Piedāvājam ekskluzīvu masāžu 4 rokas, patīkamu maigu dāmu, mūzikas un aromātu pavadībā. Vajadzības gadījumā var iegūt konsultāciju intīmu problēmu gadījumā, anonimitati garantējam.
Centrā, masāžas salons, pierakstu veic vīrietis, bezmaksas autostāvvieta.
Vai kādam ir pieredze ar šīm masierēm? Agrāk šajā vietā strādāja cita masiere, kura ir mainījusi darba vietu. Šajā forumā neko neatradu(varbūt nemāku meklēt). Mani no testēšanas attur, ka pierakstu veic vīrietis. Sludinājums ved uz saiti andrologs.lv
Paldies!
P.S Ja tēma nav ielikta pēc foruma noteikumiem, lūdzu palabojiet mani!
Neviens nav aprakstījis kā viņa īsti izskatās. Ir kāda info? Tik vien kā auseklis "Pupi lieli, bet nu.. tādi pašlukuši. Bet lieli." "Plus mīnus ok saviem gadiem", neko neizsaka.
Vai tad grūti pašam aizdoties un redzēt ar savām acīm? Nepatīk dodies prom :-). Tās nav viņas bildes un nav viņas darba istaba. Varu pievienoties citiem kolēģiem, ka priekš saviem gadiem ir ok. Pārejais jau ir gaumes jautājums.
Strādā 1.5 stundu ar atdevi uz klientu, procesu nesasteidz un pulkstenī neskatās. Masē stringos. Pieskarties ļauj, bet varētu būt, ka tas viņai nepatīk. Duša darbojas un kaķis netraucē :-).
Ir būts, kad pieņēma mājā pie Cēsu/Tallinas ielas krustojuma. Cipars par HJ un masāžu normāls (25eur), masāža bija laba, attieksme arī, bet nevaru noformulēt, kāpēc nevēlos vairs tur iet.
Ir bildes īstās, nafig man jums te makaronus kārt. Starp citu pieņem šikā privātmājā..Manuprāt kādreiz dzīvojusi zaļi, bet tagad realitāte spiež naudu atstrādāt..
Ierakstīts
Labdien!
Sludinājums t:27002268.
Piedāvājam ekskluzīvu masāžu 4 rokas, patīkamu maigu dāmu, mūzikas un aromātu pavadībā. Vajadzības gadījumā var iegūt konsultāciju intīmu problēmu gadījumā, anonimitati garantējam.
Centrā, masāžas salons, pierakstu veic vīrietis, bezmaksas autostāvvieta.
Vai kādam ir pieredze ar šīm masierēm? Agrāk šajā vietā strādāja cita masiere, kura ir mainījusi darba vietu. Šajā forumā neko neatradu(varbūt nemāku meklēt). Mani no testēšanas attur, ka pierakstu veic vīrietis. Sludinājums ved uz saiti andrologs.lv
Paldies!
P.S Ja tēma nav ielikta pēc foruma noteikumiem, lūdzu palabojiet mani!
Ar cieņu
S.