Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masaža Mežciemā, T. 20039800
Ierakstīts
Цитата

Sertificēta masiere!Veicu profesionālu klasisko ķermeņa MASĀŽU ar prostatas masāžu nobeigumā, ja ir tāda vēlme. Bez intīmpakalpojumiem. StrādājuTIKAI PA DIENU un tikai uz masāžas galda. Mežciems. Samaksa par darbu;50 eu.. Privāti! P. S. Lūgums pieteikties uz masāžu savlaicīgi. P. S. Priekšroku dodu protams saviem patstāvīgajiem klientiem!

Labdien, kungi. Vai ir kads bijis? Foto  protams ir feiks.

Sludinas Reklama.lv

Объявление. Расслабляющий общий, Sertificēta masiere!Veicu profesionālu klasisko ķermeņa MASĀŽU ar prostatas Foto #1

22470810
Ierakstīts

Sveiks visiem! Jauna dama. Sludinas jau 2  nedelas. Vai kads bijis? 

https://www./msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/jbfdm.html

Предлагаю обсщий классический массаж всего тела с элементами Мануальной терапии(снимает боли в области спины и крестца) снимает мышечные зажимы снижает тонус мышц делает мышцы более эластичными улучшает питание мышц и способствует их освобождение от продуктов обмена и в целом улучшает самочувствие и общее состояние организма а также и настроение. 

Массаж воротниковой зоны (30 минут)
Релах массаж-Снимает общее напряжение после психологического стресса и физических нагрузок. Релах расслабляет мышцы отключает поток мыслей -доставляет удовольствие от нежных прикосновений. Побалуйте себя. Различные виды массажа-индивидуальны й подход к каждому клиенту. Цены от 20 евро на короткий сеанс. Звоните-детали обговорим по тел. Отдохните душой и телом. 

You are welcome to enjoy massage of full body. 
Classic overall with elements of manual therapy for back pain and pelvic area. 
Massage -of collar zone with muscle clips
Relax massage -relieves all voltage after mental stress and physical uses. Pamper yourself.

p.gif

p.gif

p.gif

Ss.lv 29730120
Ierakstīts

22-309-797 ss 22309797 aktuālais numurs mammai. Jaunajai draudzenei 25-224-080 ss 25224080. Atzvana no privātā, laikam, tādēļ to nelikšu.

Tātad biju pie jaunās. Dzīvoklis aprakstīts jau- apdzīvots, vienkāršs, bet ir ok. Masāža tīri neko. Uz  sporta masāžu cerēt īsti nevar, bet ir labi. Nobeigums ir. Meitene klusa un patīkama. Reti skaistas krūtis. Var ieteikt. Kaitināja vienīgi vibro telefons, kuru monitorēja un attiecīgi operēja ik pa brīdim.

Trubu ja atstat citā istabā.

Nata, 223696**
Ierakstīts

xocu pro reklamirovatj Natawu,massaz delaet xorowij rasslablajusij v tecenie 45 minut,potom erot castj.!

cto kosaetsa Natawi,to ona uxozena s wikarnim piwnim bjustom.

v konce massaza delala glubokij minet.

sovetuju!

A kak že tvij vopros ot 19 janvarja 2014 g.? Ničego bolee ne udalosj?  :rolleyes:

No Ss.lv 25384030
Ierakstīts

tel numuru ari nemaaku? :)

"Masiere ar darba pieredzi piedāvā klasisko masāžu,privāti pēc pieraksta."Sveiki. Interesētu šī dāma. Pēc tel.nr. pat google neko nepasaka. Varbuut ir kaadam info kas un kaa, vai jāzvana, un jābūt pirmajam? :) piedodiet,nemaaku pievienot attēlu,esmu caur mob. Bet meitene ir laba. :)

Iesakat Labu Masieri
Ierakstīts

agrāk uz Lāčuplēša ielas netālu no Avotu bija viena Eva laikam , blonda zem 40 gadiem , diezgan seksīgu augumu , laikam prasija 30 zivis , pilna ķermeņa masāža ieskaitot pēdu + seks . man patika . žēl paspēju pie viņas tik reizes 2vas aiziet pēc tam pazuda , sludinajumus neesmu redzējis.  nesmu jau es galīgi nelīmenī zinu kur tikt pie pēdu masāžas , tāpēc rakstiju to vārdu ARĪ

man ari interese. ludzu PM

No Ss.lv
Ierakstīts

Eu veči, saņematies! Kas tas par sviestu - iet uz kaut kādu gaģušņiku un maksāt par parastu masāžu 40 eiras??? Iesaku ieviest standartu - ja prasa 40 eiras un vairāk par tjipa relaksējoši erotisku masāžu, tad pirmkārt masē kaila, a kam vajag paraustīt tam parausta:) Ja šos noteikumus nav gatavas izpildīt, mūkam ko kājas nes un paziņojam pārējiem, lai velti netērē laiku. Savādāk lohotrons un razvods plaukst un zeļ.

Ja, pareizi! Nu i pustj kanaet, mekle situs idiotus pa 40eiro!

Ss.lv Masiere Ir Kads Info
Ierakstīts

Tur pat īsti BJ nesanāca - es jau biju gatavs, kā saka :) Viņa ņēmās riņķī un apkārt, es maigi nedaudz pabīdīju viņas seju uz attiecīgo vietu un piebeidzām (tik nedaudz iebāžot "orālajā atverē"). Tajā momentā par gumiju nedomāju, bet zemapziņā sapratu, ka jābūt visam OK.

like this?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.