Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (su4ka @ Oct 19 2003, 01:37 AM)
QUOTE (Sasha @ Oct 18 2003, 07:21 AM)
Es vai tad izskatos tik riebiiga?????????? ohmy.gif

Bildeeties atsakies... Tapee arii vel neesmu tevi redzeejis smile.gif

Es jau sen esmu nofotograafeejusies, taa kaa veel kaadas seerijas foto man nav vajadziigas, man veel shiis visas nav apstraadaatas!!!

Sorry... sad.gif

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (rigsxx @ Oct 3 2003, 06:32 AM)
...protams, ka 2X nav pastaaviigs klients, bet no treshaas 25 buutu OK.
vai arii (pasviediishu ideju): piem. "naac pie manis 4x pa pilnu klapi, bet piekto es tev uzsaucu...."

ko teiksi....?

ha ha ha ha ha ha hah ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Erotiskā masāža
Ierakstīts

hhmmmmmmmm atlaides buus. es atlaidiisu tikai 5Ls nevairaak luuk taaaa bet tas nav taa 2reiz atnaaci un tu jau skaities pats. klients ir jaapaiet vismaz 4-5reizeem ja jutiisu ka tu itesaam esi patstaaviigs un tev patiik, jo var arii buut taa ka atnaac 2reiz un treso naac jau ata atlaidi.......... nifiga es tacu neesmu mulke. dry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gifdry.gif

(Sabiine)

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (Sasha @ Oct 3 2003, 04:02 AM)
QUOTE (Harrison @ Oct 3 2003, 01:37 AM)
Nu, luuk,tikaam arii liidz normaalaam biznesa lietaam. Sabiin, kKas tad skaitaas pastaaviigs klients?  cool.gif

patstaavigs klients ir tas kurs vai kura naak pie manis vismaz reizi meenesii!

pareizi ka normaali vai tad ta nav ????????? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Erotiskā masāža
Ierakstīts

Nu, luuk,tikaam arii liidz normaalaam biznesa lietaam. Sabiin, kKas tad skaitaas pastaaviigs klients? cool.gif

patstaavigs klients ir tas kurs vai kura naak pie manis vismaz reizi meenesii!

Erotiskā masāža
Ierakstīts

Nu, luuk,tikaam arii liidz normaalaam biznesa lietaam. Sabiin, kKas tad skaitaas pastaaviigs klients? cool.gif

patstaavigs klients vismaz reizi meenesii naav, luuk taa........ wink.gifwink.gifbiggrin.gif

(Sabiine)

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (ReXXX @ Oct 3 2003, 01:27 AM)
QUOTE (Sasha @ Oct 3 2003, 03:26 AM)
QUOTE (ReXXX @ Oct 3 2003, 01:25 AM)
Starp citu vareja but atlaide memberiem biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

GIBAT NAHALJAVU DZIIVOT?????????????? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

(Sabiine)

Kapec haljava ? Jebkura biznesa ta pienjemts smile.gif))

nu pie manis navvatlaizu, varbuut kaadam tas ir slikti bet man tas nestu tikai zaudejumus ja es gribu labi nopelnit un labi dziivot tad ir jaadara kaa daru es!!!!!!! klientiem kas ir patstaaviigi atlaides ir bet nejau tiem kas atnaak reizi vai divas gadaa dry.gif

(Sabiine)

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Oct 3 2003, 01:12 AM)
QUOTE (ReXXX @ Oct 2 2003, 02:54 PM)
He, Es biju shodien, atzinos ka esmu ReXXX, jo nelaizh ieksha ja nenosauksi savu nicku biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Komentaru vel neizdomaju. Starpcitu teica ka pirmais kas bija uz masazhu no shi foruma biggrin.gif

Nesaprotu, kaapeec jaasaka, ka ir no shejienes??????

Vai tad ir atlaides????? biggrin.gif

nav nekas jaasaka ja negrib unnatlaizu nav tik un taaa, Rexxx es jautaaaju vai vins ir no sejienes jo sapratu ja zvana uz Sashas numuru tad tas var buut tikai n xtra, taapec arii jautaaju vai taaa ir un taa arii bija,bet ja neveelas atbildeet tad es tacu neeeedisu vinju nost tikai taapeec ka vinjs man nesaka no kurienes vinjs vai vinja ir.............. rolleyes.gifbiggrin.gifrolleyes.gif

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (ReXXX @ Oct 2 2003, 12:54 PM)
He, Es biju shodien, atzinos ka esmu ReXXX, jo nelaizh ieksha ja nenosauksi savu nicku biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Komentaru vel neizdomaju. Starpcitu teica ka pirmais kas bija uz masazhu no shi foruma biggrin.gif

wink.gif nu taaa beidzot esmu ieskaneejusi savu bildiiti kompjuuteraaa. nu luuk taaa esmu es!

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Oct 2 2003, 03:51 AM)
QUOTE (Sasha @ Oct 2 2003, 05:03 AM)
masaaza +sexinjs( loti oraalais un klasiskais) maksaa 30Ls, tikai masaaza-25Ls tikai sexinjs-20Ls. luukt taa  (Sabiine) dry.gif

Ko noziimee - loti oraalais-? smile.gif

bija domaats LOTI labs oralais

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (Bad Boy @ Oct 1 2003, 09:24 AM)
Ujjj nju gan baiga masaza... ctiur pa to pasu cenu lauj ari anali sievieti pamaset... a pa 25 Ls atlaut lai tev muguru paspaida...me neizpratne .... wacko.gif

dry.gif ja tub gribi maseet kaadu anaali tad arii mekslee taadu es anaalo nepiedaavaaju ne par kaadu naudu un masaaza ir ne tikai tavai mugurai be pilniigi VISAM KERMENI IESKAITOT TAVU LOCEKLI. taaaa kaa sauliit nespreegaa ja nezini kas ir masaaza tad iesaku aizietbuz kaadu seancu un tici man tu netikai buusi ekstaazee bet gribeesi atgristies veel (to var izdariit ne tikai pie manis bet arii labos salonos) mad.gifmad.gifmad.gifmad.gifmad.gif

Sabiine dry.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.