Kolēģi, es reti rakstu atsauksmes, bet te ir pizdec, sarunājām masāžu ar 2 šāvieniem par 3 zilajiem, mitinās purvciema deviņstāvenē, remonts sen nav bijis, bet + - ir kārtība. Ok, ieeju dzīvoklī pirmais kas izbrīnija, ka aizstūma ar visiem apaviem uz istabu, ieeju istabā redzu vecu skapi, gultu un masāžas kušeti, tas viesa cerību ka tikšu pie sakarīgas masāžas (cerības bija veltīgas), tātad sā pirmo erotisko daļu, palūdz mani atgulties uz muguras un sāk banāli dročīt, saku šai, ja atģērbsies tad tā lieta ies raitāk, šī saka, ka masē apģērbta, bet par piecīti izģērbsies, velns viņu rāvis noziedoju vēl piecīti (lieku naudu neņemu līdzi, lai nepazūd kamēr esmu dušā, sarunājām ka noiesim līdz mašīnai pēc tam, apsolījos neaizmukt), ok noģērbās, kaut kā ar dievu uz pusēm nonācām līdz šāvienam. Es gan stipri nožēloju par piecīša ciedojumu, jo vāvere bija neskūta un pupi kā sažuvušas plūmītes. Tātad masāža, nolej ar eļļu un tupa glauda, nekas izņemot glaudīšanu, pēc 20min apgriež rinķī un vēl ieeļļo un paglauda, pēc tam sāka dročīt tā ka likās ka noraus manu labāko draugu, skatoties uz spalvaino kājstarpi un plūmēm pat izšaut nesanāca, apģērbos un devāmies lejā pēc piecīša.
Zaudējums 3 zilie un piecītis, kā arī 35min mana laika.
Tagad braucu mašīnā un domāju, kā lai ieeju mājās, jo pa gabalu nes pēc masāža eļļas.
Līdz asarām smējies šajā rubrikā nebiju ilgi! Paldies Tev draugs!
Ierakstīts
Līdz asarām smējies šajā rubrikā nebiju ilgi! Paldies Tev draugs!