Arcibalds, man liekas, ka drīzāk šeit runa iet par parastajām masierēm, kurām HJ ir kā bonuss labai masāžai, bieži vien pastāvīgiem klientiem, kurš netiek reklamēts. Man liekas, ka daži no Taviem numuriem ar intim.lv ir masieres, kurām masēšana nav primārais un meklē jaunus klientus ārpus ierastajiem saitiem. Es domāju, ka šo sekciju, ja ne aizliegt, tad vismaz uzlikt zem režīma, ka tikai reģistrētie lietotāji to redz. Savādāk paši aizbaidam labas masieres, pie kurām tiešām var dabūt labu relaksējošo masāžu.
Vienu dienu iebraucu pie shitaas pupainaas, atrodaas pretii Maakslas akad - laikam uz Alunana ielas, vecaaa maaja - superiiga arhitektuura, iireets dziivoklis - tatad labais....
Pati laipna, sagaida apaksvelhjaa seksiigaa, liela dirsa ar celuliitu, kuraa iespiesti stringi, taatad iiiisumaa, maseet prot - handjobs bez izdomas - nepatika, negribiigi atlhjauj aptaustiit, uz jautaajumu off kruushturis ??? jaapiemaksaajot 20 € es ahujaa no taadas cenas, pashjai sen jau paari paltaanam, vismaz man taalikaaas, vairaak neieshu - aizgaaju tikai deelhj taa, ka straadaa briiivdienaaas - darba dienaas laika nav....taatad - viss bez iedvesmas, neiesaku.
Paldies par atsauksmi, vai vinja runaa ari latviski un masaza ir uz masazas galda vai gultaa?
Tur ir pilns komplekts, HJ ir ar zobiem, domāju ka nokodīs, bet to uzreiz noliku mierā un uzlecu čuprā, tad arī viss notikās,nu tas viņai patika visvairāk!!!! Cičī feini, tād kā uz bildes, salīdzinoši tvirti, bet viņa ir ļoti īsa auguma apm. 160cm!!!!!
HJ(Hand job) ar zobiem? Gribeju pajautat vai viss ar gumiju, kads bija dzivoklis un vai runa tikai krieviski? Ir velme izmeginat, bet es atbalstu tikai taas, kuras izmanto vienmer gumiju.
Biju piktdien pie vinas, un ta bija mana pirma reizi, kad es gaju uz erotisko masazu. Tatad, kopuma, viss bija labi, diezgan mila un laipna sieviete. Ir dusha, mils dzivoklis.
Parasta glastisana un masaza aiznema ap 40min, pectam bija interesantaka faze + HJ+BJ+ ar krutim.
Domaju vel ko vairak, bet teica - ka nakamaja reize. Kopuma:
Masaza - 4/5
HJ - 4/5
BJ - 3/5
Krutis 4/5
Kur rekomendesiet talak iet?
Paldies par atsauksmi! Gribeju pajautat vai vinja latviski runa? BJ bija ar prezi?
Ierakstīts
Skaidrs, izskatās labi.