Laikam ir kafijas vietu mārketinga programma - kartiņa uz kuras jāvāc zīmodziņi (*) par katru apmeklējumu. kad 3 zīmodziņi saņemti, tad nākamajā reizē ir bonuss.
Varu tikai piebilst: maina lokācijas, kopumā simpātiska, masāža viegla (ne gluži ķeksītim, bet nav profesionāla), masē kaila, bet pieskarties ļauj daļēji. Augums (milf) kopumā patika un krūtis tiešām skaistas, dabīgas. Erotisko daļu sāk ar krūšu braukšāšanos pa muguru. Godīgi sakot, nekad to neesmu sapratis, t.i. vienmēr to esmu uzskatījis par nejēdzīgu filmās noskatītu tehniku, kam ar reālu erotiku maz sakara. Ok, varbūt tas tikai man tā.
Te daži no daudzajiem foto, diemžēļ neviens nav īsts.
Tādas Wannabe bildes. Domāju, ka pat 18.g. tāda neizskatījās.
Izskatās ok, bet ne vairāk.
Dzīvoklis kompakts, bet labs.
Meitene laipna, bet tikai nosacīti var teikt, ka "strādā, lai atgrieztos".
Eur 50, biksītēs un ar laimīgām beigām.
Masāžu sāk cerīgi - stingri un ar prof. masāžas elementiem, bet tad diezgan ātri viņai laikam iestājas slinkums un piedāvā pagriezties. Attiecīgi, ja neesat no tiem, kas rokdarbus spēj baudīt 30 min., tad kopējais apmeklējums ir krietni īsāks par 1h.
Kopumā nepalika galīga piečakarējiena sajūta, bet par eur 50 masāžu es sagaidu vismaz 4 no 5:
it kā jau labu laiku biznesā piestrādā, bet, izskatās, ka tā arī nav sapratusi kas tiek sagaidīts.
Maina lokācijas. Pirms kāda laika bija tuvajā maskačkā, Ludzas ielā. Vieta ērti piebraucam, tuvumā daudz stāvvietas.
Māja pēc skata nekāda, bet dzīvoklim remonts labs.
Pati arī izskatās labi, ja patīk skinny ar tetovējumiem.
Bet ar to arī viss pozitīvais beidzas.
Masāža pilnīgi nekāda - nedaudz neieinteresēta paberzēšana pie pilna apgaismojuma.
Tad piedāvā apgriezties.
Tālāk par apakšveļu neizģērbjas. Un arī tik tālu ļoti negribīgi. Pieskarties īsti neļauj.
Diezgan neieinteresēti atstrādā ar roku.
Nožēļoju, ka nepiecēlos un nedevos prom.
Kārtējais variants, kas potenciāli varētu būt labs, bet galīgi neieinteresēti sačakarēts (slinki nerealizēts). Patiesi žēl. Pie labas masāžas, attieksmes pat būtu gatavs maksāt vairāk, jo patīk man tās skinny.
bet par šo pasākumu pat eur 30,- nav vērts maksāt. Skumji.
Самая позитивная и активная девушка предлагает различные массажные процедуры! Релакс. и классический массаж,массаж головы,лица!Отличная техника снимает напряжение в мышцах,поднимает настроение,тонизирует кожу! Душик до и после массажа. Центр. Парковка,чай-кофе!Работаю с 12:00-21:00 фото моё!
Es nezinu, vai saknes meklējamās sieviešu psiholoģijā ...
Šajā kontekstā saknes drīzāk meklējamas VĪRIEŠU psiholoģijā.
Pārgulēt ar dāmu, kas to dara par maksu nav liela māksla. Ir īpaši jāizpildās, lai dāma atteiktu.
Savukārt pārgulēt ar masieri (kas, it kā, nepiedāvā šādu pakalpojumu), tā jau ir cita lieta - pēkšņi tas no /nedaudz specifiska/ pirkuma pārvēršas par mačo apliecinājuma faktu. Jo tikai mačo var panākt, ka sieviee ar viņu pārguļ.
vienkarsais, par šādiem postiem - sabiedriskais fui!
Par publiski piejemajiem sludinājumiem postos neliekam tikai linku (tie parasti pēc laika pazūd), bet obligāti vismaz tel.., ieteicams ari foto un papildus info,
Protams, ja foto un info sasņemts privāti, caur mailu vai soc tīkliem, tad tas nebūtu (parasti) publicējams.
aiziet uz drochku pa 50 € ir pilniigaakais murgs, un veel pie shitaas cuuukas....
Šāds komentārs varētu būt ļoti lietderīgs, ja paskaidrotu kāpēc sauc par cūku.
Izskats, resnums, smaka, attieksme, valodiņa. ..... varbūt vienkārši atļāvās kādu personīgi aizskarošu piezīmi (dažreiz gadās, ka aizskar tas, kas nemaz nav aizskarošs un nav tā domāts). .
Ierakstīts
Laikam ir kafijas vietu mārketinga programma - kartiņa uz kuras jāvāc zīmodziņi (*) par katru apmeklējumu. kad 3 zīmodziņi saņemti, tad nākamajā reizē ir bonuss.