Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
The Art Of Penis Pleasing
Ierakstīts

mjā kādreiz visai profokatīvi uzsāku šo tēmu, ar cerību, ka varbūt ir kāda kas šo piekopj, a ja nav, tad varbūt kāda sāktu to piekopt.

Bet tā arī laikam šis pakaklpojuma veids nevienai no darbonēm laikam neliekas pietiekami interesants lai būtu vērts to piekopt. kaut kagn man jau liekas, ka būtu visai daudz vīriešu, kuri tieši šo te vēlētos...

Varbūt tomēr ir kāda kas šo pakalpojuma veidu tomēr piedāvā?

The Art Of Vagina Pleasing.
Ierakstīts

Nu šis video ir mazliet par extrēmu gan...

Man ar protams ir vēlme aiziet pie kādas jaukas sievietes, kura ļautos, lai viņas augumu lēni un maigi izmasē un lai ļautu arī turpinājumā lēnu erotisko zonu un vagīnas masāžu. Un pēc tam protams varētu arī mainīt lomas un es varētu ļauties jaukai draudziņa masāžai....

Bet tiešām neesu ne dzirdējis, ne manījis, ka kāda ko tādu atļautu, jo laikam jau baidās, ka tik netiek klāt un neizdara nezin ko tur...

Ierakstīts

Nu būtu jau forši ja kāda uzreiz paņemtu to mazo draudziņu un lēnā garā ar baudu izmasētu to. Bez kaut kādām muguras masēšanām, bez berzēšanās vienam gar otru utt....

Turklāt ne jau vienmēr vīrietim ir vajadzīgs lai stipri un strauji to izdara, ļoti bieži ir tā, ka gribas to izjust lēni un ar baudu...

Ierakstīts

Varbūt vairāk kā ieteikums gan jaunajām masierēm, gan varbūt ar pieredzējušajām.

Pāris gadu laika esmu bijis pie individuālām masierēm, esmu bijis arī vairākos salonos. Ir bijusi vēlme gan pēc masāžas, tai skaitā gan klasiskās, gan erotiskās, ir ar bijusi vēlme kādreiz vienkārši izšaut salūtu utt...

Bet nu šeit LV neesmu sastapies ar kādu kura patiešām veiktu ļoti kvalitatīvu draudziņa aprūpēšanu, kvalitatīvu tā masēšanu un nevis raustīšanu vai orālo sexu...

Ir pat tāds termins - The Art Of Penis Pleasing - kas līdzīgs kā šinī VIDEO

Varbūt ka ar kāda ko jau ko tādu piekopj, bet ja nē, ta varbūt tā varētu būt sava veida niša kādai konkrētai....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.