Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

pavisam nesen biju pie shiis te madaaamas..... :D lhoti laipna un izdariiiga - minets man patikaaas, drachiija taa kaa es liku un kaa man patiikaaas - seja jauka, visss paareejais ne paaraaak, var sarunaat arii spraudienu - mani neuzvelk resnaaaas, atrodaas maajaa pretii kraaamu tirdzinham - blakus salu tiltam.Sarunaaju, ka naakamreiz naakshu tikai uz minetu - bez masaazhas.

Ss.lv 28220674
Ierakstīts

Vienu dienu iebraucu pie shitaas pupainaas, atrodaas pretii Maakslas akad - laikam uz Alunana ielas, vecaaa maaja - superiiga arhitektuura, iireets dziivoklis - tatad labais....

Pati laipna, sagaida apaksvelhjaa seksiigaa, liela dirsa ar celuliitu, kuraa iespiesti stringi, taatad iiiisumaa, maseet prot - handjobs bez izdomas - nepatika, negribiigi atlhjauj aptaustiit, uz jautaajumu off kruushturis ??? jaapiemaksaajot 20 € es ahujaa no taadas cenas, pashjai sen jau paari paltaanam, vismaz man taalikaaas, vairaak neieshu - aizgaaju tikai deelhj taa, ka straadaa briiivdienaaas - darba dienaas laika nav....taatad - viss bez iedvesmas, neiesaku.

Ss.lv 25289900
Ierakstīts

Biju, figuura laba, pupelhji nelieli, kopta - aptaustiities lhauj dalhjeeji, laikam biezhaak jaapiestaigaaa....jaaiedraudzeejas, vai kas vairaak ir iespeejams - nemaaceeshu pateikt...maseet prot, klausa un paklhjaujas komandaam - paklhjaujas dresuurai :D

Man patikaaas, dziivee izskataas lhoti labi, foto ir ne visai veiksmiigs...meeghiniet, jaa - vecums ap 27 - 30, samaksaaju 20€ - express masaazha.

25227008 Merkela 11
Ierakstīts

Samaksaaju 25 €  , jo teicu, ka mani interesee galvenokaart atslaabinoshaa dalha liidz pilnai relaksaacijai,  60 € nekad nedzirdeeju no vinhas, laikam domaaaja, ka esi ments - vispaar vinha baigi no kaut kaa raustaas un taadeelh streso......meeghiniet...

25227008 Merkela 11
Ierakstīts

Pavisam nesen noklhuvu pie shiis jauninhaas masieriites, atrodas , peec shiis te adrese ceturtajaa staavaa - masaazhas skola kkaada :D , jaazvana laiciigi un jaarunaa, meitene laipna un atsauciiga, pupelhji jauki, stingri, lhjaujaas visur aptaustiities, bet taa negribiigi - lielaakais miinuss, ka pie vinhas nav dushas, luuk tas ir liels miinuss, paareejais ir oki doki.

Cenas peec vienoshanaas, ir tikai drochka - bez sexa, vismaz pagaidaam. Iesaku pameeghinaat.post-12867-0-49094500-1406493968_thumb.jpg

27118118
Ierakstīts

nu tas ir vispaar - juus ko tur piipeejat, ja vecas teeeemas cilaaajat - apkaart jaunas un smukas meitenes, beidzat te spamot un plhuuutiit par vecmaaaminhjaaam un veel te slavinaaat....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.