Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
263522** Aleksa
Ierakstīts

Vakar biju.

masaza nekada,glauda tik un viss,prasiju stiprak,bet neka. Vispar to pat just nevar. Foto feiks,bet loti lidzigi,izskats labs. erotiska dala laba,bet .... loti maksligi viss,un viss loti atri,kopa ar dushu 40 minutes

shausmigi daudz ellas lej virsu,pectam sajuta it ka jau peldi ella, vel shodien pec 3 reizem dusha uz adas it ka ella vel. tie  kas preceti,tiem ar to varetu but problema

kopuma - nu nekadigi nemaksa 50 eur,tikai par izskatu.

masaza 3/10 ( pat 1 ja skaitit to aplieshanu ar ellu)

telpas 7/10

Meitene 8/10

erotiska dala 5/10

27176449 No Ss.lv
Ierakstīts

Es tikko biju pie viņas! Ieraugot viņu biju patīkami pārsteigts (jauna, skaista meitene ar skaistām krūtīm), jau sapriecājos, ka nu tik būs prieki :))) bet viss turpmākais manu viedokli stirpi mainīja. Viņai tomēr sludinājums stāv sadaļā "kopējā relaksējošā masāža", bet tajā masāžā ko viņa sniedz nav pilnīgi nekā relaksējoša. Ja es gribēšu, lai man pārskaita ribas un nobrucina ādu līdz jēlumam es noteikti to pakalpojumu nepirktu par naudu..

Kā jau te citi rakstīja, attieksme pilnīgi nekāda, it kā laipna, bet tajā pašā laikā pilnīgi neieinteresēta procesā, atstrādā savu programmiņu, kurā nav nekā baudāma un paldies! Jāsaka, ka biju smagi vīlies. Piekrītu, ka ar tādu attieksmi un tādu masāžu nekāda otrā reize nebūs. Otrā reize būtu, ja viņa kaut nedaudz ļautu noprast, ka ir iespējams arī kāds cits variants ar nobeigumu bai tamlīdzīgi, bet nekā tāda.. Man vienkārši gribējās ātrāk tikt prom..

erotika vispar nav nekada?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.