papētīju tevi devil interesanti, tu reklamē tieši tās meičas, kas strādā tajā ūķī uz maskavas68, esi kāds barvedis? vai arī pašas meitenes sevi te reklamē?
un iepriekšējā topikā rakstīji, ka nepatīk iet pie tādām, kas netaisa ar ķermeni
Reklameju? Manuprat sis saits jau ir viena liela reklamesana:) slikti petiji...labak sevi papeti:) jeb tu saprati ka man gribas masazu ar kermeni no dusigas sievietes:) pastaiga uz matisa un lienes ielas ukiem...tad redzesi,kas ir ukis:) un ja vards barvedis ma patik:) papeti vel info...tad parliecinasies ka esmu visu meitenu barvedis:) ta ka uzvedies paklausigi ar mana meitenem maskavas iela,elizabetes,matisa,stabu...valdemara....vai vel saukt? nakomreiz pirmd mulkibas raksti pasoma! Ja es sakka man patik,tad tas ir tik mans viedoklis...to te visi izsaka
Sazvanīju,aizgāju...iepsaids...diezgan pozitīvs,ja ņem to,ka masāža tik tiesām ir masāža tas tiešākaja nozīme,nav nekada plika paglaudīsana.Protams meieten nav ta gados jaunaka,bet ja grib kartigu masažu unj beigas Hj.tad diezgan normāli
kadas 2ned atpakal biju pie Helenas, vai ka masssages.lv saucas Selenas. meitene gan bilde jasaka atklati izskatas labak, bet ari realitate nav slikti, virs videja noteikti:) Apartamenti/kabinets salidzinosi slikts un auksts, dusa gaiteni kur jaiet garam kkadam ofisam, tulkosanas birojam, ja nemaldos...
Viss process bija labs un uzbudioss, mase ok, biksitees, erotiska dala ar visu kermeni, kgan loti isu bridi + viss process ilga nu ne vairak ka 35min (no briza kad ienacu kabineta lidz bridim kad izgaju ara). jasaka, ka biju pirmo reizi pie vinas un varbut pastavigos mase ilgak, bet nu 30 min man likas par isu...
+ biju sarunajis ar vinu uz 17:00, zvanu 16:55, si atbild, ka izskrejusi jo ella beigusies, wtf, un jauta vai gaidisot 20min, ka noprotat, pagaidiju:)
Es ari biju pie vinas...bet nu tiesam ta bija stunda..nevis 30min...un kabinets bija plass un silts...vb vnk cita kabineta bija....es no vinas dzirdeju,ka driz bus vel veina dusa turpat pie kabineta,super beidzot nebus jastaiga pa gaiteni
mulkibas...visas baidas no policijas...to ka tu strada sava kabineta nenozime,ka tu vari visu tur darit...jo pirmkart ir vajadzigs ires ligums,veselibas karte,pasnodfarbinata aplieciba + jaizraksta kvitis par katru masaazu....un ja meitene to nedara,protams vina baidisies...un nevienam nav patikami saskarties ar policiju...sex pa naudu ir legals un atlauts,ja protams,ir visi papiri kartiba...to manuprat jau katrs zin,kas seko tam lidzi..ta ka jefins nesmu:) hi hi...
ta tik turpinat..kads lohs nepazistamas,kas tiko pieregistrekjas prasa info...jus ka aitas visu nododat...skatos un brinos...kad driz likvides visas masieres,tad stulbi brinisaties..kur visas pazudusas..tapec ka jums garas meles pienemsim,es publiski nekad neteiksu par kadam meietenem..jo ta sir stulbi...saprotu vinu darbu...jo ja meietens publicetu te kleintus,un rakstitu par viniem atsauksmes,domaju ari mums nebutu patikami:)
Tiesam dazi ir tadi idoti..ka neko nesaprot!!! neizdevas peirunat,jo uzdot tilzus jautajums ka ments? menti prasa info,a jus idini visu ka uz paplates dodat???? uz tad brinaties,kapec meitenes jums atsaka...tapec ka normali klienti info nedala pa labi pa kreisi.
Ierakstīts
Skatos un siekalojos....kadas viniem tur meitenes ir:) Bet kura jusuprat ir vislabaka,kuru varetu pameginat:) Jusu atsauksmes:)