Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Erotiskā masāža
Ierakstīts
15 hours ago, Telefons11 said:

Precizēšu. Šī ir Jūlija, kurai regulāri aktuāls sludinājums par 45 eur. Otrās daļas laikā izmetas kaila. Tā, kuru min biedrs Docent un, kura atrodas Bruņinieku ielā, tā ir otra Juļa. Arī pieņēma Skolas ielā, taču citā adresē (tādā kā puspagrabā). Viņa patiešām jau vairākus gadus praktizē Bruņinieku ielā. Šī taisa tikai masāžu uz galda un ir HJ. Pat īsti neatkailinās šobrīd vairs.

Vai Jūlija, kura šobrīd pieņem Skolas ielā ir laba? Man ir ļoti ērta lokācija. Ja ir laba, vai var palūgt kontaktus? 

Link to post
Massaz (38) 269679** Pļavnieki
Ierakstīts

Biju nesen pie viņas. Ir garām. Nemakulīgā masāža. Itkā cenšas stiprāk māsēt, bet nu kautkā nepareizi to dara. Visu laiku pļāpā galīgi ne pa temu ka pat atslābināties nevar. Beigās pēc šāviena ilgi māsējā rokas, kas bija pārspīlēti, un kas lika saprst ka lasa komentarus šajā forumā ))) Vienīgais pluss dāma ir ļoti pozītīvā un ar lielām krūtīm, bet arī ielu vēderu. Es vēlreiz neiešu. 

Link to post
On 11/9/2021 at 11:27 PM, KataKlizma said:

Labs vakars vāver medniekiem.

tiku beidzot arī es te, ko lai saka nu bildes vina savi 5-10 kg lielāka bija. Masē nu tiešàm nekā un pa deviņiem sarkanajiem tas ir godīgi dirsā😅😅😅 Tonna eļļas kko spaida kko mīca ar pēdām sākās itkā cerīgi tālāk pilnīgs fufelis. Neredzu pilnīgi neko bo tā ko šeit visi slavēja. Protams kas grib lai meegina bet es tad labāk aizies pie vecās babules jēzus baznīcas 😂😂😂
Kādreiz zoļikā bij labi pie māsiņām tagad ar tur pilnīgs ānuss. Šobrīd divi varianti vai veca veča kko tur padarās pa lēto vai jauna un tas pats tik pa dārgo. 

А что за старая на Jezus Baznīcas? Хорошо массирует?

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Esmu bijis pie Džolijas gadus divus atpakaļ. Laikam kādas divas reizes biju. Nu nezinu kāpēc daudzi tā jūsmo par viņu, man likās ok, bet bez sajūsmas. Nu vienīgais ka masēja bez biksītēm. Nepatika arī tas ka viņai ļoti mazas krūtis. Nu un tomēr tāda lietišķa pieeja visam.

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Es esmu no tiem nedaudzajiem, kas nebija sajūsmā. Biju sen, un vairākas reizes. Īsti nav pie kā piesieties, bet dzirksteles nebija un masāža citām arī ir stiprāka. Varbūt tas ka krūtis mazas īsti neiepatikās... 

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
3 hours ago, wampire84 said:

Sanāca aizbraukt. Atrodas Veldres ielā. Pie meitenes omulīgi, visas ērtības normas robežās. Paraleli masāžas galdam drēbju skapis ar spoguļiem durvīs. Var redzēt detaļas arī spoguļos.  Pati meitene simpātiska, bilde viņas, dzīvē izskatās prastāka. Masāža patika maiga, viegla, sieviščīga ar izdomu. Nobeigumā pamasē ar ķermeni, krūtīm, ļauj sev pieskarties. Daudz nerunā, man tas patika. Attieksme racionāla un adekvāta. RD bez izdomas un liekas nav viņas trumpis. Kopumā ir ok, bet varētu būt lētāka vai orālo taisīt. Laiks drusku vairāk pa stundu. 5 sarkanie.

Un visiem interesant zināt par krūtīm. Vai nav ielikusi silikonus vai arī savas mazās?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.