biju.par visu prasa naudu. par 45 eur vienkārši masāža nekā īpaša un happy and. vairāk neko. novilkt drēbes un laikam visu var bet būs daudz daudz dārgāk.
masaza nekada,glauda tik un viss,prasiju stiprak,bet neka. Vispar to pat just nevar. Foto feiks,bet loti lidzigi,izskats labs. erotiska dala laba,bet .... loti maksligi viss,un viss loti atri,kopa ar dushu 40 minutes
shausmigi daudz ellas lej virsu,pectam sajuta it ka jau peldi ella, vel shodien pec 3 reizem dusha uz adas it ka ella vel. tie kas preceti,tiem ar to varetu but problema
kopuma - nu nekadigi nemaksa 50 eur,tikai par izskatu.
masaza 3/10 ( pat 1 ja skaitit to aplieshanu ar ellu)
es nesaku ka jataisa vairak,bet par 40 eurikiem vienkarshi masaza tas nav normali,nu vel par 20 es uz parastu aizietu,bet par ko maksat 40? par to iet runa
neko vina netaisa,pilnigs murgs.es domaju negrib pa telefonu runat ka dazas,bet piebraucu un vina reali grib 40 eur par parastu masazu un viss. pilnigs murgs.ceru nav idiotu kas maksa vinai
tas bija gadu atpakaļ,sen esmu bijis,un cik saprotu viņa jau tad nestrādāja,tik ļoti reti,kad vajag naudu laikam. man cik saprotu paveicās tad trāpīt īstajā brīdī
masāža laba,bet meitenei jau sen pāri 35 gadiem:) strādā arī sen,tik maina bildes periodiski un numurus.dzīvoklis ļoti labs pļavniekos,var ērti mašīnu atstāt. ja biežāk pienākt pie viņas - ir iespēja sarunāt arī masāžu ar divām
Es tikko biju pie viņas! Ieraugot viņu biju patīkami pārsteigts (jauna, skaista meitene ar skaistām krūtīm), jau sapriecājos, ka nu tik būs prieki )) bet viss turpmākais manu viedokli stirpi mainīja. Viņai tomēr sludinājums stāv sadaļā "kopējā relaksējošā masāža", bet tajā masāžā ko viņa sniedz nav pilnīgi nekā relaksējoša. Ja es gribēšu, lai man pārskaita ribas un nobrucina ādu līdz jēlumam es noteikti to pakalpojumu nepirktu par naudu..
Kā jau te citi rakstīja, attieksme pilnīgi nekāda, it kā laipna, bet tajā pašā laikā pilnīgi neieinteresēta procesā, atstrādā savu programmiņu, kurā nav nekā baudāma un paldies! Jāsaka, ka biju smagi vīlies. Piekrītu, ka ar tādu attieksmi un tādu masāžu nekāda otrā reize nebūs. Otrā reize būtu, ja viņa kaut nedaudz ļautu noprast, ka ir iespējams arī kāds cits variants ar nobeigumu bai tamlīdzīgi, bet nekā tāda.. Man vienkārši gribējās ātrāk tikt prom..
Veca pezha, ir apspriesta jau sen , skhiet pats atrakstiijos Hercogaa - bilde simtsgadiiga, laikam centraa kaut kur - dziivee izskataas daudz sliktaak - kaadreiz bija laba...
Ierakstīts
biju.par visu prasa naudu. par 45 eur vienkārši masāža nekā īpaša un happy and. vairāk neko. novilkt drēbes un laikam visu var bet būs daudz daudz dārgāk.