Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vaksacija
Ierakstīts

Esmu bijis pie šīs meistares vairākas reizes - ja Jums vajag tiešām kvalitatīvu vaksingu, tad tā būs pareizā vieta! Par visu pārējo, par ko te raksta - nezinu. Zinu, ka viss, kas nav saistīts ar vaksingu ir atkarīgs tikai no Jums paša  :)

Erotiskā Masāža Ar Mineru! Iesakiet Centrā Dāmas
Ierakstīts

Man atkal iepatikās " braukšu ziemā uz Rīgu " :)))  notikums jau savlaicīgi ieplānots un nopietns!

Es varētu ieteikt labāk meklēt sludinājumu saitos, jo diez vai salonos dabūsi to otro lietu ko tik ļoti vēlies. A tā jau iepriekš varēsi visu sarunāt ( budžets atļauj papildus ekstras) un ja nepatiks varēsi nemaz nesākt. Salonos jau nezini, sarunāsi vai ne pēc tam kad izvēlēsies masieri.

Es nezinu, tauta, vai es pareizi te rakstu , bet man liekas, ka kaut kā tā??

Vēl protams ir jautājumi par to, kas ar draudzeni nesanāk, bet tas nu tā:) 

Ar cieņu

sexexperts:)

Nadin Lerman 49G 296573**
Ierakstīts

Ja kādam interesē prostatas masāža un teorija ( 20 min garumā) :)  par prostatas masāžas nepieciešamību pēc 30, tad tikai pie viņas :) Kundze gados, nekas īpašs - drīzāk ne visai, bet ja interesē tikai tas par ko stāstu - tad ok, jo dara to profesionāli ! Es pat teiktu ļoti labi! Bet šis variants ir tikai tad labs, ja ir sasniegts prostatas masāžas nepieciešamības līmenis un nekas vairāk :)   <_<

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.