Pirms svētkiem sanāca iegriezties vienā jaunā salonā, Dzirnavu ielā 20 (ja nekļūdos).
Tā kā esmu jauniņais šajā portālā, vēlējos izstāstīt par savu piedzīvojumu.
Nejauši uzgāju sludinājumu vienā no Latvijas populārajiem saitiem, sazvanīju, pacēla patīkams balss īpašniece un sniedza kontaktus kā atrast jaun salonu. Aizbraucu un skatos,ka ielas malā ar norādīto numuru, noplukusi ēku. Sāku jau nervozēt un zvanu uz numuru. Tur man atbild,ka jāiet iekšā pagalmā un deva precīzus norādījumus, kur jādodas.
Pie durvīm salona nosaukums Sweet. (Nebiju par tādu dzirdējis) Ieejot iekšā, telpas mājīgas, Diezgan glauns dzīvoklis. Piedāvāja man tēju,kafiju, ir ērts dīvāniņš,kur piesēst,kamēr meitenes izvēlos.
Todien gan bija tikai 2 meitenes,viena tumšiem matiem, otra blonda,vārdus gan neatceros,piedodiet. Viena īsa auguma,nedaudz apaļīga,bet ne pārlieku. Seja glīta. Otra bija nedaudz garāka, taču augums arī bija labs, man jau tās pavisam kaulainās nepatīk. Izvēlējos to ar melnajiem matiem.
Viss process kā parasti,izvēlos meiteni,samaksāju, dodos uz dušu, masāža...
No salona izgāju apmierināts, vienīgi nepatika,ka tik maz meitenes bija,taču administratore atbildēja,ka tiekot meklētas jaunas meitenes un pavisam drīz,izvēle būs plašāka.
Katrā gadījumā, noteikti iegriezīšos vēl kādu reizi šajā salonā, jo interesē,kādas tad ir pārējās meitenes. Man todien patika viss, nezinu,varbūt ja kāds no jums tur ir bijis, padalieties atsauksmēm, kas zin,varbūt todien vienkārši bija mana laimīgā diena.
Varu iemest salona telefona numuru, ja nu ir interese - 28844389; 29707159
Ierakstīts
pie kuras meitenes tas bija?