Matisa iela 40 nu esu dzirdejusi atsauksmi ,ka itkā nekada laba masaza neesot ,vai nu neprata ,vai kā tā arī kentm lidz galam neizprašnāju ,nebija interese
derētu ,tā ziņkārības pēc uzrakstīt ko saka?http://www.4sex.lv/?do=lv,Users,Profile,PhotoDetails,107102,,2,321409 bet šī izskatas reali jo tirgus rigs redzams un teksts arī i6ju sebe Gospazu....delau vse 4to mne prikazut zdelat.... mekleju sev Kundzi.....daru visu ko vien man pateiks....
MASĀZA NO DŽEKA ,SEKSS NO MEITENES Симп. пара приглашает на массаж в 4 руки, оральный секс и "классику" с девушкой, за всё это всего 30Ls. Кенгарагс, своя квартира. Чистопл. и конфид. гарантируем 100%!!! 20-53-99-73 (на СМС не отвечаем).
masāžiņu.. kopta, simpātiska, trausla auguma īpašniece sasildīs,
uzklausīs un liks aizmirst par ikdienas rūpēm.. šādi administrātore ,atbildēja par neīstajām foto Sveiks!
Kāpēc jādusmojas? Es labāk ieteiktu aiziet uz masāžu pie kādas no mūsu skaistajām masierēm un garantēju, dusmas pazudīs!
Marijas, Lindas, Lauras, Līvas un Natālijas bildes ir īstas
Jā, viņas tiešām ir tieši tik izskatīgas un iespējams, ja dažos sludinājumos ir parādījušās neīstās bildes viņas ir piemeklētas pēc līdzības meitenei, jo saprotiet taču, ne visas meitenes vēlas uzņemt foto, kur viņas ir redzamas, jo Latvija nav tā lielākā valsts pasaulē.
Attiecībā par masāžas kvalitāti, neviena sūdzība nav saņemta, un atsauksmes, kuras internetā raksta konkurenti es neuzskatītu par objektīvām, visas masieres ir izgājušas apmācības un daudzām ir sertifikāti. Kā arī personāls kopš oktobra(kad tika rakstīta citētā atsauksme) ir krasi mainījies un ir atlasītas pašas prasmīgākās masieres, kurām ir plašs patstāvīgo klientu loks, kuri nesūdzās un ir ļoti apmierināti!
P.S. šovakar strādā četras skaistas meitenes, kuras labprāt apliecinātu, kas ir īsta relaksējošā masāža un ne jau tas, vai interneta portālos redzamajos sludinājumos ir īstas vai neīstas bildes maina lieliskas atpūtas būtību!
Ierakstīts
Matisa iela 40 nu esu dzirdejusi atsauksmi ,ka itkā nekada laba masaza neesot ,vai nu neprata ,vai kā tā arī kentm lidz galam neizprašnāju ,nebija interese