Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vaksings plus happy end
Ierakstīts
12 hours ago, Jockstrap said:

Pēdējo reizi biju pasen, taču nedomāju ka kaut kas būs radikāli mainījies. Masē kā sporta tērpā ģērbusies runātīga tante. Pieskaršanās ir, neapšaubāmi, neiztrūkstoša notiekošā sastāvdaļa - plauksta un piecas māšeles pieskaras vafelei.

 

Biju arī es. Teikšu tā, ka saviem gadiem izskatās ok, bet vai ir vērts maksāt to naudu par to...noraustīšana tīri simboliska un uzreiz kā beigsi būs atpakaļ realitātē. Principā tas pats, kas noskatoties jebkuru video. Veiksmi!

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Sveiki kolēģi!

Pēc gandrīz divu gadu izpētes komentāru sadaļā parakstījos uz šo "ekstravaganza" pasākumu. Zvanīju iepriekšējā dienā, lai vienotos par detaļām - viss ķipa čotka. Nākamā diena un pieklājīgi kādas 2h iepriekš sms formātā pārjautāju vai viss paliek spēkā utt. - nav atbildes, nu labi...strādā gan jau. Zvanu 10min pirms sava laika un sauc...sauc, bet neceļ. Tā nu pēc trim zvaniem ir jau izslēgts telefons. Teikšu tā, ka biju dusmīgs/vīlies jo divu gadu izpētē šeit ieguldīts daudz laika, tāpēc nolēmu gaidīt + flashback par negatīvo komentāros. Tad nu nedaudz vēlāk zvanu un paceļ: "atvaino, biju aizņemta utt., tagad vari nākt". Nonāku līdz vietai, durvju kods, iekšā metāla vārti ar kodu jūtos droši. Nonācis pie durvīm ieraugo subjektīvi izskatīgo *cougar/mature tipa sievieti. Te gan jāsaka, ka daža laba no Liennas varētu pamācīties kā ir jāsagaida klients. Piedāvāja apmeklēt komentāros aprunāto "Duša 3000" (salīdzinot ar citām dušām pie dāmām, šī tiešām bija labākā). 

Pēc tam dodoties uz īsto telpu pavēru acis apkārt un patika viss ko redzu - spoguļi, gaismas, vienreizējais palags nu viss kā pienākās. Guļos virsū un palūdzu vai ir iespējams noņemt slodzi pirms masāžas, lai var pilnībā relaksēties. It kā tēloja, ka nesaprot par ko ir runa, bet ar tādu pašu grimasi veica darbības (varbūt esmu dīvains, bet uzbudinoši patiesībā). Pēc tam relaksējošā masāža, kura mijas ar erotisko masāžu. Laikam jau jāsaka, ka to viņa prot. Pēc tam iekarsām un pavilkām viens otru uz klasiku. Viss uz/pie kušetes, bet ir izdarāms. Tā kā skatīties spogulī uz viņas krūtīm bija super + dupsis arī bija ar labu formu, tad beidzu salīdzinoši ātri. Viss protams gumijā. 

Pēc tam duša, pāris labi vārdi un divi zilie uz kumodes. 

kopvērtējums

minets - 6/10, tas nav tas pēc kā gāju.

klasika - 8/10, spoguļi labi "paņem" pasākumu.

masāža 9/10, nav izteikts b2b, bet man ļoti patika

cenas / snieguma attiecība 1/0,9

p.s. es tiešām nesaprotu, kā tas ir iespējams, ka dāma komentāros šeit aizgāja pilnīgā raznosā, bet reāli dzīvē viss bija ļoti labi. Laikam trāpījos uz pareizo mēness fāzi un tāpēc varu teikt, ka "ekstravaganza" pasākums beidzās tikai pozitīvi (ar visu gaidīšanu sākumā).

Vai iešu atkārtoti? Ja kārosies kugārs, tad jā..dotajā momentā interesē 18-26 (ja jums ir kas interesants, tad PM)

Link to post
Masiere 288010**
Ierakstīts
18 hours ago, Dominators said:

Kādu gadu atpakaļ biju uz masāžu. Masāža viegla un bez steigas. Pateicu ka gribu sexu. Izģērbās. Teicu lai noguļas uz muguras uz masāžas galda. Seksa laikā nekādu emociju. Ja seja glītā un sakopta, tad ķermenis ar vecuma pazīmēm, īpaši izstaipīta vēdera āda.

man laikam baigi labā iztēle, taču vai viss notika tā, kā rakstīts šajā atsauksmē? Es laikam arī visām tagad teikšu "es gribu sexu". Mošk sanāks pielauzt 😀

Link to post
Rekomendācijas erotiskajai masāžai Rīgā
Ierakstīts
On 9/27/2019 at 3:39 PM, jurix79 said:

Lai novērtētu ir jābūt iespējai salīdzināt, ja tu aiziesi pie vienas masieres tad viņa būs gan tava labākā gan sliktākā pieredze vienlaicīgi, jo citas pieredzes tev vienkārši nebūs. Jāsaprot arī, ka citu pieredze ir vairāk vai mazāk subjektīva, jo katram ir sava izpratne par šī pakalpojuma ideālo variantu, pie tam, masieres attieksme bieži vien ir atkarīga no klienta un protams citiem tikai viņai zināmiem faktoriem, kas konkrētajā mirklī nospēlē viņam par labu vai par sliktu. Sievietes jau tā ir pietiekami dīvainas un darbošanās šajā sfērā šai dīvainībai uzliek vēl papildus koeficientu… Tas ir kā spēlēt ruleti, tik vien ir jārēķinās, ka ir lauciņi uz kuriem liekot nekad nebūsi vinnētājs, tāpēc pareizāk būtu noskaidrot pie kurām masierēm noteikti neiet…😊

 

perfekti raksturo foruma būtību! ;)

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Ir tāds tipāžs,kurš bez drāmas nemaz nemāk eksistēt. Protams,pati nekad to neredz un neatzīst,bet tāds tipāžs pastāv. Ir savi + un savi mīnusi,dzīve tādām kā šūpoles - vai nu augšā,vai dirsā. Bija man līdzīga rakstura beibe. Seksā uguns,dzīvē inde. Pilnmēsim,menstruācijām vai citām traģēdijām tuvojoties tādas uz 3 dienām pagrabā,barot,nepist un nekomunicēt

THIS

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.