Biju skolas 4 pirms mēneša, uzrāvos uz Montu, jo bija tikai 2 zaķi, otra izskatījās sliktāka, vārdu neatceros. Monta smags gadījums, izmesta nauda, mehāniski noraustīja, pieskarties neļauj, attieksme uz nulli
tici man tu neko neatnem.ta ka neuztraucies.bet ja jau tu saki ka tas ir parasts masazas salons.tad vai tev nav jabut kaut kadam dokumentam ka tu masazu vispar proti,jo cik man ir zinam uz dullo maset ar nedriks.man gan skiet ka vairak tas izklausas pec karteja bordela
tas ir pilnigi parasts normāls salons, ja zaķi netaisīs sūdus, tad nekādu problēmu nevar sanākt. Strādājam ar visiem dokumentiem, darba līgumiem, pat nodokļus cik noprotu būs jāmaksā
Nu saunas procedūrās ietilpst ieziešana ar skrubīti, piem. kafijas, kas ir mans favorīts nr.1, neliela abrazīva masāža, un pec tām jau medus masāžas, vai ar kādu citu saunā lietojamu brīnumu
Nu saunas procedūrās ietilpst ieziešana ar skrubīti, piem. kafijas, kas ir mans favorīts nr.1, neliela abrazīva masāža, un pec tām jau medus masāžas, vai ar kādu citu saunā lietojamu brīnumu
klientu maz ne??ka jaseiz un no sejienes jacope. :lol: :lol:
Ierakstīts
vel viens kuram nekas nekad nav labi.