Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (MiB @ Oct 26 2006, 04:18 PM)
Vīri, jautājums.
Vai tad, kad veicot erotiskās masāžas fināla procedūru, "hand job"'u tiek lietots prezervatīvs? Vai arī meitene "stīvo"masē bez gumijas?

Bez gumijas. Tikai parasti gan cenšas tajā laikā izvairīties no kjermeņa kontakta un pēc tam nomazgā rokas. biggrin.gif

Intimveikala Labi erot. masaže
Ierakstīts (rediģēts)

Nu drusku par skarbu, manupraat, veerteejumi. Ja grib seksu, tas tieshaam vareetu buut daargi. Bet striptiizs vai masaazha tur ir tiiri labs. Protams, katra meitene ir savaadaaka, ir gan labas, gan sliktas. tongue.gif

Par masaazhu - erotiskaa ir par 20 LVL - taa tieshaam ir tikai masaazha, kaila meitene saakumaa ar rokaam klasiski, peec tam ar kjermeni, kruutiim masee. Kaa kura, ir arii ljoti labas. Ekskluziivaa ir par 30 LVL - tas pats, tikai papildinaats ar handjob biggrin.gif ... man jau patiik, kad meitene ar manu mantinju njemas wink.gif ... ir gadiijies, ka aatri noslauc, bet ir taadas, kas paspeeleejas pietiekami ilgi un nesasteidz tongue.gif Katraa zinjaa sperma iekshaa nekad nav palikusi laugh.giflaugh.gif

Visumaa es teiktu driizaak jau labi, vieniigi telpas taadas ne visai sad.gif

Shii, manupraat, ir viena no labaakajaam , sauc, laikam, Marika.

http://www.labi.tev.lv/lv/i.asp?nav/show/big/2.jpg

Laacpleesha ielaa.

Rediģēja hugo
Antonijas 15
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (dafnids @ May 17 2006, 06:32 PM)
kadas atsaukmes? smile.gif

Nekaadas sad.gif visi no nagiem sabijaamies blink.gifmad.gif

Bet peec bildeem man blondaa patiik rolleyes.gif taads atraktiivs smaids tongue.gif

Rediģēja hugo
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.