| QUOTE (Harrison @ Jul 2 2007, 11:41 AM) | ||
...bet bez sexa? ...
|
spokz 75
| QUOTE (Korifejs @ Jun 22 2007, 10:56 AM) | ||||||
|
spokz 75
| QUOTE (Korifejs @ Jun 21 2007, 06:27 PM) | ||
-policija drikstees noklausities telefonsarunas- un ja Tu busi pieminejis naudu- respektivi uzprasijis cenu- tad ar Tev varees piesiet -ka tas nav bijis milestibas vardaa......... kur tu to raavi, ka menti noklausiisies putanu tel nr? |
spokz 75
| QUOTE (Harrison @ Jun 21 2007, 09:51 AM) |
| Un nedriikstees izsaukt uz maajaam. Bet.... kaa pieraadiisi, ka mums bija sex par naudu? Varbuut es ieksh taas skaistaas pakliidushaas sievietes esmu samiileejies, un mums viss bija deelj miilestiibas? |
ha vieniihgais kaa varees pieraadiit, ir ja putana, izraadiisies Tikumiibas policijas darbinieks ![]()
spokz 75
| QUOTE (code5 @ Jun 20 2007, 11:03 PM) |
| ko tauta saka par jauno likumprojektu... Godmanis vēlas aizliegt erotisko masāžu, klubus, eskortu, izsaukumus u.t.t. atļaujot vien pie meichām mājās - viņu dzīvesvietā. Visas uz ielām stāvošās vāks kopā! |
sveests, godmanim vaidzeeja buut gudraakam.... bet izskataas, ka tupi vaac punktus naakossajaam veeleessanaam... tipo baigais varonis atradies..
spokz 75
vietas nau, sex var dabuut bez probleemaam...
P.S. un vinnai vienalga kuraa caurumaa
Rediģēja spokzspokz 75
| QUOTE (Puisis311 @ Aug 4 2006, 03:45 PM) |
| Vai procesaa vinja izskataas taada ,kura vareetu simpaatiju gadiijumaa un pie pareizas attieksmes parakstiities uz kontaktu? |
pie pareizas attieksmes var sarunaat pilniigi visu tsk. anal!!!
spokz 75
| QUOTE (zonda @ Sep 12 2006, 05:04 PM) |
| Shai nav sakars ar veel vienu mature Maskavas ielaa t.tel. 6319727?? |
taa pati vien ir!!!!
spokz 75
| QUOTE (fire5 @ Jun 2 2006, 06:20 PM) |
| Возраст: 34 Рост: 170 Вес: 57 Груди: 2 Рост: 170 Услуги: массаж. Vai tas ir vina vai ne ? Bilde atbild patiesibai ? |
taa nau vinna!!!!
spokz 75
| QUOTE (fire5 @ Jun 2 2006, 06:01 PM) |
| Starp citu uz jautajumu "Vai tu varetu piedavat vairak neka erot masazu par piemaksu" Atbilde bija: "В принципе можно, но я уверяю что массаж будет лучше чем просто секс" |
ssito vinna man arii teica
NAU TAISNIIBA!!!! Masaazza mosh bija ok, iisti vair neatceros ![]()
Lai gan vinna ir slaida, toties figuura nu galiigi iesuukaa.... nau smuka..... taaam bildeem ir vismaz 2 gadi.....
spokz 75
| QUOTE (fire5 @ Jun 2 2006, 10:58 AM) | ||
var sikak ?
laba atieksme, normala masaza un sex!!! nema 15ls, maszaza + 1 koks, par naakosso 5ls, bet tas bija 2 gadi atpakall
labs mature variants |
spokz 75
| QUOTE (goga @ Apr 21 2006, 03:57 PM) |
| Man kaut kadu pastkastiti rada! Sai nav ka man vienai gadijas ,gulu uz muguras si virsu ieiet labi patikami nemamies ,beidzu -meica celas auksa izradas sai pakala!Nu izvaleta pec tam si vel roku tur iebaz nu bez ikska!!!! |
ar kuru tad tev taa gadiijaas?
spokz 75
spokz 75
spokz 75
domaaju cenas tur nu galiigi nau draudziigas....
Rediģēja spokzspokz 75
www.bikini.lv
spokz 75
cenas no 15-20ls
spokz 75
Спортивный, оздоровительный, релаксирующий, эротический массажи в салоне на Антонияс15. Выберите массажистку и приезжайте, остальное сделаем мы. Бесплатная автостоянка.
tel: 7331526
Blondaas nr: 9918083/9917083
Melnaa/apallaa: 6202061
Rediģēja spokzspokz 75
Tolko dlja solidnih klientov. Dorogo .... ssitais jau man vairs nepatiik....
spokz 75
spokz 75
| QUOTE (boa @ Dec 28 2005, 10:23 AM) |
| Shii bilde, cieniijamie ir iista, vai arii ljoti pietuvinaata realitaatei! Tik jauku buutni un masieri es sen nebiju redzeejis!:)Ejiet , izbaudiet, ieguustiet vinjas simpaatijas un baudiet septiitaas debesis! Vieniigi briidinu, kantoris, kuraa vinja straadaa, neizceljas ar iipashu organizatorisko talantu, taadeelj jau vinja publicee savu privato numuru! |
eu, a mosh siikaak, ko piedaavaa, uz ko var pielauzt? cik maksaa?????
Ierakstīts
hercoga forumā bija atsauksme, ja nemaldos tad : laba masāža un seksa NAV.