Es salonus vairāk neapmeklēju- pietiek oblomu. Vienīgā foršā masāžiste pa manam iraid Vanesa Braslas ielā -pie Dominas- tur dažu reizi piečāpoju. Uz desas nav sanācis šamējo izdrebināt, tokš masāžai nav vainas:) ir sanācis ka šamā masē dubultā ar družku -ir super- kannas sausas pavisam:) družka šai miniatūra, simpātiska
Mans svētkos bij uzņēmis uz krūts, sadomāj palutināt sev ar masāžu. Daudz nedomāj un čāpoju uz Barbaris. Nu bļe-labāk būtu to zivi nodzēris. Uz vietas bij 4 zaķi, paņēmu kas pēc skata bij sexy- laikam saucās Liāna. Masēja apakšveļā, bija neliela riepele, tik sexy nebij kā sākumā likās. Masāžas sākumā sajutu - no šamās nes pēc ķiplokiem, sajutos kā"septītajās debesīs", kunģis ar krampjaini sarāvās. Nebūtu iepriekš nopogājis 40 lisos, laistos prom ko nagi nes, tokš kurš gon nagrib salūtu svātkos:D Erotiskajā daļā novilka ļifonu, paberzējās un pa fikso noraustīja ķepā ķiploku vonīša pavadībā. Koroč, viss pasākums ilga 35 minūtes kopā ar dušu. Vot mons svātku masažņiks
Padalīšos ar savu necilo pieredzi par abiem jau zināmajiem saloniem. Vienreiz vēlāk vakarā izdomāju pabaudīt masāžu. Izvēle krita uz šiem saloniem. Aizgāju uz barbari, tur priekšā bija divi lielgabarīta apaļzaķi, turklāt muļķīgi blenza. Vēlme uz erotiskiem piedzīvojumiem zuda uzreiz. Moš man tajā reizē nepaveicās, ir bijušas arī nesliktas atsauksmes par šo vietu. Devos uz Indigo. Tur uz vietas bija tikai viens zaķis ar apaļu seju runāja rus. Administratore-es padomāju. Hvz vai bija administratore, bet bija tur viena un piedāvāja masāžu. Nolēmu palikt, jo tik vēlu biju pārguris vazājoties. Paņēma uz priekšu 30 lisos. Vārdu neatceros. Kad iznācu no dušas sagaidīja jau stringos. Redzētais pārsniedza visas cerības, smuks, stingrs augums. Masāža laba un ilga, ļāva apčamdīt , tā arī salutēju ieķēries zaķim cičos.
Biju skolas 4 pirms mēneša, uzrāvos uz Montu, jo bija tikai 2 zaķi, otra izskatījās sliktāka, vārdu neatceros. Monta smags gadījums, izmesta nauda, mehāniski noraustīja, pieskarties neļauj, attieksme uz nulli
Ierakstīts
vēl labāk- paraut uz desas:)