Выйди в окно однажды пожалуйста. Ты так заебал своим нытьем уже порядком всех. Какая женщина тебя так в детстве обидела что ты теперь так к ним относишся?
Vai te ir kāds no dinozauriem kurš atceras Barbaris salonu? Tur bija tāda meitene vārdā Alise, vai ir šajā ērā kaut kāda līdzīga meitene? Gribas aiziet bet nav diži daudz laika braukāt un testēt. Atsauksme no manis.
Sveiki. Gribu padalīties ar savu pieredzi. Tas bija ap 6 gadiem atpakaļ, vēlu vakarā biju iebraucis masāžas salonā pie bērnu pasaules. Dabūju smuku jaunu meiteni un prom uz istabiņu. Paņēmu uzreiz pudeli šampānieša jo biju jau ieravis un gribējās turpinājumu. Meitene taisīja to masāžu ilgi un dikti ar visām laimīgām beigām bet beigas nenāca klāt. Es jau mēģināju pierunāt uz vis kaut ko bet viņa strikti atteica un viss,pat aiztikt sevi īpaši neļāva. Pēc pagarinājumā uz vēl vienu stundu es nolēmu vienkārši ņemt ar naudu un noliku uz galda 2×vairāk nekā maksāja stunda un VIS UZREIZ NOTIKA. Pēc procesa iedzēra kopā ar mani šampi un normāli parunājāmies.
Ierakstīts
Выйди в окно однажды пожалуйста. Ты так заебал своим нытьем уже порядком всех. Какая женщина тебя так в детстве обидела что ты теперь так к ним относишся?