Nu nezinu ko ņerkstam kolēgas, man patika. Vieta pat stilīga, atgādināja tā kā mix no studentu laikiem un nacionālromantisma. Pats process, atmetot stereotipus, pat ļoti baudāms.
Noteikti var pamēģināt, vai arī ne - ja žēl naudas tad labāk darīt ko citu.
Kāds tad tai Džolijai neparasts nobeigums? Ar vāveri braukā? 😂
Droši vien bez vāveres Dzolija nebraukā nekur, bet par neparasto nobeigumu varētu saukt antivakcerisku (nejaukt ar vaksēšanos!) ņerkstēšanu masāžas laikā. Man kaut kā tas neiet kopā ar erotiku, bet gaumes ir dažādas.
biju sen, varbūt pirms gada. masāža tā neko, ar zvaniņiem un zvārgulīšiem (tiešā, ne pārnestā nozīmē - tipa ''austrumu'' vai ajūrvēdiskā vai hr v z kādā stilā), bet tā diezgan atbildīgi, cītīgi. bet ne pārāk erostiski.
top less neatceros, vai nu tops bija nekāds, vai nu nebija topless-
biju aizgājis uz šo salonu, kādreiz tur bija dažas interesantas meitenes.
īsumā - samaksāju 30 ls, bet ietaupīju par autostāvvietu. process ilga min 40, meitene bija glīta un ļoti labu augumu (Milāna, laikam), tikai ... masāža pilnīgi nekāda. izteikta īsā programma.
vai iešu vēl? - ejiet tagad jūs, noteikti jums labāk ies-
2. Помещение отдраено, как корабельная палуба перед приходом адмирала.
3. Алкоголем затарились.
4. Душ в каждой комнате.
5. Постарались сделать все комнаты максимально уютными.
6. Девушки с Dekolte (7 человек), с Eiforii (2) и несколько новых. Все красивые и прошли курсы массажа. Имеются дипломы и сертификаты (не купленные), опыт и положительные отзывы клиентов.
Осталось только сделать настоящие фотки девушек в наших комнатах и небольшие доделки в декоре.
А мнение roberto82 меня вообще не интересует.
kad es ietu uz Jūsu salonu vairāk par 1 reizi:
1) masāža vismaz stundu, pie tam - kārtīga masāža. Relaksējošā UN erotiskā;
2) labāk, ja 1,5 stundu;
3) labāk, ja meitene piedāvājas mani dušā nomazgāt (bija 1 tāda meitene, vai ne?);
4) labāk, ja meitene palīdz saģērbties, piemēram- kreklam pogas aizpogāt (bija 1 tāda meitene, vai ne?);
5) labāk, ja piedāvātu arī putu masāžu, vai tml;
6) labāk, ja piedāvātu arī nuru masāžu, vai tml;
- viss, kas šobrīd nekur netiek piedāvāts, vai ne?-
Mazliet flirta, mazliet attieksmes.
kad es neietu vispār uz Jūsu salonu:
1) ja piedāvātu arī seksu, par papildus maksu vai bez tās;
2) ja paglāstītu muguru 5 minūtes un ķertos pie rokdarbiem;
3) ja masāža maksātu 15, 20 vai 25 ls. attieksme tomēr ar konveijeru nesaskan, cik esmu novērojis ...
būtu gatavs maksāt 40-50 ls par labu masāžu, 70-100 ls par 2 st masāžu ar putām vai nuru. un nāktu vēl-
kaadas tur masaazas ko??? Tev nav nekaadas sajeegas kas ir normaala masaaza zin tas ir tas pats kas ja tu esi braucis tikai ar koka karieti un tad izbrauc ar zapinu un tagad tu esi starā smiekli naak Lol zvirbulis67 savukaart izksataas ir izbraukusi ar jauno s klases mersi....
taisniiba vien ir ka tie 30-50ls par taam tupajaam masaazam tiek maksaati lai kraanu noraustiitu un ja paveicaas uz plikiem pupiem pablenzt... es jau sen esu sapratis ka it tas ir nu kaa angliski saka wayyyyy toooo overpiced....
Jūs esat slimi - manai nervu sistēmai tas jau ir par traku
Jūs ko ar saviem slimajiem komentāriem cenšaties panākt?????
Ja kādam interesē masāža, tad laikam "gudrāk" būtu noskaidrot pie pašas masieres ko un kā viņa piedāvā - man vairākas reizes ir nācies pavādīt klientu aiz durvīm pēc 2min aprunāšanās - jo redziet GUDRINIEKS salasījies visādus komentārus un cerējis uz ko citu....... pfff būtu jūsu komentāri vismaz precīzi tad vēl....
Man priekš kādiem palīgskolu beigušiem cilvēkiem jāraksta sludinājums - ja melns uz balta rakstīts - JA JŪS INTERESĒ MASĀŽA, TAD PIE MANIS IR ĪSTĀ VIETA!!! Ja interesē pliki pupi - lūdzu, ir citi piedāvājumi, un katrs taču var izvēlēties to ko viņam vajag
Vēl fascinē tas cilvēks, kurš mocījies masāžas laikā, kad viņam pārskaitīja ribas cilvēki tiešām mēdz būt dažādi, varējāt man pateikt uzreiz un es būtu to visu savādāk darījusi, bet nē - jāraksta nožēlojami komentāri................. žēl ka ir tādi (pat nevarētu teikt vīrieši) cilvēki................
Par attieksmi - neesmu nekāda anekdošu stāstītāja, tas vai es ar klientu sarunājos vai klusēju ir atkarīgs no cilvēka.......... Kā nekā klusēšana ZELTS!
Ar dzīvi būtu apmierināta - ja vien nebūtu jālasa slimi suņa murgi..... Lūdzu atturēties no turpmākas manis komentēšanas, kas gribēs pats pazvanīs un personīgi visu noskaidros kas un kā!! Reizēm nesaprotu no kurienes rodas PILNĪGI neatbilstoši komentāri, varbūt neskatieties kur vispār komentējat vai nesaprotu iemeslu
Es bāzējos uz masāžu - MASĀŽU.... ja rēķina ka 90% mani klienti atgriežās tad šeit ir tiem 10% paŗējie, kas bijā cerējuši uz ko vairāk un ir visā vīlušies. Bet ir daudz klientu, kas nāk uz masāžu un cita rakstura pakalpojumus man naw nepieciešams sniegt!!!!!!!!!!!!
Jauku dienu .................................!!!!!!!!!!!!!
Lūdzu nebojāt manus nervus un arī šo nevēlos lai komentē.... Katrs izdara secinājumus pats
vienreiz biju Emorā iegriezies, kļūmes pēc - kā vēlāk izrādījās-
JBee taisnību saka, gan Ļeņins pagalmā, gan ātrslaukšana ir pieejama. tā ka, ja gribas hj 15 minūtēs un nesakarīgu bla bla bla vēl 15 minūtes, šī ir īstā vieta. pats gan laikam meklēšu ''laimi'' citur ....
bet ja Nelly atgrieztos, nemeklētu laimi nekur citur-. laikam jau tā ir, ka latviešu laime tagad vācijā aplaimo.
Ierakstīts
Nu nezinu ko ņerkstam kolēgas, man patika. Vieta pat stilīga, atgādināja tā kā mix no studentu laikiem un nacionālromantisma. Pats process, atmetot stereotipus, pat ļoti baudāms.
Noteikti var pamēģināt, vai arī ne - ja žēl naudas tad labāk darīt ko citu.