vot šitas rullē tapēc nav brīnums ka līmenis ar meitenēm tāds.... galvenais ka plikus pupus parāda un beigās nodročī masāža poh...
Nu viņai patiešam pieredze ir maza un trūkst zināšanu masāžas jomā. Tā ir vienkārši un ja rada plikus pupus un beigās nodročī, tad ir kaut kāds pluss viņai.
Meitene ap 23-26 gadi- tīri sakarīga izskata ar skaistām krūtīm. Kā jau te kāds rakstija tad atrodas Kr. Baronā ielā blakus 4 poliklīnikai . Pieņem ofisa tipa mājā. Kabinetā masāžas galds un atsevišķa liela duša. Masāža -zināšanas kautkādas ir , bet pieredze maza- prasiju lai masē stiprāk- masēja( par to pluss).-vērtējums normāls 6-7/10. Telefoniski noskaidroju, ka HJ ir iekļauts cenā ( 35 Euro). HJ nekas īpašs 6/10 . Neskatoties uz tādu itkā viduvēju sniegumu es tomēr aizgāju apmierināts un kopvērtējumam pat ielikšu 7/10. Tas laikam tāpēc, ka meitene patika un viņas attieksme bija ļoti laba.
Ja baloni ļoti spiedīs, tad aiziešu vēl kādreiz pie viņas, bet tā otreiz īpaši nevelk. Sludinājumā bilde feiks, bet kautkāda līdzība ir.
Šodien esmu bijis pie meitenes. Neko jaunu īpaši nepateikšu par viņu. Bet var sarunāt, lai masēja tikai bikšelēs. Man izdevās ar viņu par to sarunāties.
Ierakstīts
Par attieksmi un centību viņai arī ir liels pluss.