Neticu, vajadzēja uzreiz saukt mentus, un konflikta nebūtu, Dolce Vita nekad ar tādu hujnju nenodarbojas un naudu naktī visas masažnikos prasa iepriekš.
Neko negribu teikt bet paprasi vēl reiz čomam kur viņš bija un ko lietoja.
Stajgaju pats pēc kluba reiz pusgadā izšaut uz Dolce nekad vēl neko tādu neesmu dzirdējis.
es ari esmu bijis šaja salona, nezinu, vai tur ir kas dabums, hj bija labs, starp krutim pat paņema, vai ir dabums sex, nezinu, man nesanaca , es piedavjau 50 eur, pateica ne!
Piekrītu Roberto, Rīgā var atrast labu klasisko masāžu, labā salonā par 20-25 eiro, protams bez hj. Maksāt kādai durai 40 eiras, kura pat masēt nejēdz un droši vien, ka aicina uz kaut kādu ūķi tjipa Maskavas 68, ir pilnīgs idiotisms. Kā jau teicu - pieņemam standartu - ja prasa 40 eiras, tad: 1. masē kaila, 2. tiem, kam vajag, hj cenā. Ja šie noteikumi neizpildās sūtam tās šmaras irst.
nē par sūda masāžu kaut kādā amatieru līmenī 40EUR nekad nebūs vērts maksāt lai kā viņa tur izskatās un kaut vai uz zelta galda masē ... ja tā padomā pa 50-70EUR ir bijušas ļoti normālas meitenes kur ir bijis gan sekss gan masāža, tad no šī punkta skatoties par parastu masāžu kur neizģērbjas nekā 40EUR ir bezpriģels punkts! Normālos SPA salonos var dabūt labu masāžu pa 20-30 EUR.
mans draugs bija pie viņas, pateica ka kandriz jau bija gatava parakstities uz hj, bet pec tam pateica ka tipa japeimaksa,
veči tas ir normali pa 50 eur dabut massažas laika hj?
tas ir pizdec vienkarši !
vajag jau sakt macit viņus a to driz massaža bus jau 70 eiro,
bet nu 40 eiro pa massažu un bez hj, nu man liekas tas ir bišku perebor!!!
Ierakstīts
esmu bijis Aprili , massaža laba, her staveja ka ded moroz , bet viņa pat bez reakijas, pat nepieskaras.... es paprasiju, pateica ka ne, HJ ne taisa.
neticu ka kadam paveicas pierunat , ja tadi ir , dodied ziņu.