dziivoklis normaals, ir kur kuli noskalot., process ilgst tik ilgi, kameer piepuut vinhai pilnus vaigus... paglaastiit ???? es veel pie taadas neesmu traaapiijies, kurai pezhaa roku nebuuuutu iebaaazis,shitaaa resna kuciite - nav taada kaifa....
pavisam nesen biju pie shiis te madaaamas..... lhoti laipna un izdariiiga - minets man patikaaas, drachiija taa kaa es liku un kaa man patiikaaas - seja jauka, visss paareejais ne paaraaak, var sarunaat arii spraudienu - mani neuzvelk resnaaaas, atrodaas maajaa pretii kraaamu tirdzinham - blakus salu tiltam.Sarunaaju, ka naakamreiz naakshu tikai uz minetu - bez masaazhas.
Par Anri, man ar te laiku atpakalhj praata aptumsums uznaaca un uzjautaaju tam anri, lai atmet kaadas cieniigas darbones koordinaates - blhje kaut kaadu huijhnhu man piespeeleeja, par bazaru vispaar neatbild !!!!
Vienu dienu iebraucu pie shitaas pupainaas, atrodaas pretii Maakslas akad - laikam uz Alunana ielas, vecaaa maaja - superiiga arhitektuura, iireets dziivoklis - tatad labais....
Pati laipna, sagaida apaksvelhjaa seksiigaa, liela dirsa ar celuliitu, kuraa iespiesti stringi, taatad iiiisumaa, maseet prot - handjobs bez izdomas - nepatika, negribiigi atlhjauj aptaustiit, uz jautaajumu off kruushturis ??? jaapiemaksaajot 20 € es ahujaa no taadas cenas, pashjai sen jau paari paltaanam, vismaz man taalikaaas, vairaak neieshu - aizgaaju tikai deelhj taa, ka straadaa briiivdienaaas - darba dienaas laika nav....taatad - viss bez iedvesmas, neiesaku.
Samaksaaju 25 € , jo teicu, ka mani interesee galvenokaart atslaabinoshaa dalha liidz pilnai relaksaacijai, 60 € nekad nedzirdeeju no vinhas, laikam domaaaja, ka esi ments - vispaar vinha baigi no kaut kaa raustaas un taadeelh streso......meeghiniet...
Pavisam nesen noklhuvu pie shiis jauninhaas masieriites, atrodas , peec shiis te adrese ceturtajaa staavaa - masaazhas skola kkaada , jaazvana laiciigi un jaarunaa, meitene laipna un atsauciiga, pupelhji jauki, stingri, lhjaujaas visur aptaustiities, bet taa negribiigi - lielaakais miinuss, ka pie vinhas nav dushas, luuk tas ir liels miinuss, paareejais ir oki doki.
Cenas peec vienoshanaas, ir tikai drochka - bez sexa, vismaz pagaidaam. Iesaku pameeghinaat.
nu tas ir vispaar - juus ko tur piipeejat, ja vecas teeeemas cilaaajat - apkaart jaunas un smukas meitenes, beidzat te spamot un plhuuutiit par vecmaaaminhjaaam un veel te slavinaaat....
Ierakstīts
resna un nepatiiikama vakseleetaaaja, kaifa taa pamaz no taaadas komunikaaacijas.....