| QUOTE (madman @ Aug 23 2007, 03:38 PM) |
| Nu peec vius juusu runaam, beigaas es nenocietos un arii aizvilku uz shito kantori:) Vispaar man laikam ir kaut kaads klapans uz aciim un peec feisiem es tos cilveekus iisti neatpaziistu, bet nu cik man likaas, tad mani sagaidiija pilniigi cita meitene, nekaa redzams bildees. Nu jaasaka, ka bildees redzamaa vizuaala ir skaistaaka. Par pashu procesu principaa varu teikt to labaako. Gaaju uz masaazhu un masaazhu arii sanjeemu. Neko vairaak arii neprasiiju, jo kaut kaa baigais karstums in besis bija un neko vairaak arii negribeejaas. Runaaties arii negribeejaas, taapeec neko par papildus pakalpojumiem, ja taadi ir nezinu. Nu masaazha vispaar jau man patika baigi. Meitene atsraadaaja tos tubrikus pa pilnu programmu. LAikam iereekjinaatais laiks ir 1h, bet nu meiteens man sagaadaaaja laimiigaas beigas jau pusstundaa. Bishki laikam izjaucu programmu un iistaas beigas nemaz nesagaidiiju. Bet nu shito lietu vinja maak. Saakumaa it kaa parasta masaazha, peec tam tur visaadi saak darboties un njemties taa kaa brachka pieceelaas miera staajaa un padevaas aatri vien:) Nu vispaar man patika. Es teiktu masaazha 9/10; vieta 5/10; izskats 6/10; atmosfeera 6/10. |
tu biji pie blondaas vai melnmates?
wwwjur 29
vakar meegjinaaju sazvaniit, neceela trubu
Rediģēja wwwjurwwwjur 29
| QUOTE (kapone @ Nov 16 2005, 03:02 PM) |
| Vot te bija shiki! Meiteni sauca Arnella vai liidzīgi. Super! Iesaku! Tas nu ir to vērts,vismaz tiem kam patīk tādas lietas! |
nu skopi, skopi padaliijies
wwwjur 29
| QUOTE (marchello @ Sep 26 2005, 09:28 PM) | ||
palasies sheit: |
wwwjur 29
Devies uzreiz peec raidijuma???
))
wwwjur 29
| QUOTE (pp123 @ Jul 19 2004, 01:01 PM) |
| biju tur, bija labi |
Pie kuras biji?
wwwjur 29
Cic Tel:
Atbrauc pie manis un baudi masaazju! Esmu 35g 6 kruushu izmeers, neesmu resna tikaim mazliet apaljiiga! Atrodos Purvciemaa, ir eerta auto novietoshana. Cenas no 10-25Ls. Mani sauc Inga.Zvani pa mob.tel.: 6074565
wwwjur 29
freezhuks@banda.lv:
Sveiki!Es esmu 33,170,65,sievishkjiigaam formaam,tumshiem matiem,zaljaam aciim.
Atrodos VEF raj. tuveejaa Purvciemaa.Kompleksaa masaazha,kura saakumaa ir kaa
vispaariiga aarstnieciskaa ar akupunktuuras elementiem,ieskaitot galvu,kakla
zonu,kaaju peedas un plaukstas,bet nobeigumaa paartop par erotisko,kad es
maseeju arii ar kruutiim,kjermeni improvizeejot Juusu kjermeni un erogeenaas
zonas liidz orgasmam maksaa 20Ls un ilgst apm.1,5 st.Mans tel.6549958
Ir kaads bijis?
Rediģēja wwwjurwwwjur 29
Jaunas darbinieces www.getera.lv; www.fantasy.lv, vienu noskatiiju ![]()
wwwjur 29
Shitaa ar turpat straadaa
http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...1890&hl=9684009
Dzirnavu/Terbatas salons Evisan, 15Ls
wwwjur 29
| QUOTE (kazzz @ Feb 2 2004, 05:24 PM) | ||
"laimiigas beigas" tev izdevaas sarunaat?
"Laimiigas beigas" - sadarbojoties vinjas ashajaam rokjeleem un pateiciigajaam KRUUTIIM |
wwwjur 29
Biju shodien pie Kristines, vinjas KRUUTIS ir kaa reiz prieksh taadaam izdariibaam. ![]()
Paareejais nu taa, masaaza kaa masaaza, bet bija OK
wwwjur 29
Njemaas, njeemaas pa iistam. 2reiz esmu tu bijis uz taadu, 1. reiz bij ok, 2. reiz meitene taada sabijusies bija ![]()
wwwjur 29
Par LABI-
Nu masaazu vai sexu tur njemt domaaju nav to veerts- paaraak daargi. Shovs ar vibratoru gan ir bijis skataams
, bet ir ari bijis neskataams ![]()
Ierakstīts
exkursijas pēc 1x ne vainas.
tie viņas texti, erotiskās vīzijas