Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (javis @ Jun 30 2005, 04:43 PM)
NATASHA KULACHKOVA biggrin.giflaugh.giftongue.gif -- YOU ARE WELCOME in RIGA !!!

user posted image

masāža Maskavas ielā
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Feb 28 2005, 01:06 PM)
arii ir buuts, es jau teiktu, neteiktu, ka vinna ir lloti laba masaazziste, seks jebkuraa gadiijumaa vinnas izpildiijumaa ir daudz labaaks!!! Vinnas izskatam nau ne vainas, figuura ir lloti laba, ne visaam 20 gadiigaam ir taada figuura, kaa vinnai.... attieksme arii lloti laba....

par cenaam: masaazza pluss viena reize 15ls, ja gribi veelreiz nolaist jaamaksaa 10, lai gan viegli var nokauleet uz 5....

Ne visaam 20gadiigaam ir kjermenis kaa ~40gadiigai??? blink.gif

Tev laikam taisniiba... laugh.gif

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (Jasirs @ Oct 20 2003, 01:34 AM)
QUOTE (su4ka @ Oct 20 2003, 01:07 AM)
QUOTE (Sasha @ Oct 19 2003, 07:41 AM)
Es jau sen esmu nofotograafeejusies, taa kaa veel kaadas seerijas foto man nav vajadziigas, man veel shiis visas nav apstraadaatas!!!
Sorry... sad.gif

Izmainiisu savu textu - bildeeshanas procesaa neesmu redzeejis. Peec bildes, kur meitene izveelusies vannaa un uzmetusi kaajas uz veljmashiinas daudz neko nepateiksi...

P.S What you mean: apstraadaatas? Mees pashi apstraadaasim, un tad tev kopiju iemetiisim... Pozee, sanjem naudu - briiva! biggrin.gif

Klau a negribi nobildeet mani kaadam sex zhurnaalam? Mazu apaljiigu resniiti?

Par cenu vienosimies.

Cik sapratu tu baidies, ka vareetu nokljuut PDz, bet tagad pats uz objektiiva duries smile.gif

Nu ja nopietni, kad beidzot sapaunoshos doties uz LV doshu zinju!

Erotiskā masāža
Ierakstīts

QUOTE (Sasha @ Oct 19 2003, 07:41 AM)
Es jau sen esmu nofotograafeejusies, taa kaa veel kaadas seerijas foto man nav vajadziigas, man veel shiis visas nav apstraadaatas!!!
Sorry... sad.gif

Izmainiisu savu textu - bildeeshanas procesaa neesmu redzeejis. Peec bildes, kur meitene izveelusies vannaa un uzmetusi kaajas uz veljmashiinas daudz neko nepateiksi...

P.S What you mean: apstraadaatas? Mees pashi apstraadaasim, un tad tev kopiju iemetiisim... Pozee, sanjem naudu - briiva! biggrin.gif

masāža Matīsa 31
Ierakstīts

QUOTE (bunny @ Aug 19 2003, 01:00 PM)
par savu pieredzi - maksā Ls 25 par stundu
no sākuma pamasē muguru un kājas, tad liek pagriezties uz muguras un kjeras klāt no priekšpuses rolleyes.gif
kontakts cenā parasti neietilpst, tāpēc, ja ir vēlēšanās, jābazarē
zakju izvēle parasti normāla

par citu pieredzi - meklē pēc salona nosaukuma

Minets neskaitaas principaa "kontakts". Vai vinjsh ietilpst? 25Ls par noraustiishanu itkaa ir par daargu... dry.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.