da nahuj visas lauras ko jūs te nafig šito šluru te apspriežat vēl NAV viņa tā vērta un punkts 100EUR??? Da jūs galīgi galvu saspieduši? Ja vajag masāžu tad var uz pļavniekim aizšaut pa 25-30EUR 100X labāk būs ar plikus pupus parādīs un nodročīs ja seksu tad te ir otra laura kas prasa 70EUR bet ir daudz labāka meitene par šito nīgņu... vēl te ir vēl viena meitene zolitūdē da slinkums meklēt tagad parocieties pa intim.lv biju janvārī numuru nesaglabāju jo LV baigi reti esu. Bija daudz smukāka gandrīz uz GF experience vilka 60EUR mazliet masāžas un seks 1X bet nu viņa bija daudz smukāka seja agums pupi utt.
šitā izskatās ne pēc kā, pupu nav, vismaz resna nebija - viss loģiski ka nepaliku.
P.S es biju ļoti pieklājīgs tā ka nevajag dirst ka tāpēc viņa hrenova attieksme.
P.P.S jā viņa gribu LV meklē veci tik nahuj viņa nevianm nav vajadzīga, un raksta ka tie kas grib seksu lai lasās prom es domaju ka viņai pretīgas tā jūsu pieples un zobus sakodusi atstrādā i tāpēc 100EUR i tāpēc kā jau te citi raksta attieksme kā uz darbu formāla pretīga. Viss pateicu ko domāju gribat ņemat pa pilnu gribat nē bet pēc tam nevahag gaudot ka slikti bija ja vajag caurumu kur nogrūzties un naudas kā spaļu lūdzu...
Šī arī bija sakarīga atsauksme, jo no Roberto82 tādas var dzirdēt tikpat bieži, cik pūcei aste zied.
tāpēc ka normālas meitenes ir tikpat reti cik pūcei aste zied
tāpēc ka normālas meitenes ir tikpat reti cik pūcei aste zied
nianse man viņa nekādas papildus naudas neprasīja ja tagad par HJ prasa atsevišķi tad tas ir papildus mīnus daudz labāk tad būtu 30EUR all included. Besī šitās papildus maksas
Piekrītu FRANK. Ir vesela kaudze meitenes, kuras piedāvā masāžu un speciāli sludinās zem reklasējošās masāžas un sludinājumu uzraksta vēl divdomīgi un bildes saliekt tādas, ka domā veči, nu tur pimpi raustīs.
Tad aiziet, samaksā dubultā un nekā nav, jo nebija jau teikts ka kaut kas būs. Un parasta masiere, par parastu masāžu nopelna dubultā.
1. pa lētāku naudu var atrast smuku masieri, kura labi masē. Man klasesbiedrene ir fizioterapeite, riktīgi smuka. Masē slimnīcā un maksā 7 eur. Parastā masāža, ārsta diploms, spēcīgas rokas utt un izskatās kā modele! 7 eur!!!! Man kauns viņai tos 7 maksāt, nāku parasti ar kafiju un konfektēm bonusā.
2. Kārtīga masiere, kura pimpi nerausta, liek sludinājumus tikai specifiskās vietās un neliks tur seksīgas bildes iekšā.
A šitās, kas tjipa dos, bet reāli nedod - ignorēt un sūtīt dirst! Un maksāt dubultā par parastu masāžu nevajag! Un nav ko vēl par savu muļķību te skaļi bļaut, ka ahujennā masāža restorāna pagrabā.
nu re 7EUR it atbilstošs cipars LV eknomikai nu ok nezinu cik viņa dalās ar slimnīcu bet 10EUR ar būtu OK
Sēdēt Maximas kasē (vai rakt grāvjus) arī ir smags fizisks darbs, bet tas netiek atalgots nedz ar 35, nedz ar 25 eirām par darba stundu, tādēļ šis arguments neiztur jebkādu kritiku. Tas, ka meiča ar kādu dalās, arī nevienu nepis, jo mēs apspriežam pakalpojuma gala cenu, nevis komponentes, no kā šī cena veidojas. Tātad šis arguments arī lido garām.
pilnīgi piekrītu nez kāpēc visi iedomājas ka masiere var saņemt tik pat cik prezidents.... 4000/160=25EUR....
nevis sadirsis bet gan izbaudijis masazu ar nobeigumu pa 100eu
oh loool ... vot tā nu tas bezpriģels šajā nozarē veidojas dēļ tādiem ...
es biju pie viņas es neprasīju par laimīgām beigām sāku prasīt par cenām utt šī saka 30EUR masāža 1H un PILNA ķermeņa masāža 50EUR nu šo tekstu jau es saprotu ko tas nozīmē tobiš ar happy end, es pateicu nah un tinos prom ir labāki varianti par to naudu. Pati nemaz tik smuka nebija gara auguma pajauna varētu ap 30 gadi būt. nezinu gan nafig viņa 100 prasīja ... man pa 50 visu piedāvāja...
Jautājums tik tāds - vai kāds tiešām vēlas doties uz Kievu??? Ja darba darīšanas, tad tā ir cita lieta. Bet kā atpūtas braucienu, ne tur silts un sauļoties, ne tur šopings, ne tur kalni kur slēpot. Braukt lai tikai pimpi iespraust, nu tas tā stulbi man liekas.
Bet jā, protams, ka Kijevā, noteikti arī Krievijā (kādās citās pilsētās, ne Maskavā) un tāda Slovēnijā vai vēl kaut kur, ir labi, lēti un forši. Taču tajās valstīs tā īsti citu nav ko darīt.
nu nav jau nekādi lauki ir ko redzēt mazliet ar - smuka pilsēta. Nu man sanāca tā caurbraucot ar savienojumu un tad izdomāju pāris extra dienas tur pavadīt. Atkarīgs jau pa cik var biletes dabūt utt. Visi te par vāciju runā... 3 vācu maukas paņemsi priekšā i par to starpību jau sanāk biļetes uz kijevu varbūt...
nee es nekad nenolaidisos tik zemu lai maksātu un vēl ko pieciestu tā ka acis jāver ciet vienmēr var piemest 10-20EUR lai ir prieks skatīties nevis acis jāver ciet. Man būtu pretīgi ja vecene kas man nepatīk ap mani grābstās un pat ja man maksātu es līdz tam nenolaistos...
jābrauc uz kijevu sex tūrismā. Tad tiesam sapratu kadas samazgas Rigaa tiek piedavatas par zelta cenu...
karoc pa 18EUR 500 grivnelem normala salona pusotru stundu kvalitatīva masāža un 2X happy end, parastas masazass ar laimigam beigam ap 10-15EUR. Un rigas masazas pat tuvu nestav tur vinas tiesam to lietu pieprot profesionali, vispar esmu pabijis pedeja laikaa daudzas eiropas valstiis kijeva reāli rullē. Citi runā par vāciju bet man liekas ka ukraina ir labāka noteiki cenas looti letas un kvalitate laba taapeec ka ir konkurence tur ar tas it ka ir nelegali bet milicijai man liekas pie vienas kaajas taas lietas.
Par sex - sludinajumaa iecekoju sadalu par materialu palidzibu pa 50EUR sarunaju smuku meiteni uz vakaru un vina visu nakti palika. Normals kvalitativs pasakums
Vairak ar nevienu netikos pec sludinajumiem liekas ka vareetu buut taa:
300 grivnas jeb ap 10EUR buus caurums kur iespraust vecas vecenes resnas.
15-20EUR kaut kas jauns bet pamatigs konvejiers
30 EUR varbut paveiksies ar kadu simpatisku un smuku
40-50EUR vareetu but jau kas reaali labs - tas kas LV saakas no 100EUR
60+EUR vip limenis kas LV buutu 150-200+
Te LV pedejos gados sita nozare ir pamatigi piegriezta. Lidz ar to ja izspruk kaads lab variants tad tas ir tas pats kas kad 1000+ izsalkusu lauvu kratina galas gabalu iemet pasi zintas ka notiek saplosa vienaa mirklii ka nekas paari neapaliek.
Pirmkārt ir gadījumi kad laba masiere piedāvā sekss un tās ir tās labākās atmiņas, atceros kad meitene veica loti labu masāažu profesionalā līmeni nevis tikai prasti paglaudīt un seksu ar piedāvāja. Jāatzīst ka ļoooti reti kas tāds gadās. Kā ju te viens rakstīja 90+% kas piedāvā masāžu par 40+ piedāvā ko vairāk par masāžu no šejienes tā koļīšana un cerēšana uz ko vairāk... Pareizi ar tas ka LV parastu masāžu var dabūt normālā līmenī no 20EUR vai pat vēl mazāk pameklējiet kaut vai kuponu saitos, 40+??? Tur tak pilnīgi stulbam jābūt lai ko tādu maksātu par parastu masāžu... ok jā ja ir kaut kas īpašs kā te rakstiji taizemietes super vieta var tos 40 maksāt bet kuras no par 40+ ko tādu piedāvā??? Parastās būdās kaut kādu herņu nu loģiski ka te prsās kas vairāk... te pieminētā masiere ir viena no labākjāam ko var dabūt tā cena 25EUR ir ļoti adekvāta masāža ir laba un bonusā roku darbi ar plikiem pupiem ko vairāk šaubos bet kas zin nemēģināju.
Piezvaniju viņai šodien, jautāju vai masāža ir ar pilnu relaksāciju, šī man pārprasa ko es ar to domāju, es šai apskaidroju, šī saka protams.
Aizbraucu uz skolas 12a, eju iekšā, sēž jaunas meitenes rindiņā uz dīvāna, smukas
Pieju pie administratores un saku ka es uz masāžu, smukās mei4as sarosās, tad iznāk tā ko šeit apsriežam un saka seko man. Ieejam kabinetā ar stiklotām durvīm, es šai pārprasu vai būs viss kā pa telefonu sarunājām, šī apstiprina. nu ok liekos slīpi šī masē, jūtu ka hujovi būs vienkārša glaudīšana, nu ok domāju moš atraisīsies utt. Pienāk vārdi apgriezies, domāju nu būs bet nekā, šī paziņo ka viss. Es šai saku ka mēs tā nevienojāmies un šī sāk tēlot naivo kazu ka neesot mani sapratusi utt. Kaut gan smaida redzams ka saprot, saprotu esu piekāst saku tad mēs vienojāmies pa 20eur ja jau klasiskā masāža šīstostās bet beigās piekrīt. Nometu tos 20 un vilkos prom.
Vienozīmīgi ejiet pa gabalu no šīs.
Bet tās meitenes, kas sēdēja īsos svārciņos gan vajadzētu noprovēt.
es viņai neko nebūtu atstājis ...
buua jaanoziedo nedaudz laika un jaaizdirsina taada gudriite - tad uzrakstiishu atsauksmi !
izdari tā 20 vari maksāt ... centus šaubos vai vairāk viņa pelnījusi
un tu viņai maksāji???????????? Tiešām?????? Ja jā es to nosauktu par stulbuma ginesa rekordu!!!!! es ar zinu kā viņa "masē" patriecu ratā pēc 2 minūtēm!!! saprotams bez nevienas kapeikas pie viena pateicu visu ko domāju. Tas šķidrums vispār bija nevis masāžas eļļa bet es nezinu kas kaut kāds huiņa ar ko ādu attīra kaut kāds losjons ko viņa pa fikso pagrāba, tas ir vispār polnii psec pat masāžas eļļu viņa nejēdz nopirkt. Tas radījums vispār nav cilvēka vārda cienīgs!!!!
Bedziet cepties! Suhails aktuālu tēmu pacēla. Par Sofiju tiešām līdz šim ir gana daudz rakstīts, bet viedokļi mēdza dalīties. Man pašam pret to ūķi nebija lielu iebildumu - var būt vienkārši veicās uz normālām masieriem uztrāpīties. Diemžēl pirms kāda laiciņa situācija radikāli pamainījās. Nezinu, kad tieši tas notika, bet mani abloms noķēra pirms aptuveni 2 nedēļām. Piezvanīju, sarunāju vizīti, ierados.... Jau pa gabalu viena meiča kliedz, ka erotisko masāžu netaisa, tikai klasisko. Izkalisījās pēc stulbas konspirācijas, tādēļ atbildēju, ka visu zinu, neesmu pirmo reizi, un gribu visu "kā parasti". Uz to saņēmu atbildi, ka nevis "kā parasti", bet pilnīgi bez jebkādas erotikas un bez laimīgām beigām. Man nekas cits neatlika, kā novēlēt šai veiksmi un devos prom... Ja viņi tiešām tādā veidā maskējas, tad vaēja to darīt mazliet saprātīgāk, lai klientus neaizbaidītu, jo maz ticams, ka tur ir savāktas augstākās klases fizioterapeites, kuras prot labu un pareizu masāžu.
Ja krānu rausta tad neprofesionāle der ja nu i vot brīnās kāpēc tāda huiņa apkārt it. Sofijā bija reids tāpēc nobijušās kā diegi
Sertificēta dzīves priecīga masiere masē: klasisko, muguras, Taizemes pēdu, anticelulīta, medus, šokolādes, fitnesa, plecu zonas, sejas masāžas. Cena sākot no 10 eiro. Priecāšos satikt pašā Rīgas centrā.
Atrašanās vieta: Rīga, centrs Cena: 10 €
Foto:
Tālrunis: (+371)296-78-551 E-mail: liе***@yаhоо.соm Vieta: Rīga, centrs
menti ir ļoti aktīvi apkarojuši šo nozari agrāk bija masažņiki uz katra stūra kur bija pa 5-10 meitenēm kuras varēja drāzt... iznāca 6 priekšā un izvēlies... attiecīgi tās kuras bija dzīvokļos individuāli tās cenu nevarēja celt uz augšu jo bija konkurence. tagad visi masažņiki ar kontroldrāzieniem ir apkaroti, ja meitenes darbojas pa 2+ tas ir aizliegts tas ar ir apkarots menti iet reidos rosina krimināllietas... pa vienai viņām bail utt attiecīgi ir palikušas 1-2 pa visu Rīgu tad nu visi gāž riņķī to vienu nabaga meiteni kas attiecīgajā dienā sludekli ielikusi....
Ierakstīts
da nahuj visas lauras ko jūs te nafig šito šluru te apspriežat vēl NAV viņa tā vērta un punkts 100EUR??? Da jūs galīgi galvu saspieduši? Ja vajag masāžu tad var uz pļavniekim aizšaut pa 25-30EUR 100X labāk būs ar plikus pupus parādīs un nodročīs ja seksu tad te ir otra laura kas prasa 70EUR bet ir daudz labāka meitene par šito nīgņu... vēl te ir vēl viena meitene zolitūdē da slinkums meklēt tagad parocieties pa intim.lv biju janvārī numuru nesaglabāju jo LV baigi reti esu. Bija daudz smukāka gandrīz uz GF experience vilka 60EUR mazliet masāžas un seks 1X bet nu viņa bija daudz smukāka seja agums pupi utt.
šitā izskatās ne pēc kā, pupu nav, vismaz resna nebija - viss loģiski ka nepaliku.
P.S es biju ļoti pieklājīgs tā ka nevajag dirst ka tāpēc viņa hrenova attieksme.
P.P.S jā viņa gribu LV meklē veci tik nahuj viņa nevianm nav vajadzīga, un raksta ka tie kas grib seksu lai lasās prom es domaju ka viņai pretīgas tā jūsu pieples un zobus sakodusi atstrādā i tāpēc 100EUR i tāpēc kā jau te citi raksta attieksme kā uz darbu formāla pretīga. Viss pateicu ko domāju gribat ņemat pa pilnu gribat nē bet pēc tam nevahag gaudot ka slikti bija ja vajag caurumu kur nogrūzties un naudas kā spaļu lūdzu...