ko tauta saka par jauno likumprojektu... Godmanis vēlas aizliegt erotisko masāžu, klubus, eskortu, izsaukumus u.t.t. atļaujot vien pie meichām mājās - viņu dzīvesvietā. Visas uz ielām stāvošās vāks kopā!
Tad jau laikam ir beigusi nodarboties ar so veida pakalpojumu sniegsanu
Uz seksu neparakstijos, del svara... da i nafig.. gaju, jau del masazas Jo bija pateikt, ka laba, un tiesam bija ta verta... seksu neprasijas.
Viņa principā pieskaitāma tai NEPRO kategorijai. Uznāk vēlme (vai nu pēc naudas, vai arī naudas + kontakta) i tad darbojas. Jo arī iepriekš viņa bij pieejama ar lieliem pārtraukumiem.
Par sikto topika varoni, ir kads info.... kadreiz biju aizcapojis uz masazinju pie vinjas...bija ok. Uz seksu gan neparakstijos.
Tagad iedomajos, ka varetu atkartot gajienu, bet telefoni nestrada. Mosk kadam ir "info up-to date".
Sekss arii bija pavisam OK ... Principaa - ar taam pupainajaam pat viens no labaakajiem..
BET - jau paaris meeneshus telefons neatbild. Vispirms bija kaukas par pilnu paskasti, tagad - ienaakoshie zvani sleegti..
A vinja biezhi reklameejaas Reklama.lv un ar visaadiem jobaniem mailiem kinda veejaroze@.. vai engjelis_rauna@.. nu un protams ar telefonu . reklama.lv vienja noraada, ka atrodas Teika -pacheko, tekstu saak stumt , ka masaazha ilgst tikai 40 min nav nekaada sex utml.-nesajauksi. babulis gadi 40-45 ar changalju akcentu. atradiisi bez probz, jo Teikaa ir tikai vinja un mosh taa otra jaunaa Pie Alfas -tas ir ziher.shodien es vinjas reklaamu ss. gan neredzu bdet tas nekas, nekur dirsaa neliksies IMHO vinja toch neko citu neprot;)) Shiibereta ir taapeec, ka ir zakonchennaya nimfomaane ar klimakteeriksaam ieziimeem, redzams ka pisties gribaas ruchkaa, bet nezin kaapeec to vairs nedara(kaa jau piemineju, agraak deva visur iznjemot anal).
Taa ātrumā ne Reklāmā ne neatradu . Vabuut tas tel. numurs kaukur Tev palicis ?
Bildes gan te ir sajauktas, augsheejaa ir toch Imantaa praktizeejosha kipa masiere, bet nu masaazha ir 5/10, ljoti neerotiski, juuties kaa piedaktera pienjemshanaa- a efekta nekaada( nu protams kjepaa norausta, bet bez mazaakaas iedvesmas:D) aiztikt nevar(no kisses;))), par savu parashno masaazhu tieshaam prasa 30ls, miil stumt kreisus txt., radaas iespaids, ka iisti ar psihi nav kaut kas kaartiibaa(btw, man ir psihologa kvalifikaacija:)) ) faktiski liidz pilniigai avaarijai gan masaazhas jomaa, gan praatinj naac maaja ir netaalu.
Kas attiecas uz otru, tad taa pienjeema Teikaa tajaa daudzstaavenee pie Alfas,tajaa pashaa dziivoklii,kur tusee taa trakaa aka Inta no Briiviiibas ielas- agraak pie Dona'Jimenas bodes, kura izceljas ar razhenu augumu, 8 izmeera pupiem un kundes aanusa laiziishanu. Agraak arii ljaava draazt , bet tagad kipa no sex tikai atlaiza dupsi un uztaisa na ljubitelja great tittfuck. Nu un tad shii jaunaa ir ar figuuuuru uz 9/10(pupi par mazu) , smadzenes kaa vistai, kautriiga, bez pajautaashanas taa arii buutu maseejusi mani shmotkas nenometot, nu sex pie vinjas nema(man neizdevaas sakoljiit), bet to kompensee esteetiskais baudiijums no vinjas stanoka(var droshi suutiit uz Galtisin)
Paga - man tagad ieinteresēja trakā Inta. PLS , kontaktus studijā ...
Man kaut kadu pastkastiti rada!
Sai nav ka man vienai gadijas ,gulu uz muguras si virsu ieiet labi patikami nemamies ,beidzu -meica celas auksa izradas sai pakala!Nu izvaleta pec tam si vel roku tur iebaz nu bez ikska!!!!
sieviškjīga, atraktīva, kuplām krūtīm apveltīta sieviete labprāt palīdzēs dzīves nogurdinātiem vīriešiem atslābināties un atpūsties.
Maigaa - _maigaa@inbox.lv
Uzmeilojot atbildeeja:
diemzheel pie e-pastiem tieku reti, taapeec priecaashos, ja piezvaniisi man uz mob.tel. 2303513, tad arii visu sarunaasim...
Maigaa
Ir man tā kāre uz lieliem pupiem.. Tad nu vakar beidzot i sazvanīju i apmeklēju. Purvciems, Stirnu 43. Sagaida dikt pļāpīga. Vizuālais - Pupi tiešām feini... Pakaļa - nu darbam no aizmugures pavisam ok..
Sākums - patīkama muguras masāža, tad pāreja uz manu priekšpusi ... Titfucks ar tīri labs.. Un tad jau - uz priekšu līdz finišam ...
Kādā citā tēmā jau izteicos - nu nevienojas manā apziņā vārdi erotiskā masāža. Vai nu masējamies, vai kniebjamies. Vai vismaz pēc masāžas nokniebjamies. ...
Starp citu tas bija pirmais, kas man ieskreeja praataa, tikai man liekas, ka tas ir LMT numurs...
Nav LMT. Skatīt www.numuri.lv Var noderēt arī citās reizēs, kad jānoskaidru numura piederība. It seviškji tad, kad varēs no operatora pie operatora ar savu numuru migrēt.
1. AIZSKART MEITENES AR ROKAM NEDRīKST ..... tad jau arī iemērkt neļaus (a mosh izdodas kaut kā bez roku palīdzības iestellēt? ) ....
2. Meitenes stringos un ar atkailinātām krūtīm... (droši vien stringiem pieslēgta signalizācija) ... kaut kur lasīju, ka erot. masāžas laikā biksītes meitenei nost vilkt nepieklājas, kā teikt tas nav labais tonis tā darīt
3. cena Ls 25 PAR STUNDU AR LAIMīGAM BEIGāM
rezumē ....VARēTU PAT KāDU DIENU AIZIET IEPROVēT UZ SAVAS āDAS
Vot nevaru uzkjert, kur kaifs no šitā. Jo rezultātā - ne tā kā dabūjis, ne tā kā nedabūjis ... Par Ls 25 svešā kulakā iesitis ...
Ierakstīts
Nu ... varbuut buus veel jautraak..
http://www.delfi.lv/news/national/politics...php?id=18289126