Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Salons Butterfly, 22444446
Ierakstīts

Eh, jā, Taurenītis arī no manas bērnības... biju tur daudz izvazājies gan kā pastāvīgais klients, gan kā vienkārši ar meitenēm sadzert, bet tad kautkā viss mainījās un sāka parādīties "kroko" līdz ar to par salona likteni ir pazudusi infa. Lai gan zinu ka esot bijis turpat kautkur blakus pārcēlies. Tipa tam salona saimniekam bija vairākas telpas... Nu jā, un vienreiz bija kriminālllieta ierosināta.

Elsa: 29681563
Ierakstīts

MINETINS AR EROTISKO PIESKARIENU.10.LS..PRIVATI.CENTRS..29..68..15..63

http://www.gribu.lv/view.gribu?site=gribu&bn=gribu_eskortpakalpojumi&key=1375289162

Klāt ir arī bilde kura protams ir tikai feiks. Meiteni apmeklēju kādu laiku atpakaļ. Teikšu tā, esmu apmeklējis ļoti daudz daiļavas, bet vizuāli šai nebiju redzējis neko pat stipri līdzīgu. Kā lai to saka, pati pēc sevis kopta (tīra), bet vizuāli, nu bija kā bija. Ņemot vērā ka bija tā ka vajadzēja fiksi izšauties, tad viņa nebija tas sliktākais variants. Galu galā seja ne vienmēr ir rādītājs. Iegāju dušā, dvieļi tīri, duša arī normāla. Ar to tākā viss būtu kārtībā. Atgriežoties no dušas sagaidīja mani tieši tā pat, kā uz dušu aizejot, sekoja jautājums, minets vai sekss, biju ļoti pārsteigts, jo rakstīts tikai minets. Rezultātā izrādījās, minets 10 Ls, sekss + anālais 25 Ls. Kas pa lielam ir pa lēto, nu tad sekoja minets, klasiskais sekss un rezultātā anālais.

Jāsaka tā, ne tas sliktākais variants pēc sejas, minets nu tā, dziļais nebija, bet sūkāja labi. Abi pārējie caurumu diezgan pastrādināti vai arī drīzāk jāsaka viņa pati bija diezgan liels klucis, nebija ne resna ne tieva, masīva! Lai man piedod sievietes, bet šis ir tas ko es saucu par kluci, diezgan maz kustināms, grozām klucis, tāpēc mans vērtējums būs šāds, starcpcitu, pašā sākumā bija arī tas erotiskais pieskāriens, kas ja aizver acis nebija tas pats sliktākais.

Vērtējums no manis būs 5 baļļu sistēmā, jo tā vismaz man būs ērtāk/precīzāk dot vērtējumu:

Erotiskā massāža: 4/5

Minets: 4/5

Klasiskais + anālais 3/5

Meitenes vizuālais 2+/5

Kopējais iespaids: Stipri pievilkts 3.

Ja ļoti vajag un nav vajadzīgs izskats, tad lēts, runātīgs un izmantojams variants.

Intimmeintene.lv?
Ierakstīts

Nu es personīgi uz šo salonu vairs ni.ni. massāža nekāda, pieskarties neļauj, piemet vēl tik cik par massāžu tad ļauj sevi mazliet paglāstīt. Principā pilnīgākais razvods.

Lai gan jāsaka, ka meitenes tiešām smukas, mēdz gadīties ar kārtīgiem silikoniem.

Tā kā, ja grib tikai acis pamielot, tad ir ok, bet savādāk neiesaku.

The Art Of Vagina Pleasing.
Ierakstīts

Man ir viens salons kurā var ar meitenēm sarunāt ka viņas arī pamasē, lai gan pēdējo reizi smagi iekritu. Bija trāpījusies viena jauniņā, kura tad arī domāja ka tikai ar mašku jāstrādā, kad sāku skaidrot kas par štellēm, meitēns aizmuka. Administratore atveda citu meitēnu. Tad nu ar to tāda tantriskā masāža sanāca, ka turies vai, gan viņa mani, gan es viņu kārtīgi izspaidīju.

Ak jā, šis ir tikai masāžas salons bez turpinājuma, kā arī cena augstāka kā standarta meitenēm, vairāk info PM.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.