Esmu bijis pie šīs meistares vairākas reizes - ja Jums vajag tiešām kvalitatīvu vaksingu, tad tā būs pareizā vieta! Par visu pārējo, par ko te raksta - nezinu. Zinu, ka viss, kas nav saistīts ar vaksingu ir atkarīgs tikai no Jums paša
Man atkal iepatikās " braukšu ziemā uz Rīgu " )) notikums jau savlaicīgi ieplānots un nopietns!
Es varētu ieteikt labāk meklēt sludinājumu saitos, jo diez vai salonos dabūsi to otro lietu ko tik ļoti vēlies. A tā jau iepriekš varēsi visu sarunāt ( budžets atļauj papildus ekstras) un ja nepatiks varēsi nemaz nesākt. Salonos jau nezini, sarunāsi vai ne pēc tam kad izvēlēsies masieri.
Es nezinu, tauta, vai es pareizi te rakstu , bet man liekas, ka kaut kā tā??
Vēl protams ir jautājumi par to, kas ar draudzeni nesanāk, bet tas nu tā
Ja kādam interesē prostatas masāža un teorija ( 20 min garumā) par prostatas masāžas nepieciešamību pēc 30, tad tikai pie viņas Kundze gados, nekas īpašs - drīzāk ne visai, bet ja interesē tikai tas par ko stāstu - tad ok, jo dara to profesionāli ! Es pat teiktu ļoti labi! Bet šis variants ir tikai tad labs, ja ir sasniegts prostatas masāžas nepieciešamības līmenis un nekas vairāk
Ierakstīts
Esmu bijis pie šīs meistares vairākas reizes - ja Jums vajag tiešām kvalitatīvu vaksingu, tad tā būs pareizā vieta! Par visu pārējo, par ko te raksta - nezinu. Zinu, ka viss, kas nav saistīts ar vaksingu ir atkarīgs tikai no Jums paša