Vēlējos pajautāt varbūt kāds atceras to sievieti , kas pieņēma uz Zentenes ielas, imanta. Viņa piedāvāja masāžu , uz reiz erotiska . Atceros ka sazvanīt varēja pa parasto telefonu, un reklāmas bija pie sadaļas meklē darbu , masiere . Ja kādam ir kontakti varbūt varat atsūtīt. Esmu meklējis kontaktus, bet nekādi nevaru atrast, jo viņai daudz patstāvīgo bija. Paldies
Lieta tada roberto, ka es tiesi izrunaju ka velos mugurai masazu labu, jo nu man ir nelielas problemas ar kuram mocos, un aizgaju tapec , ka si man teica ka visu saprotot un tamlidziigi, nu uzkkeros diemzzeel.
Runajot par izgerbsanos, nu es negaju vinu camdit, es gaju uz masazu, nu ok ar nobeigumu. Bet nu sorry nebiju gaidijis ko tadu, es mazs komenteju seit, bet sadu razvodu nedriksteja nokluset. Tagat te citi ko dir.. vai ko citu saka.
Paldies par cepumiem, bet nesmu saldum milis:-). Kada drosme? Es atnacu pie vinas, viss jau sakuma ok tipa piedava apsesties un izstasta par masazam, likas ok, teicu ka man ir problemas ar muguru, vina atbild, problemi eta mne nravitsa. Visu izrunajam un si tipa naudu uzrreiz, nu nebiju es ta saskaries ar tadu razvodu. Bet nu citi te var piesolit vinam pa galvu vai ka savadak un panem to naudu atpakal, bet nu es vnk pakluseju un aizgaju. Nesaprotu tadus cilvekus. Latvija maza nu pasakiet kurs gribes pie tadas vel iet? Tak butu darijusi, macijusies, nevis tikai gudri dir... un cilveki naktu, nevis muktu. Taka laikam japieturas pie parbauditam masazistem.
Nu man kauns teikt, bet nu nemelosu, 30 eiras, vnk es biju ta viilies, nu negribeju dirsties un bojat garigo vel sev vairak, lai jau aizrijaas, sseit vinnai buus laba reklaama:-)
Karocce, nezinu ko teikt es esmu ssokaa, pilnigs tur pizde.... Neterejiet savu laiku, ne tur masaza , tur neka vnk nau. Ja gribat dzirdet 1 h garuma vinnas stastus par ccakraam un ka vinna visadiem tur Radzzu Indija raustijusi, tad ir ok:-). Masazza 0, nobeigums man vienkarsi negribejas vairs. Piedavaja minetu un sex atteicos.
Iesaku netuvoties vinai, vina agrak pienema z kalna, toreiz ja nemaldos 15 ls, un viss ieklauts tipa. Intrese pec aizbraucu, ak dievs monstrs a spalvainam padusem. Drausmas man pat piemaksajot nejietu. Nu tiesam nezinu kurs iet pie tadam. Bet nu gaumes jau atskiras:-)
Varbut tiesam kads var padalities ar numurun, atsutiet kaut privati. Butu loti pateicigs, jo skrobe, tur vareja dabut loti labu masazu un protams ari nobeigumu:-). Braukt lidz vinai nu nezinu ka tas izskatitos nebridinot:-) kaa te dazzss labs saka
Nu nezinu godigi saku ka i panema aiz vaiga un uzsedas virsu, nesen pat zvaniju, jo biju pardaugava nebija tai bridi variantu uzvaniju, ta ok masaza 10 prasiju vai var ko sarunat vairak, biju teicis ka ieprieks bija sanacis, si nu tagda na meste dagavarimsja. Bet kautka gribesana pargaja, jo nu nekas labs tur nav, uz to bridi gribejas izsaut, bet ta vieta aizgaju uz cili picu paest:-)
Pirms 2 gadiem ar biju pie alonas, loti pat patika, jo mani parsteidza beigas tas, ka izsaujot velejos jau celties bet pati piedavaja vai nevelos velreiz, protams es neateicos, un pasaku godigi pec otras reizes vina prasija vai nevelos 3 so reizi, bet nu es ateicos, nevilka mani vairs. Nav sanacis kops ta laika piekapt, jo vienu bridi vina bija pazudusi. Ka tagat ar vinu? Vai ir kadam kas sanacis vairak? Domaju piekapt pie sas, bet te palasot nedaudz komentarus liekas ka meitens palicis savadags. Sorry par garumzimem, plansetei tadu nav:-)
Ierakstīts
Tagat nem 40 es pat nemeginaju