūtīm, pēc tam riekstu masāža, tad lika man apgriezties, vel padarbojās ap mani ar krūtīm, - masāža 6, šeit es atkal sāku knakstīties un atkal mani atšuva - par ko lieku - 5, par 40 eur jau nu rokām vajadzēja atļaut darboties bez ierobežojumiem!
Bet tad nāca pats pārsteidzošākais, krāna masāžas tehnika viņai tiešām ir perfekta, izšāva mani bez parastās dročkas. - stabils 9! Šo tehniku pat grūti aprakstīt, to vajag izbaudīt!
Karoče ļoti pretrunīgas izjūtas, no vienas puses dusmas un aplauziens, no otras, tāds šāviens kāds man sen nebija bijis!
I togo kopumā nasing spešl, BET izšāva tiešām KAIFĪGI! Kopvērtējumā - 7 , bet par šāvienu - Izcili!
Vai iešu vēlreiz - noteikti paprovēšu varbūt tomēr pielauzīšu vismaz uz paknakstīšanos!
Vai Jums iesaku, Roberto82 neiesaku, viņam viss būss slikti, bet pārējie droši provējiet!
Par šo jau pirms kādsa pus gada rakstīju, tagad slinkums to topiku meklēt!
Atrodas Jūrmalā, masāža draņķīga, attieksme štruntīga, kad es biju aizgajis, bija pat vieglā pālī, bet tas kvalitāti tikai pasliktināja, karoče 1/10 nekad mūžā neiešu pats un citiem nekādā gadījumā neiesaku!!!
Gator, tavas krievu valodas zināšanas un kiriļicas pārzināšana ir ideāla. Interesanti, lietotājs vārdā Ģevuška atbildēs līdzīgi?
Smejies, smejies! Bet man tāpat kā Ģevuškai nav kirilica uz klavieres un ja arī būt, tas burtu izvietojums ir tik neparasts ka es tik garus textus nekad kirilicā neraxtītu!
Pirms pāris dienām bija forša meiča neprofesionāle kuras man ļoti patīk jauna un nesamaitāta, slaidu augumu un jauku foršu mīļu attieksmi, sekss bija super nebija nekādu pārspīlētu nedabisku, samākslotu kliedzienu, nebija ar nekādu crazy kustību, laizīšanās kad sajūta ka tevi grib apēst, nebija auksta kā ledus, nu viss bija dabiski kā tam bija jābūt. Nebija nekāda supermodele ar spilgti sarkanām sakrāsotām lūpiņām zilām uzkrāsotām ačtelēm, un biezu grimma kārtu uz sejas.... nē nekā tāda dabiska forša meitene ar kuru pirms tam iedzērām tēju un papļāpājām mierīgi kādas 40 minūtes, nevis kā pa durvīm iekšā - še te dvielis te duša no dušas ārā prezis uz locekļa uzreiz virsū uzreiz sūkā savu sūkājamo mērkaķā ātrumā utt etc... Tādas nu tās atširības par to kas man patīk un kas nē, un ir ar tādas meitenes ar kurām tiešām ir labi. Kāpēc nepadalos ar viņas kontaktiem? Nu tāpēc ka pirmkārt kādu brīdi viņas nebūs aizbrauca uz UK 2 nedēļām, otrkārt ar tādām meitenēm no tevis paša daudz kas atkarīgs...
O vēl kāds ir sapratis to ko es šeit sen propogandēju, ka ar gandrīz visām pat profesionālajām darbonēm daudz kas ir atkarīgs no paša attieksmes!
1. Kakoe otnoshenie administratora&barmena Vam imponiruet - v takom zavedenije padhoģit toļka ģevuška, i štobi ona bila simpatičnaja i s prijatnim golosom, štobi ņehamila s kļientami!
2. Kakie napitki Vi predpo4itaete - v seredine dņja kokakolu s ļdom i ļimonom, a večerom harošij kokteiļ, v takoi salon normaļnije kļienti ņeidut napitsa a paļubavatsa krasatoi i laskoi!
3. Skolko devushek Vam neobhodimo, 4tobi sdelatj uverennij vibor - jesļi stroinaja i krasivaja to hvatit i adnoi, a jesļi krokodili to i s ģesiķju buģet malovato!!!, No samoje glavnoje štobi hotja bi v načaļe ģevuški biļi bi umelije, jesļi kačestvo uže iznačaļno buģet ņizkaja to biznes vi ugrobiķe srazu i ņevozvratno!
4. V kakoe vremja Vam udobnee prihoditj v salon - kņešno dņjom pa večeram jesķ ļubovņici i semja!
5. Znaja nashi zakoni, 4to bi Vi hoteli polu4itj vo vremja massazha - To što razrišeno zakonom u vas iskaķ ja ņenameren, dļja etogo jest profesionaļnije masažistiki i fizioterapevti!
Fotki v interneķe stavķe reaļnije, levije meņja prosta besjat i v takoje mesto ja principiaļna ņepaidu!
Vīrieši nekad tā nespēs uzrakstīt par sievieti.................., diemžēl!
Šo lasot es gandrīz apraudājos tik superīg uzrakstīt, es ar tā gribu iemācīties:
"Sludinajuma bildes pavisam neatbilst vinai realitate.(Jau sabijos, ka būs stāsts par krokodilu fermu, bet turpinājums visu glābj ....) Dzivaja vina ir daudz jaukaka (kā šo parbaudīt 1h laikā) un skaistaka (trūkst paškritikas raugoties spogulī), protams tada kadu es vinu redzeju svecu gaismaa (viņai patīk lubenes vai arī otrdienas vakara romaniskais kino). Vinai ir skaisti sarkani (šie epiteti liecina par iemīlēšanos vai šajā gadījumā pašreklāma) pusgari (tā ir sieviešu mērvienība, večiem būtu: līdz pleciem,līdz pupiem, līdz vāverei utt.)mati. Pirsingus ignorejam (atkal kļūda, nepareiza stratēģija kā maskēt savu sievišķo būtību, džeki šo pamana, jo kaukāds bleķīts, kas iespiežās atmiņā allaž ir pieminēšanas vērts). Augums vingrs, tvirts, jutigs un kustigs. (viņa ko apmeta salto, 50 reizes atspiedās un masēja stāvot špagatā, vai arī nokniebās, ka šo visu varēja tā kosntatēt?)
Man vienozimigi patik! (pašam sev tak ir jāpatīk kā nu bez tā!)
Uzreiz vareju just, ka vina atri pieskanojas man un uzmin manas velmes.(jau otro reiz divu minūšu laikā apraudājos, laikam drīzak tomēr lubu literatūras iespaids nevis kino vakari)
2. Neuzkritosi, bet skaidri sakuma jau bija saprotams kas bus un kas nebus iespejams. Ka ari cik talu kas ir iespejams; Man jau patik ka lietas ir neparprotami skaidrss.(viens otru saprot bez vārdiem, man ar sievu pēc 15 gadu kopdzīves tā izdodas, bet te jau pirmajā pusstundā nu fantastiska empātija, ideālais pāris)
4. Masaza sakas mierigi, gan viegla, gan speciga, bet pats labakais ka katra vieta tika izmaseta tiesi tik ilgi, lidz ta bija pilniba atslabusi un mieriga (es pie profesionālās masieres fizioterapeites šādu efektu reti kad gūstu, bet te vienkŗša skaistulīte to paveic un + vēl happy end!) - pedas, kajas, ikri, dupsis (Dupsis, kas tā par neuzmanības kļūdu, vīrieši nesaka par sevi un citiem vīriešiem dupsis vai nu sēžamvieta, vai pēcpuse, dirsa, dibens, pakaļa, vai nu gejs vai pašreklāma), kermena sani, mugura, pleci, kakls... tas bija fantatiski (lubenes epitets)
5. Tikai tad kad viss bija atslabis, tad sakas erotiskaa dala. (Pārāk klišejiski) Ja godigi, tad te ari var noticet visai tai ezoterikai, kas raksta par seksualo energiju plusmam, kanaliem utt... viss kustejas, virzijas, kapinaajas (vīriešu leksikā šādu vardu nav) un beidzaas ar kulminaciju (ar kādu kulmināciju, nav tādas, sievietēm ir kulminācija, vīriešiem ir šāviens, ja Tu būt džeks tad zinātu kāpēc to sauc paršāvienu)!
Ļoti skaists raksts, tagad mēs joberi redzam, kā meitenes vēlas redzēt šī procesa norisi!
Turpmāk ņemšu to vērā!
Gators ciniķis!
P.S. Nobeigumā vēl prasījās:
"No masažņika prom viņi devās kopā. Aizssoļoja saulrietā rokās sadevušies un dzīvoja laimīgi līdz mūža galam! "
Ja es bez cenzūras uzrakstītu to kā es šobrīd jūtos, Jums acu āboli aizsvīstu lasot manu textu, bet tākā , bracot atpakaļ mazliet nomierinājos, tad centīšos raxtīt bez rupjībām!
Atrast grūti atrodas pilnīgā nevietā - pagalmā aiz kautkāda bērnudārza nu pilnīgā ...! Geogrāfiskais novietojums - 0 balles!
Telpas drausmīgas, remonts pēdējo reiz taisīts vēl padomju laikā, ierodoties gāju dušā un promejot arī, starp abām manām vizītēm dušā bija nokritusi viena līkste nākošajā reizē tas var būt nakstskapītis vai vannas krāns - 0 balles.
Masāžas galds ļogās un čīkst - + 1 balle par to ka nesalūza zem mana 120 kg svara!
Naudu - 20 LVL prasa pirms procesa - hujova, bet lai tā būtu - 0 balles par neticību cilvēkiem!
Ierodoties atvainojās, ka esot nedaudz iereibusu, jo viņai šodien itkā dzimene un tā droši vien viņa saka vairākas reizes nedēļā, kož viena pati - tas jau arī par kautko liecina!
Baigi pilnā nelikās, tāpēc neko nespurojos pretī, domāju varbūt pat labāk, būs drošāka!
Augums kā bildēs priekš vecuma 50+ nav slikti, bet nav arī nekas izcils, pupeļi sīki, izkaltuši, riepele ir, bet neliela!
Process:
klasiskās masāžas ilgums ~ 5 minūtes neprasmīgas paijāšanas, lai gan rokās spēks ir, bet izmantots netiek - 1 balle vairāk nav par ko;
Tālāk sekoja "tantriskā masāža" viņas gadījumā tas izskatījās tā - plika padzīvojusi sieviete 15 minūtes tirinājās ap mani, pēdējās piecas paraustīja bibi, un pamasēja kāju iekšpusi, bet salūtu izvilināja, par ko + 1;
Pēc tam piecēlās un teica:"šeičas ja v duš, pa tom ti!"
Tad es ahujel nomazgājos un pazudu uz neatgriešanos!
Summary: 30 minūtes, kuru laikā ietilpst divreizējs dušas apmeklējums no manas puses un vēl arī meičas dušas gājiens + 20 minūtes farsa man maxsāja 20 LVL, principā nav slikti, tikai "asadok astalsja"
Kopējais vērtējums apaļa 1 balle par to ka man pašam nebija jāsit kulakā, bet viņa to paveica manā vietā!
Vai kādreiz iešu - nekad mūžā, tad jau labāk kulakā!
Vai iesaku citiem - nekad mūžā, tad jau labāk kulakā!
Vai nenožēloju - protams nožēloju, tad jau labāk kulakā!
Tāda lūk mana sāpe, bet pats vainīgs, vajadzēja uzreiz mukt, kad pamanīju ka viņa ir vieglā pālī!
Nebūtu atslēdziņas nebūtu ar ko pa meitenēm skriadīt
P.s. aleksislat palaboju, viņš nesaprata ko raksta moš man no šodienas ieviest kārtību, ka lamāties šeit varu tikai es ?
Meiteni, šitā par lamāšanos gan nesāc!
Man ar vajag tiesības kādreiz maķerīties, jo atsevišķu indivīdu saprāta trūkums to nosaka un pieprasa!
Kas attiecas uz Tevis pieminēto "burvju atslēdziņu" ne visām ar to vien pietiek un mana personigā pieredze liecina, ka ilgtermiņā gandrīz nevienai nepietiek ar parastu sexu, odziņai vajag vēl kaut ko!
Un šo kautko es apgūstu jau kādus 20 gadus un katra jauna pieredze liecina, ka vēl arvien ir kur augt un augt, galvenais neieslīgt pašapmierinātībā!
Mani gan vairāk fascinē tā paša Shade spēja novest meiteni līdz orgasmam pa telefonu : D
Bet kadrs jau bija studējis hipnozi pie labākajiem speciem ...
Un neraugoies uz visu viņa krutumu viņš saka, ka iekš one night stand formāta viņš neņemas neko sasniegt, par meitenēm par naudu nemaz nerunājot, LOL
Pilnīgi droši - psiholoģiskā ietekme ir svarīgāka un dod daudz vairāk par fizisku iedarību šādā vai tādā veidā un punktā. Šo faktu biedrs Hindu kādu iemeslu dēļ vispār nepiemin.
Nu psiholoģiskā ietekme man nepatīk, jo vienmēr pastāv blakus efekta risks un čakarēt zaķiem dzīvi ar hipnozi, suģestēšanu un NLP (neirolingvistisko programmēšana) man nenāk prātā, neesmu tāds egoists!
Es protams nerunāju par veco labo lenkšanu un aplidošanu bet šitās pārējās štelītes var kādai nestabilākai/nenobriedušākai personai "uzkarināt kompi"!
Man Hindu piedāvājumā interesē viņa masāžas paņēmienu/tehniku kopums un izpildījums kas sievietei var sniegt orgasmu bez vaginālā sexa
Hindu teksti šķiet interesanti, bet vai vienkāršāk nav pastudēt, piemēram, David Shade un tad pašam paeksperimentēt )
Ja kas, tad galvenais notieikti nav iebakstīt ar pirkstu tādā un tādā vietā.........
P.S. Tāpat kā fizioloģija arī reakcijas uzkairinājumiem mēdz variēt : D
Tev taisnība, tas jau ir darīts, un tieši tāpēc ka visādas lietiņas ir izmēģinātas, gribas vienreiz redzēt kā to dara profs!
Varbūt ka viņam ir kāda "burvju atslēdziņa", bet nu ja "universālās burvju atslēdziņas" nav un es jau tagad visu daru pareizi, tad par to pārliecināties ar nemaz nav slikti!
Ar netā pieejamo bezmaksas informāciju ir tā ka arī tur tomēr ir tikai vispusīgas vadlīnijas un lai iegūtu plašāku (dzilāku un vispusīgāku) priekšstatu ir jānopērk tikai par xxx USD brošūra tāda ... , manuālis tāc un tāc ..... un handbooks šitāc!
Nu kungi tad kā tur ar to erotiskās masāžas paraugstundu, es protams ar esmu nemērā kruts, bet varbūt pēc kvalifikācijas celšanas kursiem varu kļūt ūberkruc!
Kur jāpiesakās, kur jāsamaksā, kur ir, kur ir, dod man ar!
Ierakstīts
Šai kundzei nav piedavājumā erotiskā masāža - aizmirstiet!