Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
SS.LV - 25728638 - Centrs
Ierakstīts

Ir būts. Sieviete skaista.
Bet kā jau te iepriekš rakstīja - masē nekā, HJ arī nekāds. Kāds te par veļu prasīja - jā skaista veļa.
Bet man besī, ka vēl pie beigām man jāpaskubina, lai novelk krūšturi. 
Gribētos aiziet vēl, jo skaista. Bet par tādu naudu un viss process nekāds, un ka vēl jālūdz, lai novelk krūšturi - tas ir galīgi garām.
Tie kas raksta, ka kaut ko vairāk var - nezinu, nezinu. Neradās tāds iespaids. Es kaut ko ievaicājos, bet tur saknē uzreiz nocirta, ka tikai masāzā un HJ.

Evita 33 22365075 Bruņinieku 50
Ierakstīts

Jāatzīstas arī man, ka pirms 2 nedēļām centrā kodu un nakts laikā dikti sagribējās, un šis bija vienīgais variants, ko sazvanīju. Kundze jau lielos gados, krūtis gan lielas, sapratu, ka nav super glīta, bet bilde miglojās, un nolēmu - pofigs, palikšu. Par 3 zilajiem man pamasēja muguru un nodročija. Ar visu dušu utt laikam max 25 min :D Sviests.

Karoče - ejiet ar līkumu

28222625, masāža Vecmilgrāvis!
Ierakstīts

Biju. 

Dzīvoklis tīrs, smukā mājā, viss ok.

Masē uz masāžas galda.

Masē kārtīgi (tie kuri vēlas "īstu" masāžu, tad dodas šurp). 

Nekas erotisks masāžas laikā nav.

Masē ilgi, biju vairāk kā stundu. 

Masāžas beigās, ir "lingam" masāžas, un pa tiešām - krāna masāža, nevis tupa noraustīšana. Viņa pat nesteidzas, lai ātrāk beidz, bet paildzina to procesu utt. Tādā ziņā - viss forši.

Kad apgriezos uz muguras (viņa masē apģērbusies), palūdzu lai novelt t-kreklu, uz ko viņa neiebilda un novilka. Krūtīm pieskarties ļāva, krūtis - silikons.

Kopumā - kārtīga masāža, ar kārtīgu peņa masāžu noslēgumā un bonusā - silikona krūtis.

Bet man nepatika, un es neiešu. Pirmkārt, viņai jau stipri pāri 40 (un man gribās jaunāku), otrkārt, kaut kas tajā visā man nepatika. Tomēr es vainu eju uz erotisku masāžu, vai pie speciālista, fizioterapeita. Un kad eju uz erotisko masāžu, gribu lai viss ir erotiski. Erotika nav.

Bet citiem noteikti iesaku, kas grib kārtīgu masāžu + peņa masāžu (nejaukt ar droņīšanu).

50 eur

25232208 Purvciems, Masāža
Ierakstīts

Nu ko, gribējās man tomēr kaut cik sakarīgu masāžu un nelikos mierā. uzgāju šo darboni - 252322208 Purčiks (saharova rajons)

Man liekas viņa jau kaut kur sen agrāk ir sludinājusies, cits numurs utt.Varbūt admins, vai kāds cits palīdzēs pielikt pie vecāka apraksta.

Tātad:

1) Bilde nav viņas. Meitene pēc 30, īsa, nav tieva, bet nav arī resna, ir ok, nekur nekas nekarājas. Krūtis - silikons, milzīgas (slikti gan uztaisītas, tādas pārspīlētas), bet manuprāt, ja grib lielus silikona čičus pačamdīt - īstā vieta!!! Tātad paliku.

2) Dzīvoklis - eiro remonts, tīrs, nav kur piesieties, viss ok. Nomazgājos, tīrs dvielis, tīra gulta, viss riktīgi smuki sagatavots, nav kur piesieties.

3) Tātad, masāža. Ja salīdzina ar krutajiem laikiem, kad masažņiki bija uz visiem stūriem, un bija daudz labi eksemplāri, tad protams, šī darbone nav tik izcila. Bet ja paskatās uz mūsdienu šausmām, kur drusku paglauda muguru un pēc 5 min, griezies otrādi, tad šeit tā nav. Atgādina vidējo standarta meitenei pirms 10 gadiem. Pamasē, paglauda, pabraukā ar krūtīm, pamasē kājas. Nu tā, ir ok!

4) Tad griežas otrādi, krūtis milzīgas, liek tās lietā, pataustīt, paspaidīt var, sejas izteiksme nav šķība, it kā viņai besītu tas darbs, tā ka ir ok. 

Meitene pēc sejas, nav neglīta, tāds kārtīgs krievu sievišķis ar fake pupiem, Rīgā daudz tādas.

Samaksāju 40 einārus.

Vai rekomendēju? Nu, tie kuri grib milzīgus silikonus - fuck yeah!!! Kuri grib super krutu masāžu, kā vecos labos laikos, vai kā +/- Džolija taisna, nu tad tik laba nebūs. (Nav jau tā ka Džolija taisa ūber labu masāžu, bet nu ņemsis mūsdienu statistikas vidējo rādītāju). Cena pa lielam adekvāta. Par papildus pasākumiem nevaicāju, jo domāju, ka kādu dienu aiziešu vēl.

post-11886-0-65341900-1501924804_thumb.png

Una Erotiskā Masāža 29786395
Ierakstīts

Biju pie šīs 2 nedēļas atpakaļ. Pienjéma stabu/matisa rajona. Dzīvoklis dikti mazs bet jauns remonts. Ieskrēju duša un metos gulta uz muguras, masèja lēni un centīgi šad tad pieskaroties eorgénai zonai un draudzinjam. Beidzot novilka krūšturi un sàka masèt ar savām seksīgākām 3 izmēra melonèm. Visu nozieda mani ar eļļu, diemžēl nebija pati labākā jo grūti bija nomazgāt, tad apgriezos un sáka labáko,vinjas krūtis masèja manu Džoniju un vienlaicīgi ar mēli pa manu ķermeni kas sacēla mani un pēc 10min beidzu starp viņas cičiem. Tad abi pasmaidījam, teicu vai turpinásim viņa atcirta kāpēc ne, ieskrēju noskaloties, un pēc mazas pauzes turpinājām ko sarunām pa telefonu, ka vēlos arī orālo un varbūt arī ātro sexu. Uzlika gumiju un orālais galīgi mani neuzrunája, tad teicu lai guļas un sāku savu aktivitāti, iespraidu un viņas vaidi mani uzrunája kur pēc pirmās pozas ar beidzu viņà. Kopumā biju pie viņa 1h 25min un kas pa 50eirikiem ir labs rādītājs.

skaidrs ir viens - noreklamēja sevi baigi un tagad cer, ka būs klientu pieplūdums.

Ss.lv 29730120
Ierakstīts

Es ar pie jaunās biju pirms nedēļas. Tā kā nobeigumu viņa darīja acis cieši aizžmiegusi (un es nebūt neesmu nesimpātisks), tad pieļauju, ka viņai meitenes tīk labāk.

Bet vispār esmu bijis pie viņas 2 reizes un pēc pēdējās nosolījos vairs nekad. Jo dzīvoklis un atmosfēra ir zem katras kritikas. Masē labi, bet nav forši sajust kā blakus cep kotletes kamēr mani masē. Vai tā nekārtība, putekļu utt. Nu tas ir pilnīgs pizģets! 

Marija 28210865
Ierakstīts

Biju pie šis meitenes uz masāžuu.

Atrodas Baznīcas ielas sākumā. Dzīvoklis super, nav kur piesieties, ļoti šiks.

Tātad masāža 45min 45eur. Vai 60min 60 eur.

Masē topless, par pieskaršanos neiebilda. Meitene smuka, smalka auguma ar smalkām krūtīm, teica, ka viņas bilde. Iespējams tā arī ir. Seja arī glīta, biju patīkami pārsteigts. 

Diemžēl tas arī viss pozitīvais - smuks dzīvoklis un smuka meitene.

Masža - nu glauda, sākumā likās ļoti kaislīgi un forši, bet tad izrādās viņa vienkārši visu laiku tikai glaudīja. Un tad kÄdas 10 min braukāja ar viegliem pirkstu galiem pāri augumam, vienu reizi jau var, jutekliski un forši - 10 min tā - baigā garlaicība. Ar krūtīm nemasēja! Ne muguru, ne vēderu. Tas tāds nopietns mīnuss.

Beigās apsēdās jātenieciski un rokdarbi, tie gan bija patīkami - tā teikt masēja nevis raustīja, tas pozitīvais.

Lai vai kÄ 45 eur par to ka labs dzÄ«voklis un smuka meitene ir par daudz. Nemaz nerunÄjot par 60. 

Ja masētu ar krūtīm un masētu kārtīgāk un foršāk, tad būtu jau cita runa.

Papildus iespējas nekādas nav.

Nu tas tā īsumā.

post-11886-0-41112700-1476174085_thumb.png

Salons Sofija
Ierakstīts

Biju pie Santas uz kāju pēdu masāžu.

Pēdu masāža bija laba, kārtīgi izspaidīja. Baigi jau nebūtu slikti ja zinātu ar kuru masieri var runāt

par "laimīgām beigām"

Kopumā salons baigi neizskatījās, ka kaut ko varētu sarunāt, tomēr ņemot vērā to, ka masāžas kabinets bija ciet,

nav izslēgts, ka ar kādu tomēr sarunāt kaut ko var.

Būtu pavisam labi tāda pēdu masāža un tad nobeigumā beigas.

Ja kādam ir Info par kādu tādu darbinieci, dodiet ziņu.

Pēdu masāža un laimīgas beigas???!!!! Izklausās baigi labi.

Padalietiem pm arī ar mani, ja tāda iespēja ir!!!

20334142 Ss.lv
Ierakstīts

Kā Tev patika masāžas daļa? Man pie Oljas ļoti patika, kaŗtīgi, profesionāli izmasēja. Ir doma arī Danielu apciemot, ja masāža ir laba.

tu zin, īsti kaut kā nepatīk, tapēc jau laikam uz turieni neeju. Tā Daniela nav nesmuka un nemasē slikti un vieta arī dikti izdevīgi - Vecrīga, bet viss kopā - nepatīk. Nezinu kapēc, kaut kas nav. Vienmēr tāda neapmierināta viņa, auksta. nez. Nauda vējā laikam nebūs izmesta, bet bauda baigā arī nebūs.

Vai Ir Kadas Darbones Vacriga Vai Tuveja Apkartne (200M)
Ierakstīts

Sveiki cīņu biedri!

Klau, vai ir kādas darbones Vecrīgā vai tuvējā apkārtnē? Danielu un viņas kantori zinu, kaut kā neuzrunā.

Agrāk virs tetovēšanas salona Rīgas Tinte bija viens masažņiks. Kādu laiku jau ciet. Vēl virs Kabatas bija - sen jau ciet. 

Ir kaut kas ko ieteikt? Varat arī PM. 

Paldies!

Varbūt vispār vajadzētu topiku pa rajoniem meitenes sadalīt? Vai arī ierosinājums meitenēm - rakstiet aptuvenos rajonus, atvieglos dzīvi jums un mums. Citādi zvanu, kur atrodies - pārdaugavā, paldies. Kur atrodies, ķengaragā - paldies. Ne jau rajons slikts, vienkārši nav pa ceļam. Nu tas tā, pārdomas :)

Apmatojums Džekiem?
Ierakstīts

Noskūts un pediņš, tad jau var iet tālāk! Brauc ar automātisko ātrumkārbu - pediņš. Dzer jogurtu - pediņš. Nedzer alu un neuzvedās kā dzīvnieks - pediņš.

Neesmu par pediņiem, bet zinu, ka daži labi pediņi ir kārtīgāki veči, nekā heteroseksuāli vīrieši, kuri visus par pediņiem sauc, bet paši tādi memļaki un mīzeļi vien ir. Parasti tusiņos tādus var redzēt, sadzerās alu un tad nu sāk visus gānit par pediņiem. A kad skaidrā un kāda problēma dzīvē tad dirsu gatavs visiem izlaizīt.

26072504, 26-072-504 Ss.lv Jelena
Ierakstīts

Piekrītu FRANK. Ir vesela kaudze meitenes, kuras piedāvā masāžu un speciāli sludinās zem reklasējošās masāžas un sludinājumu uzraksta vēl divdomīgi un bildes saliekt tādas, ka domā veči, nu tur pimpi raustīs. 

Tad aiziet, samaksā dubultā un nekā nav, jo nebija jau teikts ka kaut kas būs. Un parasta masiere, par parastu masāžu nopelna dubultā.

1. pa lētāku naudu var atrast smuku masieri, kura labi masē. Man klasesbiedrene ir fizioterapeite, riktīgi smuka. Masē slimnīcā un maksā 7 eur. Parastā masāža, ārsta diploms, spēcīgas rokas utt un izskatās kā modele! 7 eur!!!! Man kauns viņai tos 7 maksāt, nāku parasti ar kafiju un konfektēm bonusā.

2. Kārtīga masiere, kura pimpi nerausta, liek sludinājumus tikai specifiskās vietās un neliks tur seksīgas bildes iekšā.

A šitās, kas tjipa dos, bet reāli nedod - ignorēt un sūtīt dirst! Un maksāt dubultā par parastu masāžu nevajag! Un nav ko vēl par savu muļķību te skaļi bļaut, ka ahujennā masāža restorāna pagrabā.

24919666 Miss Tasty
Ierakstīts

Viņa jau raksta, ka nepiedāvā  Eskorta pakalpojumus. Eskorta pakalpojums ir kas vairāk ne tikai maukošanās. Tur ir klientu pavadīt uz pasākumu, būt smuki saģērbtai, inteliģentai, uzturēt sarunu, pārzināt vairākas valodas, skūpstīties uz lūpām un vēl viss kas. 

Viņa objektīvi novērtē to, uz ko nav spējīga :D

Vip Masāža Bez Seksa
Ierakstīts

Vācijā masāža maksā 50 -100 EUR,un ar sexu, vismaz tur kur es apmeklēju tur ir tādas cenas, un var trāpīt uz ļoti simpātiskam meitenēm, pa kādiem 500 EUR tu runā, var būt kopā ar 5 meitenēm tad ja.

Es jau neteicu, ka Vācijā nevar dabūt lētāk. 

Šeit gāja runa par VIP variantiem. Kur sagaida centrā, šikā dzīvoklī nevis PUFĀ. Kur meitenes skaistas, un kur ir šika masāža 2 - 4 h garumā ar visādiem labumiem. 

Domāju vārtrūmē arī pa 20 eur varēsi kaut kur atrast. Tāpēc nav jājauc viss kāpostos.

Kaut cik VIP ir aiziet uz Indigo. Tur vēl +/- kaut kas līmenī.

Sen atpakaļ bija tāda - Kali. Vecrīgā pieņēma. Lūk VIP skaista meitene un masēja visu body to body utt. Bija super. Vairāk LV tik labi piedzīvojumi nav bijuši.

Nedomāju, ka mums ir tāds pieprasījums, mums cilvēki tādu naudu nemaksās un mūsu meitenes nav ieinteresētas sniegt kvalitatīvu servisu. Kapēc mocīties pa 100 eur, ja var vienkārši un 50.

Bezgalvains Masieres 25367976, 25391400
Ierakstīts

man liekas ka te daži musu koleģi raksta melus, tipa ja massaža ar HJ, sexu var dabut  u t.t. ....

cik reizes esmu te pamanijis ka ta ir , viens točno te ne kur nestaiga a tikai interesejas lai nodročit ! 

koleģi busim ar cieņu pret citiem, un liekam parbauditas komentarus.

paldies,

Nu kā jau es teicu - biju, pārbaudiju, tur nekā nav. Jebal2014 sadirsis.

Ss.lv 29730120
Ierakstīts

par kuru nurmuru ir si atsauksme, atsuti PM, paldies

tur 2 meitenes. Ir tā jaunā tumšmate un tad viņai draudzene/māte nezinu blonda kundze gados

tel: 25-224-080   paskaties atradīsi

https://www./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/ildpb.html

https://www./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/ildpb.html

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.