Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Mani dārgie klienti!

Es zināju,ka kādu laiku atpakaļ par mani esat izvērsuši diskusiju, bet nu jau tiešām iet par traku. Pietiek mani „apmētāt ar mēsliem”. 

Par ko jūs tā ņirgājaties par mani?

Par to, ka man ir 45 gadi?  

NAV MAN tie 50, nu nav.... kā te raksta.

Jā, tīrās šausmas, esmu dzimusi 1970.gadā.

Un?

Beidziet mani salīdzināt ar divdesmitgadīgajām.

Neviens jau nepaliek jaunāks, starp citu, jūs arī ne. Taču novecot arī var skaisti un es tieši to arī daru. Savos 45 gados es jūtos labi un mans izskats MANI apmierina. Ja tas neapmierina jūs, tad tās ir jūsu problēmas.

Es pat jutos „pagodināta”, ka esmu iekļuvusi tādā „smalkā” forumā.............

Turklāt 29 000 + skatījumu....   Šito popularitāti : ))))) Es laikam esmu kļuvusi par ZVAIGZNI!

Visi te noslēpušies aiz noslēpumiem nikiem, cik smalki.

Vīrišķība latviešu gaumē.

 

Kurš te var nolikt man blakus savas draudzenes/sievas, ja viņām, arī ir 45 gadi –  un salīdzināsim, vai tiešām es izskatos tik briesmīgi, kā par mani te raksta? Esmu redzējusi dažus savus savus klientus lielveikalos.... ak, tādas sievas viņiem blakus – tiešām šausmas - vienam – likās, ka viņš ir kopā ar vecmāmiņu, otram – sieva ar tādu sejas izteiksmi, ka vēl mirklis un pārkodīs rīkli jebkuram... Trešajam sieva – 150 kg.

Ir bijuši gadījumi, kad pie manis vīrietis atved savu draudzeni uz masāžu – jā, viņai ir 30 gadu, bet viņa ir 3 reizes reāli resnāka par  mani, pie kam bez make-up, par apģērbu vispār nerunāsim...., taču viss ir „bumbās” jo viņa par pliku velti.  Pie, manis jau šausmīgi dārgi – 30 eiro, kurš tad Latvijas vīrietis to spēj samaksāt?????

Daudzi te prasa atlaides – stāv un lūdz man atlaides, domā, ka mans kāds sakars ar „MAXIMU” un tie ir vīrieši pēc 45, jaunāki nekad to nedara, viņiem laikam vairāk vīrišķības.  

Es vispār nesaprotu, kā vīrietis var krist tik zemu un prasīt sievietei atlaides, viņš taču ir vīrietis, patiesībā, viņš varētu uzlikt kādu naudiņu „tējai”.... Tikai ne šeit Latvijā. Ir bijuši tikai daži gadījumi,  kad tā ir bijis. Man ir tikai viens klients latvietis, kurš man maksā 50 eiro, tie, kas maksā vairāk, neviens nav latvieši.

Ko jums no manis vajag? Es savos 45 gados ar augumu mazliet virs 160 ar 67 kg jums liekos galīgi resna? Tad nav ko braukt pie manis. Atraduši resno, izejiet, mīļie ielās un atveriet acis!

Es nevienu aiz matiem pie sevis nevelku!

Brauciet pie divdesmitgadīgajām un maksājiet tur 100 eiro ne par ko – par to, ka parādīs jums pliku kaulainu augumu. Nebūs jums ne attieksmes, ne masāžas, sekss  - nu tāds, kādu esat pelnījuši : )

Un vispār paši kādi?

Kāpēc mans galds čīkst? Ne jau manis dēļ. Es nelēkāju pa to.

Tāpēc ka man ir liela daļa  klientu virs 120 kg, es izeju no istabas, lai nebūtu tur brīdī, kad smagais klients (es delikāti neizsakos, ka viņš ir resns) salauzīs un nokritīs no galda, jo galds ir tikai galds.

 

Man nesen bija problēmas ar nodokļiem un tiesu izpildītājiem, jo neesmu grāmatvede un  nezināju daudzas nianses un man bija iesaldēti visi mani banku konti, jā,  varbūt tādēļ manas acis nespīdēja, kā te viens komentēja, ka man esot zili riņķi zem acīm. Jūs neko neziniet par manu dzīvi un man dažreiz ir dzīvē situācijas, kad tiešām birst asaras.

Jūs paši esat 24 stundas diennaktī tādā izskatā, lai fotografētos?

Kādā izskatā paši esat? Kādas jums apenes, kāpēc lai es būtu par to sajūsmā?

Kāpēc lai es vienmēr būtu tādā izskatā, ka tūdaļ jādodas uz „mēles”?

Man ir daudz citu interešu bez jums un  bez masāžām. Es regulāri apmeklēju dažādus kursus, baseinu, sporta zāli, masāžas sev u.t.t.

Pēdējais komentārs, kas te tika ierakstīts, es zinu (!!!!!!), kas to uzrakstīja – atbrauca pie manis dziļā naktī ļoti simpātisks  un  reāli ļooooti advancēts jauns vīrietis 26 gados, kuram ir draudzene arī 26 gadu veca, bet man 45 gadi – un tagad viņš raksta šeit savas pārdomas par to, ka, izskatos briesmīgi.

Man viņš teica pavisam ko citu, lai tikai iegūtu to, ko vēlējās......

Viņš ļoti labi zināja, ka brauc pie ne jau pie divdesmitgadnieces.... un pie tam vēl galīgi naktī.....

Nu varbūt tomēr nevajag braukt pie sievietēm, kuras ir Tavas mātes vecumā...

Sorry, Tom, es nezinu, kāpēc Tu tik nesmuki uzrakstīji par mani.

Kāpēc tāda divkosība no Tavas puses? Viss bija tā, kā Tu vēlējies, Tev bija prasības, Tu zini....

Es patiešām nezinu, kā Tava meitene  izskatīsies pēc 20 gadiem... Es stipri šaubos, ka viņa izskatīsies tik labi kā es šajā vecumā. Turklāt man ir divi pieauguši bērni.

Patiesībā ir tā, kad  es ar kādu vīrieti ieeju restorānā, viņu parasti samulsina, ka mani ievēro un ar skatieniem pavada citi restorānā esošie vīrieši un tā ir bijis ne reizi vien. Viņi man parasti jautā – kā Tu vari to izturēt?

Te vēl viens  portālā raksta, ka man nav bijis prezervatīvu....

Kas par murgiem?

ABSOLŪTS  BULŠITS....

Kā tā var rakstīt? Pēc šādiem komentāriem es varu izdarīt secinājumu, ka šis cilvēks NEKAD DZĪVĒ nav bijis pie manis. Prezervatīvi man ir bijuši vienmēr un it visur....un vienmēr.... : )

Gan mājās, gan somiņā.

Šādas muļķības un vēl visādas tamlīdzīgus  melus varētu rakstīt tie strādnieki, kuri strādāja pie manis mājās, bet „čakarēja” mani un viņus reāli bez žēlastības patriecu un nu viņi mēģina atspēlēties man. Viņi abi zina, par kuriem es rakstu un es zinu, ka viņi ir aktīvi šī portāla lasītāji, jo citu interešu viņiem nav.

Abiem seksa nav nekāda. Vienam  - sieva smuka, bet ienīst viņu, otram sieva – tik resna, ka pats vispār kaunas iziet kaut kur sabiedrībā ar viņu, seksa nav vispār.

Vienīgais viņu dzīves hobijs bez seksa – makšķerēšana.

Viņi strādāja tā, lai es mūžīgi būtu atkarīga no viņiem.

Taču man nepatīk ilgi gaidīt.

Atradu strādniekus, kuri izdarīja visu, ko liku un nekavējoties!

Tagad man dzīvoklī ir viss kārtībā, nekā tad, kad bija divi šie muļļas.

Man ir viss, izņemot gultu, jo tie, kuriem vajag TIKAI intīmu tuvību, NAV mani klienti, tiem ir jāmeklē sievietes citos  - tieši tam paredzētos portālos. Es piedāvāju tikai reālas masāžas, pie kam tiešām profesionāli un kvalitatīvi ar vislabākajām Latvijā pieejamajām eļļām... ar ļoti minimālām erotiskām piedevām.

Tie, kuriem vajag gultu, dodieties mājās pie savām sievām : )

Visi taču esat attiecībās.

Es nevienu nemānu un nekrāpju atšķirībā no jums.

Man bija vīrietis, kuru es mīlēju, bet viņš pēkšņi nomira.....

Tie ,kuri meklē jaunu gaļu, brauciet uz zirgu tirgu, bet nemeklējiet mani,  jo mani var salīdzināt patiešām ar brīnišķīgu gadiem izturētu franču vīnu....

Tie, kas nedzer, varbūt ir vērts kādreiz pamēģināt.

Sveiki rīdzenieki!

Palasīju par šo meiteni un piekrītu viņas tekstam par 100%. Es, kad strādāju Rīgā, kādus gadus 6, tad gāju pie viņas regulāri 2-3 reizes mēnesī. Tajā laikā viņa pieņēma uz Brīvības ielu aiz Statoila. Es Pati, žetons Tev par savām domām un argumentiem!!! ;)  ;)  ;)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.