Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (madman @ Aug 23 2007, 03:38 PM)
Nu peec vius juusu runaam, beigaas es nenocietos un arii aizvilku uz shito kantori:) Vispaar man laikam ir kaut kaads klapans uz aciim un peec feisiem es tos cilveekus iisti neatpaziistu, bet nu cik man likaas, tad mani sagaidiija pilniigi cita meitene, nekaa redzams bildees. Nu jaasaka, ka bildees redzamaa vizuaala ir skaistaaka. Par pashu procesu principaa varu teikt to labaako. Gaaju uz masaazhu un masaazhu arii sanjeemu. Neko vairaak arii neprasiiju, jo kaut kaa baigais karstums in besis bija un neko vairaak arii negribeejaas. Runaaties arii negribeejaas, taapeec neko par papildus pakalpojumiem, ja taadi ir nezinu. Nu masaazha vispaar jau man patika baigi. Meitene atsraadaaja tos tubrikus pa pilnu programmu. LAikam iereekjinaatais laiks ir 1h, bet nu meiteens man sagaadaaaja laimiigaas beigas jau pusstundaa. Bishki laikam izjaucu programmu un iistaas beigas nemaz nesagaidiiju. Bet nu shito lietu vinja maak. Saakumaa it kaa parasta masaazha, peec tam tur visaadi saak darboties un njemties taa kaa brachka pieceelaas miera staajaa un padevaas aatri vien:) Nu vispaar man patika.
Es teiktu
masaazha 9/10;
vieta 5/10;
izskats 6/10;
atmosfeera 6/10.

tu biji pie blondaas vai melnmates?

Candyshop
Ierakstīts

QUOTE (marchello @ Sep 26 2005, 09:28 PM)
QUOTE (Holger @ Sep 26 2005, 08:39 PM)
Biju pagajusaja nedela apciemot.

Viss, ko Javim dispecere teica, ir patiesiba.

Salons: vieta ir ok., dvieli un cibas sausi, halats ari skita tirs... 4;
meitenes - simpatiskas (izvelejos vienu no trjam, vardus neatceros, skiet, ka ta bija Sintija)
Seja: 3+
Augusms: 5
Masaza: 2- (ta vina mani tur glastija un camdija apmeram 45 min...par masazu to nevar nosaukt, par erotisko ne tik)
Erotiska dala: 1 (garam, vina pavirzijas ta talak, lai pieskarties butu gruti, un vinekarsi norava dure...).

Iespejasm, ka citas meitenes masee labak un man nepaveicas. Uz manu piedavajumu parverst "erotisko masazu" seks rotala (par papildus $) tika stingri teikts "nee". Pec tam saruna, kad runajam par citiem masazas saloniem, vina paris reizu izteica spriedelejumus, ka "tur jau esot bordelis", tb, var sarunat ari sex... No ta secinu, ka saja kantori jus tikai izmases, turklat ar ne ipasu izdomu un iedvesmu.

Secinajums: neiesaku.

žēl! Atkal viens haltūras kantoris! Bļin -kur tad var nobaudīt kvalitatīvu ,jauku masāžu? Iesakiet!!! Plz!

palasies sheit:

http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=1514

Inga, 26883268
Ierakstīts

Cic Tel:

Atbrauc pie manis un baudi masaazju! Esmu 35g 6 kruushu izmeers, neesmu resna tikaim mazliet apaljiiga! Atrodos Purvciemaa, ir eerta auto novietoshana. Cenas no 10-25Ls. Mani sauc Inga.Zvani pa mob.tel.: 6074565

Papaija
Ierakstīts (rediģēts)

freezhuks@banda.lv:

Sveiki!Es esmu 33,170,65,sievishkjiigaam formaam,tumshiem matiem,zaljaam aciim.

Atrodos VEF raj. tuveejaa Purvciemaa.Kompleksaa masaazha,kura saakumaa ir kaa

vispaariiga aarstnieciskaa ar akupunktuuras elementiem,ieskaitot galvu,kakla

zonu,kaaju peedas un plaukstas,bet nobeigumaa paartop par erotisko,kad es

maseeju arii ar kruutiim,kjermeni improvizeejot Juusu kjermeni un erogeenaas

zonas liidz orgasmam maksaa 20Ls un ilgst apm.1,5 st.Mans tel.6549958

Ir kaads bijis?

Rediģēja wwwjur
masāža Arhitektu ielā
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Feb 2 2004, 05:24 PM)
QUOTE (wwwjur @ Feb 2 2004, 05:07 PM)
Biju shodien pie Kristines, vinjas KRUUTIS ir kaa reiz prieksh taadaam izdariibaam. tongue.gif
Paareejais nu taa, masaaza kaa masaaza, bet bija OK

"laimiigas beigas" tev izdevaas sarunaat?

"Laimiigas beigas" - sadarbojoties vinjas ashajaam rokjeleem un pateiciigajaam KRUUTIIM rolleyes.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.