A ja viņai karsti ? Un ja nu masējot viņa viņam pieskarās ? Vairākas reizes? Un ja nu man erekcija ir no diviem pieskārieniem ? Un ja nu dvielīti esmu netīšām nometis pats ? Ko tad ? Žopa ? Pants? Cietums? Gadi ? Sods ? Kas tālāk ? Impotence un negulētas naktis ?
Tapec ir atlauts maset apaksvela vai peldkostima, saucamais topless, un ja atnak reids un jelauzas istabina kaa vini to medz darit, Tad Tavas vainas del ielido gan meitene, gan saucamais darba devejs.
Tapat mes zinam, ka nekas tads netiek ieverots, un ja ari kada ieverotu, tad vinai butu jabut sasoditi skaistai vai labai masierei, lai klientura butu. Bet zinu, ka daudziem pat nevajag to hj ja ir bijusi kaut vai lieliska masaza skaistules izpildijuma
Vispar meitenei ir aizliegts izgerbties kailai, maset locekli vai ka citadi veicinat erekciju salona telpas, tapat jums ir jabut apkart dvielitim, kas piesedz dzimumorganus
Atkal te vienam ieslēdzās visu kopīga mērīšana pēc vienas mērauklas! Nu nesaku es, ka visi veči ir tādi. Lasiet manu rakstīto tā kā tas ir uzrakstīts, nevis cenšaties kaut kādus zemtekstus tur izdomāt, jo tādu NAV!
Ak jēziņ, atkal sākās par bildēm, nu ieliku es tur pliku bildi. Bet kāpēc man būtu kāds jāmasē pilnīgi plikai? Lielākais, ko atļaujos ir bez krūštura, un vēl saunās pa pliko, jo tur ar apģērbu jau nu neieiesi. Bet ja cilvēks man īpaši neprasa novlikt krūšturi, es arī to nemaz necenšos darīt, jo pateicoties šejienes "kulturālajiem" postotājiem man ir nenormāli kompleksi.
Tad, kad vadība sakārtos šos visus jautājumus, lai netiktu maldināti klienti, tad arī viss būs ok. Es tur esmu tikai masiere, pagaidām, esmu ieinteresēta nopelnīt un piesaistīt cilvēkus.
Un citi, ir domāts par baseinu, saunu, saunas procedūrām
Hmm, par to "vari protestēt", tiešām smieklīgi, kā lai es neprotestēju, ja man kaut kads vecis apgāž uz muguras, līdīs virsū un izģērbs?
Tādus uzskatus par saloniem ir izveidojušas meitenes, kuros tiek piedāvāts viss pēc kārtas, un te pēkšņi kaut kādas Emor salona meitenes uzdrošinās nepiedāvāt seksu, šausmas vai ne? Gluži vai manas domas.
Sludinājumos nekā divdomīga nav, tur ir skaidri un gaiši rakstīts piedāvāto masāžu klāsts, un vēl par tām saunas procedūrām. tikai pēdējajos sludinājumos esmu aizmirsusi pielikt klāt, ka intīmpakalpojumi netiek piedāvāti, kas daudziem sagādā ļoti lielas problēmas. Bilde kā bilde, nekā vulgāra.
Varbūt nevietā izkliegšu savu bēdu, bet vienu dien atkal viens iepeldēja, izvēlējās mani, gribu sākt viņu masēt, viņš man neļauj, saka gulies, es viņam prasu vai viņš vispār zin uz ko nāk, viņš atbild jā, protams, uz intīmu, te taču kārtējais bordelis atvērts. Es viņam palūdzu apģērbties un iet projām, viņš mūs visas par maukām nosaukāja, un aizgāja bļaustīdamies.
Un vaina nekādā gadījumā nevar būt sludinājumā, jo tur nekas vairāk par masāžu netiek piedāvāts, un ir rakstīts, ka tas ir salons. Un pēc šādiem tipiem, kas, diemžēl, ir vairākumā, es secinu, ka vīrieši nemāk ne lasīt, ne arī piezvanīt un pajautāt par piedāvājumu klāstu. Uz dullo kaut kur aizbrauc, un tad ir kaudze ar pārpratumiem. Un, protams, vainīga vienmēr paliks meitene, nevis cilvēks, kas nemāk piezvanīt un apjautāties.
Vai tad tiešām ir grūti izlasīt visu? Cik reizes ir jāatkārto tas, ka lielākajai daļai vīriešu nekas tāds neinteresē. Un kādā veidā pēc manis rakstītā var saprast, ka nav vēlēšanās? Vēlēšanās ir vienmēr, bet kur ir tie gribētāji? Tā kā arī šeit viena meitene minēja, mums pat vieglāk būtu veikt šāda veida masāžiņas nekā darīt visu pārējo.
Atbildot uz konkrēto jautājumu, par ko es šeit gandrīz visu laiku runāju? Ja man būtu šāda izvēle ar katru cilvēku, es kaut vai stundu esmu gatava veikt draudziņa masāžu, ja vien cilvēks spētu to vienkārši baudīt un man neuzmākties.
@rater, Jā, man labāk patīk vairāk veikt šādas locekļa masāžas nekā atļaut kādam berzēties gar mani.
@doublefuck, es jau no paša sākuma sapratu, ka Tev patīk strīdēties. Arī ar neizpkoptu tehniku un bez jeb kādām pamatzināšanām sieviete tikai izrādot iniciatīvu vien var paveikt brīnumus. Un vīrieša loceklis nav nekas tāds īpašs, lai iegūtu kaut kāda pamatzināšanas, kura zona atsaucās uz kādu no ķermeņa daļām, viņš nav jāspaida, lai iedarbotos kāds no refleksiem, bet gan maigi, uzbudinošiem glāstiem jāmasē. Tagad sanāk ka visām sievietēm, kuras stājas dzimumattiecībās un kurām patīk priekšspēles, kaut vai šāda maiga locekļa masāžas, būs jāiziet bez maz vai kaut kādas special apmācības, lai viņas būtu pilntiesīgas ko tādu darīt un lai neizskatītos viņas pēc aborigēnu aviolainera pilota?! Ja vēlies uzzināt vai kāda to māk darīt ej ciemos, nevis te spriedelē.
Ar cikliski-haotisku kustību kopumu es domāju, ka masāža tiek taisīta bez iepriekš apgūtas metodes vai sistēmas - kas meitenei ienāk galvā, to viņa arī dara. Var protams gadīties, ka meitenei ir talants, fantāzija utt., bet es tomēr priekšroku dotu, ja tas viss būtu kopā ar apgūtām prasmēm.
Tikai un vienīgi darot ko tādu var izkopt tehniku un prasmi. Ja nav prakses, nav arī spēju. Un protams arī talants un lai tas viss patīk arī pašai.
Tur nekā tāda īpaši grūta nav, ir vajadzīgas divas sieviešu rociņas, maigas, kas māk darboties, kurām patīk darboties un sniegt vīrietim šādu baudījumu. Ir meitenes, kuras apmeklējot var iegūt kaut ko tādu.
Var dabūt ne tikai normālu, bet pat ļoti superīgu masāžu un ar fantastisku erotisko beigu daļu. Ir palaimējies sastapt lieliskas meitenes, kas patiešām prot to darīt. Bet jautājums bija par meistarīgu draudziņa masāžu ...
Nu jā, es te nedaudz beztēmā iebraucu. Bet arī draudziņa masāžu ļoti labu var dabūt, ja tikai grib. Bet pieredze man stāsta, ka neviens to negrib. Tas, ko es te lasu cik tie gribētāji, tās ir pupu mizas, jo šeit rakstītais manai pieredzei ar tiem gribētājiem ir gājis secen.
Gan jau vēl te uzradīsies kādi 10 cilvēki no sērijas "Ja ņe takoj"
Tikai tā pieredze ir nedaudz citādāka, nedaudz patiesībā pat būtu maigi teikts. Visi kliedz un brēc un ka normālu masāžu nekur dabūt nevar. Nu johaidī var, tikai paši meičas esat izlaiduši ar savu seksu, un tā viņas saprot, ka ir vieglāk visu izdarīt nekā stundu masēt kādu.
Es pat nezinu, ko lai vēl raksta, kad tā pieredze sāks kļūt par tādu, kā šeit visi raksta kā vēlās lai viss notiek, tad arī sākšu ticēt, ka tā mēdz notikt, un beigšu bļaustīties par pretējo, un domāju ka arī citas varētu tam piekrist.
Pie jeb kuras normālas meitenes, normālā salonā, ja vien tādi vīrieši nāktu biežāk, kuriem gribās tiešām izbaudīt locekļa masāžu, nevis tādi kuriem paberzēties, vēl ar seksu uzplīties utt. Es domāju, ka vairumam meiteņu labāk patiktu pamasēt un pačubināties ap vīrieša mantībām, ja vien tādi vīrieši būtu vairākumā, nevis tikai daži šeit, kas vēlas to pabaudīt.
Atputinj, tas ko Tu dari ar vīriešiem, vispar ir fantastika, es piem. laikam nevarētu nekad ar nepazīstamiem tā apieties.
Bet jā piem. tie glāsti, maigie pieskārieni ir daudz patīkamāki, bet vīrieši ir pieraduši lielākoties pie tā, ka viss tiek izdarīts ātri, bez emocijām.
Man patīk pašai visu darīt, sākt uzbudināt, pieskarties, glastīt, pamasēt, bet nu nē, pagaidām nav neviens tam ļāvies tā īsti līdz galam.
Un cik daudz vīrieši ļaus taisīt šādu masāžu? Parasti es cenšos sākt ar kaut ko tādu, bet tad sākas tas, ka vīrietis grib starp krūtīm, paberzēties, un vēl nez ko, un visa masāža kaput... šodien pat nopsihojos par vienu, izmasēju visu ķermeni, speciaļi rezervē atstāju apmēram minūtes 20, lai mierīgi nesteidzoties varētu pamasēt, bet viņš ko, paņem apgāž mani uz sāniem un berzējas gar kājām, es biju nenormāli dusmīga.
Ejiet pie privātajām, vismaz normālāka attieksme būs kā salonā, normāli apartamenti, nevis dušas koridoros, kur vēl tādi paši 5 ar stāvošiem staigās.
Aj takš besī man, konkrēti. Tie bordeļsaloni visu čakarē. Mums arī zvana un katrs prasa kaut ko vairāk, un ka pasaka ka seksa šeit nav, nu tad ir atbilde, paldies nē.
Takš nav vairs jēga koļīt meičas salonos kur jau tāpat zināms, ka Tu neesi nekāds izredzētais, un ka viņa visiem dod.
Bet kāda starpība, ja te visi tā arī tupinās dižoties ar to pie kuras, kurā vietā un ko ir sarunājis, tad nav brīnums, ka visus tik ātri uzrauj, šī jau mūsu policijai īstā lasāmviela
Ierakstīts
Kā lai es zinu, kas tur ir vai nav.
Vairāk kā gadu tur neesmu bijusi.
Pēc sludinājumiem spriezot tur ir bordelis pēc pilnas programmas.