Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
26072504, 26-072-504 Ss.lv Jelena
Ierakstīts

Esmu pie viņas bijis, nekāds topless nav ,  masāža nekāda viņai pie eļļām stāv lapiņa kur uzrakstīts kas jādara , kājas , dibens, mugura, rokas utt

Ka masāža arī nekāda ne spēka viņa nav ne ka, tik sejiņa, ko vienam otram ar bildi pietiktu lai izšautu uz ekrāna ...

STRICTLY NOT RECOMEND - WASTE OF MONEY

Vecīt es Tevi nesaprotu. 

1)Nekur viņas reklāmā nav nekāds toples apsolīts

2)Nekādas lapiņas "kur uzrakstīts kas jādara" arī nav

3)Viņai ir ļoti laba un spēcīga masāža, esmu pie viņas bijis reizes 4 - 5 kad iepriekšējās dienās esmu pārsportojies un muskuļi grib nopietnu masāžu kādu nevar dabūt, piemēram, manis iemīļotajā Indigo. 

Ja tu gribi erotisko masāžu, tad protams, ka pie šīs meitenes tev darīt nav ko, bet nevajag, vienkārši runājot, muldēt. 

Vai Ir Vēl Kāds Masāas Salons Rīgā?
Ierakstīts

Biju Kijevā. Tur forši un lēti.

Kijevā ir risks - brauciens uz Kijevu ir iekāpšana laika mašīnā un atgriešanās 90. gado sākumā visaugstākā pakāpē. Jā tur ir lēti un meitenes salīdzinot ar mūsu ir supermodeles, bet ja tu tur kaut kur uzrausies, tad tevi var nosist kā tarakānu un neviens pat pakaļ nedziedās. 

Tā kā pašam jāizlemj vai risks ir tā vērts...

Masažas Saloni - Pedējas Ziņas
Ierakstīts

Mjāāāāāāāāā .... šodien sagribējās masāžiņu erotisko nu paskatijos sludinājumos - viss viena figņa, aizgāju uz pārbaudīto Indigo, bet nu veči emsu SMAGI vīlies...

Meitene ļoti skaista, masāža sākumā ari forša, pat ļoti, bet BET kāpēc tikai 20 - 25 minūtes ilga viss es tā arī nesapratu...

Biju reāli vīlies - agrāk vismaz Indigo un Barbaris meitenes reāli savas 45+ minūtes vismaz masēja...

Neesmu nekāds "nagļaks", bet reāli nākamreiz paņemšu pulksteni un pateikšu - masāža 1 stunda/60 eur, ja masēsiet 25 min attiecīgi 26 EUR ....

Masažas Saloni - Pedējas Ziņas
Ierakstīts

Šodien biju salonā "Sofija". Es nekad nebūtu tur gājis ja zinātu ka tas ir tas salons, bet tā kā sludinājums bija tad domāju ka tas ir privātsludinājums. Kad atnācu uz norunāto ielu un pazvaniju bija skaidrs, ka tas ir salons, bet griezties atpakaļ un meklēt ko citu negribēju.

Tātad - Meitene 3/10, masāža 3/10. erotiskā daļa 1/10. Ja gribi izmest naudu vējā vari iet, bet tiešām neiesaku.

Ex Ladyland
Ierakstīts

Vai kāds var man dod kādu info par meiteni kas reiz strādāja Ladyland - taisija super masāžiņu, vārds bija Katrīna, ļoti slaida ar īsiem matiem, sen atpakaļ bija blondi, tad vēlāk rudi. Vai viņa kaut kur vēl strādā ?

Paldies.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.