Nav feiks. Meitene smuka (gaumes jautājums). Attieksme gan nav pārāk profesionāla, kaut arī viņa nav gluži iesācēja šajā jomā. Tagad, kad atvērusi privātpraksi iespējams viss mainīsies, jo klientus klāt vairs neviens nepienes
HJ var dabūt (nezinu kā ar papildus maksām), pataustīt - nu tur tā kā tielējās. Vispār sajūta bija tāda, it kā es ar viņu būtu aizgājis uz randiņu un par 1 kokteilīti censtos pielauzt uz gultu, šai it kā gribās, bet gods prasa palauzties... bet es jau piķoju lai nebūtu jālauž! Par masāžas kvalitāti tā īsti vairs neatceros - liekas, ka bija vidēji normāla.
Jopcik, cik daudz gramatisku kļūdu! Es saprotu, ka garumzīmes un mīkstinājuma zīmes nelieto (jo tā pierasts vecajos laikos, kad ne visas sistēmas to pieļāva), taču galotnes un atstarpes starp vārdiem gan būtu vēlams salikt. Tā arī nesapratu, ko nozīmē: "pirmd mulkibas", "pasoma" un "sakka"?
Dzēru to laikam trešajā reizē tajā pašā virtuvītē, kur lāgā apgriezties nevar. Kapēc dzēru? Laikam nebiju ēdis pusdienas. Bet tas nu tā, esmu tēju dzēris arī daudzās citās vietās, pārsvarā tomēr tajā pašā gultā, kur notiek masāža. Nevienā reizē man nav piedāvājuši aptupties istabas stūrī, lai padzertu tēju un pagrauztu tās semočkas.
Tējošana tiešām neietekmē pakalpojuma kvalitāti. Nesen dzēru tēju Barbarisā ar Patrīciju. Nu pilnīgi garām, lai gan porcelāns bija smuks un meitene kā bilde. 100 x labāk iešu vēlreiz pie šīm 2 meičām, nekā vēl kaut reizi pie tās Patrīcijas, kurai nav pilnīgi nekādas jēgas par to, ko viņa dara.
Man bija daudz labāka pieredze. Papļāpājām, padzērām tēju Nekur nesteidzās. Viss no personīgā kontakta atkarīgs.
Bet sekss gan tur laikam nespīd, jo meitenes pelna naudu ar rokām, nevis to. Un erotika arī tur ir tikai uz 7, jo liekas baidās, ka vīrišķis pārāk uzvilksies un sāks trakot
Tā - atpūsties var, bet asinsspiedienu uzdzīt nevar.
Jā, jaunības dienu bilde tai administratorei (man ir sajūta, ka viņa ir arī sutenere šim pasākumam). Katrā ziņā, gribēju šo vienreiz pielauzt uz masāžu (jo pārējās meitenes bija tādas švakas) un viņa baigi atgaiņājās, teica, ka taisot tikai medicīniskās un uz kušetes...
Biju pie Diānas, smuka blondīne, garām kājām, īstajā vecumā (jau ar pieredzi, bet vēl nav novecojusi). Masāža bija ļoti laba. Labs temperments tai meičai nav nekāda apātiskā ilzīte.
Njihrena tur nebūs, ne ar rokām ne ar dibenu. Viņa ir "esgodigamatesmeita". Droši vien Valmierā nevar ar erotisko masāžu nodarboties - kaimiņi visu zinās un pirkstiem nobakstīs...
Ierakstīts
Nav feiks. Meitene smuka (gaumes jautājums). Attieksme gan nav pārāk profesionāla, kaut arī viņa nav gluži iesācēja šajā jomā. Tagad, kad atvērusi privātpraksi iespējams viss mainīsies, jo klientus klāt vairs neviens nepienes
HJ var dabūt (nezinu kā ar papildus maksām), pataustīt - nu tur tā kā tielējās. Vispār sajūta bija tāda, it kā es ar viņu būtu aizgājis uz randiņu un par 1 kokteilīti censtos pielauzt uz gultu, šai it kā gribās, bet gods prasa palauzties... bet es jau piķoju lai nebūtu jālauž! Par masāžas kvalitāti tā īsti vairs neatceros - liekas, ka bija vidēji normāla.